Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amrabati bukadar erken elestirmek yanlis diyorum resmen ve futbolcuyu ya bilmiyorlar yada futbolu bilmiyorlar. daha gecen uzun yazi yazdim bu konuda bidaha yazmacam. Amrabati sadece bukadar erken idaam eden kisileri anlamakla zorluk cekiyorum acikcasi.

Katılıyorum abi çok anlık eleştiriler yapıyoruz bence amrabat şu anda sadece bonservisi altında eziliyor 1 2 milyona alsaydık süper oynuyor derdi şimdi eleştirenlerin bazıları olay psikolojik ve beklentiyle alakalı. Beklentileri karşılamadı demek doğru şu an için ama bu topçu mu falan demek biraz yanlış.

Katılıyorum abi çok anlık eleştiriler yapıyoruz bence amrabat şu anda sadece bonservisi altında eziliyor 1 2 milyona alsaydık süper oynuyor derdi şimdi eleştirenlerin bazıları olay psikolojik ve beklentiyle alakalı. Beklentileri karşılamadı demek doğru şu an için ama bu topçu mu falan demek biraz yanlış.

ya bak bidaha anlatayim. futbolu okadar iyi bilyiorsunuz zaten türkyiede herkesin dedigi 70milyon antrenör var derler ya.

ilk olarak Amrabat hayatinda ilk defa bu systemde oynuyor oynatiliyor. hucum ve ayni derecede de savunmaya yardim edexli hic bir zaman hic bir takimlarda oynatilmadi. bunun üstünüde hazirlik kamplarini kacirdi ki ve böylece merkez taktik antrenmanlarina katila bildi. sen simdi baligi denizden aldin yolda yürü diyorsun resmen. 3-4 aylik sürede bunlari ögrenmesi alismasi imakansiz.ismi messi olsa yine bu kisa sürede ögrenemez. bide senin dedigin gibi baskida var . bunlari görmüyor milletimiz taraftarimiz malesef hemen idam ediyoruz oyuncuyu.

Bu mesajıma 15 beğeni gelirse yeni 10 numaramızı açıklayacağım.

ya bak bidaha anlatayim. futbolu okadar iyi bilyiorsunuz zaten türkyiede herkesin dedigi 70milyon antrenör var derler ya.

ilk olarak Amrabat hayatinda ilk defa bu systemde oynuyor oynatiliyor. hucum ve ayni derecede de savunmaya yardim edexli hic bir zaman hic bir takimlarda oynatilmadi. bunun üstünüde hazirlik kamplarini kacirdi ki ve böylece merkez taktik antrenmanlarina katila bildi. sen simdi baligi denizden aldin yolda yürü diyorsun resmen. 3-4 aylik sürede bunlari ögrenmesi alismasi imakansiz.ismi messi olsa yine bu kisa sürede ögrenemez. bide senin dedigin gibi baskida var . bunlari görmüyor milletimiz taraftarimiz malesef hemen idam ediyoruz oyuncuyu.

Abi zaten her konuda böyleyiz sadece amrabat değil hocalar içinde aynıyız diğer genç oyuncular içinde. Sonra diyoruz ki biz neden porto gibi ajax gibi olamıyoruz Galatasaray adı sanı duyulmamış adamlara o paraları versin 2 tanesi kötü çıkınca yönetimi yerden yere vuruyoruz biz sanıyoruz ki onlar her aldığı oyuncuyu dünya paralara satıyorlar belki oranları yüksek olabilir ama aldıkları oyuncuların bazıları da maddi kayıp oluyor.

renktaş düşüncelerimin tamamını dile getirmişsin ... sabretmemiz lazım o çocukta bnce büyük potansiyele sahip bir oyuncu

Şu Bernardı alın artık 1 seneye bile kalmaz uçar gider. İddaa ediyorum diego ve sneijderden daha iyi oynuyo asıl mevkii sol açık ama 10 numara olarak çoğu kişiye taş çıkartır. adam bide 38 maçta sadece 2 maç kaçırmış. 11 golü 12 asisti var. 2010dada bu seviyeye gelmeden kiralık verilmiş democrataya ordada 16 maçta 14 gol atmış. Eğer bir kumar oynanıcaksa bu adamı alıp oynasınlar. Bütün videolarını izledim örnek bi video koyuyorum izleyin tabi 90 dk izlemek çok önemli. Eğer transfer olmazsa şubatın 3ünde cruzeiro deplasmanında maçları var mutlaka bi izleyin onu. Bana göre avrupaya transfer olursa messi gibi olur.[video=youtube;QzNEbtMnd_o]https://www.youtube.com/watch?v=QzNEbtMnd_o[/video]

renktaş düşüncelerimin tamamını dile getirmişsin ... sabretmemiz lazım o çocukta bnce büyük potansiyele sahip bir oyuncu

ya cocugun sansina da bu camp döneminde de takimdan ayri kalacak :SS:

bu camp dönemleri cok cok önemlidir hemde yeni gelen oyuncular icin herseydir. vallahi bu sezon fazla bir sey beklememek lazim amrabatan ama gelecek sezon itibaren iyi bir camp dönemi gecirirse yilin transferi olacak kendisi diye düsünüyorum. bize düsende senin dedigin gibi biraz sabir göstermek destek vermekdir. Hadi cocuk bide okadar ugras sonrasi bize gele bildi. istekli can atiyor Galatasaray icin. dinine düskün iyi bir müslüman. karakteri düzgün. seneye kadar sans hak ediyor kesinlikle diye düsünüyorum. kapali kutu almadik bide.kayseride oynarken nasil oynadigini neler yaptigini hepimiz gördük. cok iyi isler yapti orda. yani demek istedigim cocukda is oldugunu gördük.

ya cocugun sansina da bu camp döneminde de takimdan ayri kalacak :SS:

bu camp dönemleri cok cok önemlidir hemde yeni gelen oyuncular icin herseydir. vallahi bu sezon fazla bir sey beklememek lazim amrabatan ama gelecek sezon itibaren iyi bir camp dönemi gecirirse yilin transferi olacak kendisi diye düsünüyorum. bize düsende senin dedigin gibi biraz sabir göstermek destek vermekdir. Hadi cocuk bide okadar ugras sonra bize gele bildi. istekli can atiyor Galatasaray icin. dinine düskün iyi bir müslüman. karakteri düzgün. seneye kadar sans hak ediyor kesinlikle diye düsünüyorum. kapali kutu almadik bide.kayseride oynarken nasil oynadigini neler yaptigini hepimiz gördük. cok iyi isler yapti orda. yani demek istedigim cocukda is oldugunu gördük.

özgüven eksikliğide var bunu aşabilirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum ... bilmiyorum herkes benim gibi düşünmeyebilir ancak son yıllarda Türkiyede izlediğim en iyi yabancılardan biri.. dediklerinin bütün hepsine katılıyorum ...

[video=youtube;x8dWW6hALxY]https://www.youtube.com/watch?v=x8dWW6hALxY[/video]

Herif FIFA'da hile ile yaratılan Virtual Pro'lar gibi bir santrafor Leonard KWEUKE

Alsak çok fena olmaz mıydı şöyle bir adam

[video=youtube;xvUv5m73NCc]https://www.youtube.com/watch?v=xvUv5m73NCc[/video]

özgüven eksikliğide var bunu aşabilirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum ... bilmiyorum herkes benim gibi düşünmeyebilir ancak son yıllarda Türkiyede izlediğim en iyi yabancılardan biri.. dediklerinin bütün hepsine katılıyorum ...

ya benim yazdiklarimi bir kenara birakinda fatih hoca niye istesin isarla 2 sene boyunca. niye kayseri ile bukadar savasa girilsin bir oyuncu icin. bir bildikleri var demek ki bu cocukda israr edilmis. benim gözümde bu kuslarin stoch ile birlikde türkiyede su an en iyi kanat oyuncusudur amrabat kalite olarak. takima systeme ve atmosvere bir alisdigi zaman belli olacak ama bizim taraftar okadar sabir gösterecekmi acaba bilmiyorum. gercigi hocamiz pek taraftarin gazina gelmez umarim bu konuda ve gelmeyecekdir de.

Edit: özgüven sorunu yasamasi normal karsilamak gerekiyor.kendinizi onun yerine koyun bide. Büyük umutlarla alindiniz ama systeme daha hic bir cekilde uyum saglayamadiniz ve futbolunuzu oynamakda zorluk cekiyiorsunuz. büyük takimin taraftarida türkiyede sabirsiz olunca hemen uhhh lar basliyor trübünde. medja mansetleri elestirmeye basliyor.bu oyuncuyu etkilemez mi. vallah beni etkilerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt