Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

amrabat ın sağına çekip açtığı ortalar forvetlerimizin timingini bozuyor kaç orta böyle zebil oldu işe yarayan 2 orta vardı onlarda şl maçlarında ama bence amrabat kredisini tüketti tamam iyi niyetli , falan filan ama olmuyor

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ben 1 senedir diyorum pinonun sol bacağı olamaz diye ama herkes dalga geçti alın size Amrabat güreşçimi topcumu belli değil veriyor omuzu geçerse geçer gecincede bir numarası yok ya saçma sapan bir şut çekiyor yada ortaliyor karambola biri atar diye allahtan umut ve burak gibi fırsatçı forvetlerimiz var

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Leo bende gelmeden önce dedim iste alinmasin diye. Ama cok bilmisler cok istedi adami.

Kraliz kral :ayatollah:

Hocam bu tarz büyük büyük laflar içeren mesajlara gerek yok. Alakasız şekilde Amrabat la Ardayı aynı konuda birleştirip sonrada saçma bir genellemeyle her eleştireni aynı kefeye koyuyorsun.

Eleştirmek demek takıma, hocaya köstek olmak demek değildir. Ben burada uzun zamandır yazıyorum ve neyi ne kadar anladığımı bilmeden böyle zart diye fırlayıp sen ve senin gibiler diye saçma yorumlar yapamazsın.

Hocaya sonuna kadar güvenirim ama bu demek değildirki her aldığı adamada kefilim.

Ben adları bizimle geçmeye başlarken dahi Sercan-Yiğit-Amrabat için alınması büyük hata olur demiştim ve aynı yerdeyim.

Ha elestiri tabiki her taraftarin hakidir. simdi burda yazdigin gibi ama bir oyuncuyu elstirmek ne kadar dogru bukadar erken sence?!

Bir kere uzun zamandir yazman ilgili dogru tespit yapana saglarmi o ayri konu. arda meslesine gelirsek. onu örnek olarak vermisdim sadece. onuda taraftar satirdi resmen diye biliriz . aci ama gercek. medja inanilmaz üstüne geldi cocugun. hangi taraftar toplugu arkasinda durdu. arda in duygusal kisiligi oldugunu cabuk kirildigini ve buda perfomans olarak etkilecegini bilmiyormuyduk ?! Taraftar olarak destek ciksaydik simdi arda halen bizde oynuyordu ama hayir su an ispanyada lider barcanin hemen arkasinda olan madrid takimda aslanlar gibi topunu oynuyor.

Amrabat konusuna gelince biraz sag duyulu düsün.kayserideki oyunu beyenmediysen lafim yok ama amrabatin oyununu hem hoca hemde türkiyenin büyük bölümü hayranlikla izledigini kimse inkar edemez. bizde neden mi öyle oynamiyor olayina gelirsek kendiside acikladi bir cekilde zaten. Amrabat bu systemde hic bir zaman kariyer boyunca oynamadi ki. 3-4 ay kisa bir sürede hemde camp dönemi yasamadan bu systeme alismasi mümkün degil. birakin amrabati messi bile bu kisa sürede bir systeme ayak uydurmaza ki argentin milli takimda baslarda yoklara oynadigini gördük system yabanciligi cekdigi icin. daha öncede dedigim gibi millet bir baligi denizden alip yolda yürmesini istiyor hemen. sercan kendisini yakiyor. onda da potansiyel var ama kendisini isine vermiyorsa vermek istemiyorsa kendisi bildigi isdir. futbol ciddi isdir . yigit konusunda ama sonuna kadar seninleyim. nasil neden alindi anlamadim bende :)

amrabat ın sağına çekip açtığı ortalar forvetlerimizin timingini bozuyor kaç orta böyle zebil oldu işe yarayan 2 orta vardı onlarda şl maçlarında ama bence amrabat kredisini tüketti tamam iyi niyetli , falan filan ama olmuyor

Sezon sonuna kadar piyasa yapması beklenip , sezon sonu 10 Mn € veya üstü bir teklife gönderilmeli :)

Mutlaka faydalı oynayacağı maçlar olacaktır ama yazık günah verilen bonservis 8,5 milyon. Bu paraya kimler alınırdı.

re: Transfer Nöbeti | ARŞİV 1

Ben haklı oldum demek için yazmıyorum bunları keşke amrabat inanılmaz bir performans göstersede bizi yerin dibine soksa utancimdan bu foruma sokmaya ama nerdee bu tip oyunculara ben hic sıcak bakmıyorum.

Ha elestiri tabiki her taraftarin hakidir. simdi burda yazdigin gibi ama bir oyuncuyu elstirmek ne kadar dogru bukadar erken sence?!

Bir kere uzun zamandir yazman ilgili dogru tespit yapana saglarmi o ayri konu. arda meslesine gelirsek. onu örnek olarak vermisdim sadece. onuda taraftar satirdi resmen diye biliriz . aci ama gercek. medja inanilmaz üstüne geldi cocugun. hangi taraftar toplugu arkasinda durdu. arda in duygusal kisiligi oldugunu cabuk kirildigini ve buda perfomans olarak etkilecegini bilmiyormuyduk ?! Taraftar olarak destek ciksaydik simdi arda halen bizde oynuyordu ama hayir su an ispanyada lider barcanin hemen arkasinda olan madrid takimda aslanlar gibi topunu oynuyor.

