İbrahim Akar
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2012
- 932
- 0
- 836
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfermarkt değeri 11 m € imiş
Fatih Terim 2 Ocak tarihine kadar izinli 3 Ocak günü liste verecek 5 Ocak günü transfer çalışmaları başlayacak !
Ali Dürüst
Honda süper ama bizim takımda iş yapamaz. Adam havadan mükemmel pas atıyor ama bizim top kontrol edebilen forvetimiz yok ki![]()
![]()
Hoca gelenedek dükkan kapalı
![]()
'Kimse 5 gün bir şey beklemesin. Bana da net bir isim sormayın. Ne desem yanlış olur. Somut hiçbir şey yok. Çalışmalar devam ediyor. Ama karar alma aşamasında değiliz. Fatih Hoca, 2 Ocak'ta dönecek. 3 Ocak'ta da hocamızla bir araya gelebiliriz. Son durum ve karar o gün verilecek. Hoca 'okey' diyecek ya da demeyecek. Politikamız netleşecek. Ancak G.Saray'da transfer bitmez. 31 Ocak'a dek süremiz var. İlla kampa adam yetiştireceğiz diye bir durum yok. Bizim politikamız çok net."
Ali Dürüst, transferde geçen isimlerle ilgili şu kısa mesajları verdi:
Sneijder, Kaka, Diego: Sormayın.
Bernard: Bir şey demeyeyim.
Carlinhos: Gazetelerden okuduğunuz gibi.
Quaresma: O konuda görüşmüştük o zaman, kapandı gitti.
Granqvist: Dinamo Kiev'e gitti.
Alper Potuk: Görüşme yaptığımız doğru değil. Bir teklifimiz olmadı.
Serdar Aziz: Resmi bir teklif yapmış değiliz.
Hoca gelene dek dükkan kapalı 30 Aralık 2012 Pazar 01:45
herhalde bazı kişilerle anlaşılmış. hoca tercih edecek.
Forvet konusunu kimse dillendirmiyor ama eldeki tüm forvetler yetersiz. Burak'ın gününde olmasına bakacağız.
Burak'ı da kontrol altına almak adam adama markaja bakar. Burak durdurulamaz değil Schalke adım attırmaz vallahi.
Onu bunu bilmem santrafor şart.

Serdar Taşçı süper ötesi olur.
![]()
Hoca gelenedek dükkan kapalı
![]()
'Kimse 5 gün bir şey beklemesin. Bana da net bir isim sormayın. Ne desem yanlış olur. Somut hiçbir şey yok. Çalışmalar devam ediyor. Ama karar alma aşamasında değiliz. Fatih Hoca, 2 Ocak'ta dönecek. 3 Ocak'ta da hocamızla bir araya gelebiliriz. Son durum ve karar o gün verilecek. Hoca 'okey' diyecek ya da demeyecek. Politikamız netleşecek. Ancak G.Saray'da transfer bitmez. 31 Ocak'a dek süremiz var. İlla kampa adam yetiştireceğiz diye bir durum yok. Bizim politikamız çok net."
Ali Dürüst, transferde geçen isimlerle ilgili şu kısa mesajları verdi:
Sneijder, Kaka, Diego: Sormayın.
Bernard: Bir şey demeyeyim.
Carlinhos: Gazetelerden okuduğunuz gibi.
Quaresma: O konuda görüşmüştük o zaman, kapandı gitti.
Granqvist: Dinamo Kiev'e gitti.
Alper Potuk: Görüşme yaptığımız doğru değil. Bir teklifimiz olmadı.
Serdar Aziz: Resmi bir teklif yapmış değiliz.
Hoca gelene dek dükkan kapalı 30 Aralık 2012 Pazar 01:45
herhalde bazı kişilerle anlaşılmış. hoca tercih edecek.
Demba Ba'nin ayaginda platin var.
İsterse plastik olsun :yenieek:

Saka yapiyorum zaten Talha![]()
Demba Ba gibi bir topçunun bizim için ne kadar iyi olacağını vurguladım