Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Hocam bilgi diyelim
hocam bilgimi tahmin mi ?
Hocam bilgi diyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam bilgimi tahmin mi ?
Amrabati bukadar erken elestirmek yanlis diyorum resmen ve futbolcuyu ya bilmiyorlar yada futbolu bilmiyorlar. daha gecen uzun yazi yazdim bu konuda bidaha yazmacam. Amrabati sadece bukadar erken idaam eden kisileri anlamakla zorluk cekiyorum acikcasi.
Katılıyorum abi çok anlık eleştiriler yapıyoruz bence amrabat şu anda sadece bonservisi altında eziliyor 1 2 milyona alsaydık süper oynuyor derdi şimdi eleştirenlerin bazıları olay psikolojik ve beklentiyle alakalı. Beklentileri karşılamadı demek doğru şu an için ama bu topçu mu falan demek biraz yanlış.
ya bak bidaha anlatayim. futbolu okadar iyi bilyiorsunuz zaten türkyiede herkesin dedigi 70milyon antrenör var derler ya.
ilk olarak Amrabat hayatinda ilk defa bu systemde oynuyor oynatiliyor. hucum ve ayni derecede de savunmaya yardim edexli hic bir zaman hic bir takimlarda oynatilmadi. bunun üstünüde hazirlik kamplarini kacirdi ki ve böylece merkez taktik antrenmanlarina katila bildi. sen simdi baligi denizden aldin yolda yürü diyorsun resmen. 3-4 aylik sürede bunlari ögrenmesi alismasi imakansiz.ismi messi olsa yine bu kisa sürede ögrenemez. bide senin dedigin gibi baskida var . bunlari görmüyor milletimiz taraftarimiz malesef hemen idam ediyoruz oyuncuyu.
ya bak bidaha anlatayim. futbolu okadar iyi bilyiorsunuz zaten türkyiede herkesin dedigi 70milyon antrenör var derler ya.
ilk olarak Amrabat hayatinda ilk defa bu systemde oynuyor oynatiliyor. hucum ve ayni derecede de savunmaya yardim edexli hic bir zaman hic bir takimlarda oynatilmadi. bunun üstünüde hazirlik kamplarini kacirdi ki ve böylece merkez taktik antrenmanlarina katila bildi. sen simdi baligi denizden aldin yolda yürü diyorsun resmen. 3-4 aylik sürede bunlari ögrenmesi alismasi imakansiz.ismi messi olsa yine bu kisa sürede ögrenemez. bide senin dedigin gibi baskida var . bunlari görmüyor milletimiz taraftarimiz malesef hemen idam ediyoruz oyuncuyu.
Bu mesajıma 15 beğeni gelirse yeni 10 numaramızı açıklayacağım.
açıklamazsan beğenmekten vazgeçerim muhtemelen sallayacaksın ama o kadar durgun ki piyasa
İroni yaptım.![]()
renktaş düşüncelerimin tamamını dile getirmişsin ... sabretmemiz lazım o çocukta bnce büyük potansiyele sahip bir oyuncu
ovvvv çok sert hadi ii geceler
ya cocugun sansina da bu camp döneminde de takimdan ayri kalacak :SS:
bu camp dönemleri cok cok önemlidir hemde yeni gelen oyuncular icin herseydir. vallahi bu sezon fazla bir sey beklememek lazim amrabatan ama gelecek sezon itibaren iyi bir camp dönemi gecirirse yilin transferi olacak kendisi diye düsünüyorum. bize düsende senin dedigin gibi biraz sabir göstermek destek vermekdir. Hadi cocuk bide okadar ugras sonra bize gele bildi. istekli can atiyor Galatasaray icin. dinine düskün iyi bir müslüman. karakteri düzgün. seneye kadar sans hak ediyor kesinlikle diye düsünüyorum. kapali kutu almadik bide.kayseride oynarken nasil oynadigini neler yaptigini hepimiz gördük. cok iyi isler yapti orda. yani demek istedigim cocukda is oldugunu gördük.
özgüven eksikliğide var bunu aşabilirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum ... bilmiyorum herkes benim gibi düşünmeyebilir ancak son yıllarda Türkiyede izlediğim en iyi yabancılardan biri.. dediklerinin bütün hepsine katılıyorum ...