Amrabat konusuna gelince biraz sag duyulu düsün.kayserideki oyunu beyenmediysen lafim yok ama amrabatin oyununu hem hoca hemde türkiyenin büyük bölümü hayranlikla izledigini kimse inkar edemez. bizde neden mi öyle oynamiyor olayina gelirsek kendiside acikladi bir cekilde zaten. Amrabat bu systemde hic bir zaman kariyer boyunca oynamadi ki. 3-4 ay kisa bir sürede hemde camp dönemi yasamadan bu systeme alismasi mümkün degil. birakin amrabati messi bile bu kisa sürede bir systeme ayak uydurmaza ki argentin milli takimda baslarda yoklara oynadigini gördük system yabanciligi cekdigi icin. daha öncede dedigim gibi millet bir baligi denizden alip yolda yürmesini istiyor hemen. sercan kendisini yakiyor. onda da potansiyel var ama kendisini isine vermiyorsa vermek istemiyorsa kendisi bildigi isdir. futbol ciddi isdir . yigit konusunda ama sonuna kadar seninleyim. nasil neden alindi anlamadim bende :)

Ben uzun zamandır yazıyorum derken, daha önceki mesajlarımı okumadan birdenbire futboldan anlamadığım kanısına nasıl vardığını anlamadığımı anlatmak istemiştim.

Bunun dışında evet her futbolcuya zaman lazım ama 8,5 milyon verdiğim bir adamada ancak bu kadar sabrederim. Ha kötü futbolcu değil ama bizim aradığımız adamda değil. İki kere iki dört.

Arda yetenekliydi ama kendini bu takımdan üstün görmeye başlamıştı. Saha içindeki tavırları ile bu takımda kalmak istemediğini gösteriyordu. Koşmamaya, gayret etmemeye başlamıştı. Eskiden sahaya iğne ile çıkan Arda gitmiş sakatlanıp dönmemek isteyen Arda gelmişti. Bence iğneyle çıkması mantıklı değildi tabi ama bu onun takımına olan bağlılığına işaretti. Sonuç olarak kalmayı hak etmiyordu. Şimdi İspanya'da nasıl gayret ediyor görüyorsunuz. Tabi tüm suç Arda'nın değil, bizim medya, zihniyet, taraftar, yönetim gibi faktörler de en az Arda kadar suçlu.

O zaman seni de liste'ye alalim.

34cimbom34 ‏@34cimbom34 https://twitter.com/34cimbom34

serdar taşçı %75

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Nuri sei nicht so naiv und glaub dem nicht.

Ben haklı oldum demek için yazmıyorum bunları keşke amrabat inanılmaz bir performans göstersede bizi yerin dibine soksa utancimdan bu foruma sokmaya ama nerdee bu tip oyunculara ben hic sıcak bakmıyorum.

Korkma hocam, hakli ciktik iste. Kayseri'de bile yetersiz diyordum ben, topla oynayisi herseyi gösteriyor zaten.

Bende isterim iyi oynasin ama belliydi iyi oynamacagi.

Arda geçen sene kalsaydı şampiyon olamazdık derim, başka birşey demem. Hem kendisi hem de takım için en uygun zamanda gitti.

Allah yolunu açık etsin.

Suan icin ismi gecen oyuncular veya bolgeler nedir arkadaslar, resmi agizlardan aciklamalar oldumu ?

Ben uzun zamandır yazıyorum derken, daha önceki mesajlarımı okumadan birdenbire futboldan anlamadığım kanısına nasıl vardığını anlamadığımı anlatmak istemiştim.

Bunun dışında evet her futbolcuya zaman lazım ama 8,5 milyon verdiğim bir adamada ancak bu kadar sabrederim. Ha kötü futbolcu değil ama bizim aradığımız adamda değil. İki kere iki dört.

fiyata bakarak degerlendirmen ne kadar futboldan anladigini gösteriyor ama nedense :SS:

Tek örnek vere bilirim bide aradigimiz adam konusunda. Hasan sas in cok yakin stilinde bir oyuncu amrabat ama hasanin sasin geldigi ilk dönemini hatirlarmasin bilmiyorum simdi. oda ayni cekilde systemde zor anlar yasadi ilk senelerinde. sonra alisdiginda patladi. Hayati boyunca alt yapisi dahil sadece ofansiv görev üstlenen kisiden birden iki yönlü oynamasini bekliyorsun. hemde camp dönemini gecirmemis bu oyuncu. (camp dönemleri yeni gelen oyuncular icin herseydir.taktik calismalarin yogun oldugu dönemdir) . Bu süreci yasamayan birisine bukadar zaman cok bile diyorsan sende art nyiet ararim ama kardes :) sevmeye bilirsin amrabati bilmem tipini sevmedin ama burda objektivligini kaybetmeden elestiri yapmani isterim acikcasi bir taraftar olarak bir taraftardan.

re: Transfer Nöbeti | ARŞİV 1

O zaman seni de liste'ye alalim.

Nuri sei nicht so naiv und glaub dem nicht.

Korkma hocam, hakli ciktik iste. Kayseri'de bile yetersiz diyordum qqq, topla oynayisi herseyi gösteriyor zaten.

Bende isterim iyi oynasin ama belliydi iyi oynamacagi.

Bazıları grosicki gelsin diyordu o nerdeyse oda kayıp.Emre çolak içinde zamanında demiştim beğenmiyorum topçu olmaz diye ama utandirdi beni suan takdir ediyorum umarım amrabatta oyle olur.

Amrabat 4 3 3 e geçip 3lü hucumun solunda oynarsa çok önemli katkılar yapabilir takıma ama 4 4 2 oyananacaksa ne ona nede bize luzum etmenin anlamı yok bu sistemin adamı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt