- 3 Temmuz 2012
- 139.941
- 88.193
- 5.338
Cevap: Transfer Nöbeti
Ne oynadılar bee
Ne oynadılar bee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Luce bi guzellik yapsa..
Gecen sormustum kimse cevap vermedi. Bu adami gercekten izleyen varmi, bir kac macina denk geldim ama tam fikir sahibi degilim. Piyasa degeri cok yüksek sanki..

Sattım Luiz'i 186'ya. Hart, Nasri ve Yaya'yı aldım. Kompany'yi almak için 10 bin daha lazımdı, 10 bin biriktirmeyip pack açtım hepsiyle. Bugün bi 14-15 pack açtım. Hiç bişey çıkmadı tabi
Ama bişey çıkmasını beklediğimden değil, öylesine pack açtım, zevkine.

Gecen sormustum kimse cevap vermedi. Bu adami gercekten izleyen varmi, bir kac macina denk geldim ama tam fikir sahibi degilim. Piyasa degeri cok yüksek sanki..
Iste böyle olacak Talha
Vay saglam kadro kurdun desene.. Nasri nasil ?
Shaktar'da hayran oldugum Willian, Douglas, Fernandinho, Teixeira var, ama Mkhitaryan'i hic dikkatli izleyemedik daha.
Douglas Costa'yi alabilrmiyiz acaba..

Shaktar'da hayran oldugum Willian, Douglas, Fernandinho, Teixeira var, ama Mkhitaryan'i hic dikkatli izleyemedik daha.
Douglas Costa'yi alabilrmiyiz acaba..
Ne gülüyorsun lan Alpo

Söyle, kendimi kötü hissetmeye basladim. Niye güldün.![]()
hic yaw, shaktar dan oyuncu alabilirmiyiz falan deyince gulesim geldi![]()
Kronik sakat ve platin Demba Ba iki gol atmis. Ama büyük risk, adam hemen sakatlanir yani.
Willian bize geliyormus, ama biz istememisiz.