Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
re: Transfer Nöbeti | ARŞİV 1

O ikisinin yerine tek Pino bile olsa yeterdi.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Amrabat düşmanı seziyorum :sopa::weqweq:

Sen ve senin gibiler yüzünden arda bu takimdan gitti malesef. Hadi futboldan anlamiyorsunuz bari fatih hocaya güvenin biraz bu konuda.

Bir Futbolcuyu cok cabuk harcamasini biliyorsunuz malesef.

Yahu boş boş konuşma, sen çok biliyorsunda biz anlamıyoruz. Sen bu mantıkla Arda ile Amrabatı bağdaştırıp birde yok sizin gibiler diye demogojiye bağlıyorsan zaten seninle konuşacak birşeyim yok.

[video=youtube;PNqfZEtv5mE]https://www.youtube.com/watch?v=PNqfZEtv5mE[/video]

[video=youtube;a4DB_9Yv2Qc]https://www.youtube.com/watch?v=a4DB_9Yv2Qc[/video]

[video=youtube;DvqT3Cl-fuM]https://www.youtube.com/watch?v=DvqT3Cl-fuM[/video]

[video=youtube;UeJGKKhNIw4]https://www.youtube.com/watch?v=UeJGKKhNIw4[/video]

son gol müthiş :ayatollah:

Yahu boş boş konuşma, sen çok biliyorsunda biz anlamıyoruz. Sen bu mantıkla Arda ile Amrabatı bağdaştırıp birde yok sizin gibiler diye demogojiye bağlıyorsan zaten seninle konuşacak birşeyim yok.

Ben herseyden fazla anlamam ama futbolu iyi anlarim kardes. Amrabat gitsin diyorsunuz ama arkasindan bir mantikli sebep daha okuyamadim acikcasi. ben neden takimda tutulmasini ve neden ne zaman faydali olacagini uzunca yazdim daha önce burda. ama siz 10 milyon verene satalim hemen pesindesiniz. bukadar ucuz degil bu isler . Destek olmuyorsaniz oyuncuya ve hocaya köstek olmayin taraftar olarak düsüncesindeyim acikcasi. Arda in kötü perfomans sagladigi bir kac macda stada buhhlari "sen en iyisi sinema kapatir" ve sayre laflari eden taraftar bu tür degerli oyunculari yok ediyor. sonra gidince keske yapmamis olsaydik diyoruz.

Coentrao real madridden ayrılmak istiyormuş bizim basın duymasin:)

nordinamrabat_PAY5C.jpg

Ben herseyden fazla anlamam ama futbolu iyi anlarim kardes. Amrabat gitsin diyorsunuz ama arkasindan bir mantikli sebep daha okuyamadim acikcasi. ben neden takimda tutulmasini ve neden ne zaman faydali olacagini uzunca yazdim daha önce burda. ama siz 10 milyon verene satalim hemen pesindesiniz. bukadar ucuz degil bu isler . Destek olmuyorsaniz oyuncuya ve hocaya köstek olmayin taraftar olarak düsüncesindeyim acikcasi. Arda in kötü perfomans sagladigi bir kac macda stada buhhlari "sen en iyisi sinema kapatir" ve sayre laflari eden taraftar bu tür degerli oyunculari yok ediyor. sonra gidince keske yapmamis olsaydik diyoruz.

Hocam bu tarz büyük büyük laflar içeren mesajlara gerek yok. Alakasız şekilde Amrabat la Ardayı aynı konuda birleştirip sonrada saçma bir genellemeyle her eleştireni aynı kefeye koyuyorsun.

Eleştirmek demek takıma, hocaya köstek olmak demek değildir. Ben burada uzun zamandır yazıyorum ve neyi ne kadar anladığımı bilmeden böyle zart diye fırlayıp sen ve senin gibiler diye saçma yorumlar yapamazsın.

Hocaya sonuna kadar güvenirim ama bu demek değildirki her aldığı adamada kefilim.

Ben adları bizimle geçmeye başlarken dahi Sercan-Yiğit-Amrabat için alınması büyük hata olur demiştim ve aynı yerdeyim.

Leo, Amrabat icin ayni seyleri düsündügümüz icin cok mutluyum.

Ben 1 senedir diyorum pinonun sol bacağı olamaz diye ama herkes dalga geçti alın size Amrabat güreşçimi topcumu belli değil veriyor omuzu geçerse geçer gecincede bir numarası yok ya saçma sapan bir şut çekiyor yada ortaliyor karambola biri atar diye allahtan umut ve burak gibi fırsatçı forvetlerimiz var

Hayır anlamadığım konu herkes her oyuncuyu beğenmek zorun da değil. Eleştirmek demek Galatasaray düşmanlığı yapmak demek mi. Sonra birileri çıkacak vay destek olun, Ardada sizin yüzünüzden gitti, vay şöyle vay böyle deyip en büyük taraftar olacak bizde takım düşmanı.

Allah Allah ben anlamıyorum böyle taraftarlığı

Arda gitmedi kaçtı resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt