Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

renkdaşlar az önce şöyle birşeye rastladım mauro zarateyle ilgili aslı astarı varmıdır.

4aheheha.jpg

Cevap: Transfer Nöbeti

Evet Serdar ?

Zaten dinlemiyorsun bir kere görüyorsun veya okuyorsun. Senin dedigin gibi dinlemek istemiyorsan okuma, ben sana mi soracam nerde ne yazacagimi? Transfe Nöbet'i degilmi burasi. Bende diyorumki yeteneksiz Amrabat satilsin diyorum = T R A N S F E R

Tahrik etme, senin son iki gündür burda ne yazdigini ortaya cikaririm, o zaman görürsün kim alaksiz seyler yaziyormus.

Not: Evet ben alakasiz seylerde yaziyorum

Not 2: Amrabat = yeteneksiz. Gitsin baska takima, yani transfer olsun Transfer Nöbetinde !

Son 2 gündür burda muhabbet ediyorsun ben ne yazmışım bak bakalım beni tehdit ediyor bide :D

Fifa'ya girecegin zaman adamı burda cagırıyorsun ben mi gereksiz yazıyorum sen mi ?

Muhabbet etmek istiyorsan skype msn adresi almayı ögretiyim burdan istediginle gidip muhabbet et.

Son 2 gündür burda muhabbet ediyorsun ben ne yazmışım bak bakalım beni tehdit ediyor bide :D

Fifa'ya girecegin zaman adamı burda cagırıyorsun ben mi gereksiz yazıyorum sen mi ?

Muhabbet etmek istiyorsan skype msn adresi almayı ögretiyim burdan istediginle gidip muhabbet et.

Güzel kardeşim iyi diyorsunda burada da 24 saat transfer, futbolcu analiz edemeyiz değil mi, ister istemez sohbet ediyoruz arada güzel güzel.

Beyler muhabbet etmek yasakmis burda, Recep diyor.

Sen bana demıyormusun senın yazdıklarını cıkarırım burda diye sor bakalım kimmiş burda muhabbet eden transfer konuşan arkadaşını fifaya cagıran beyler gecen yaz neredeydim diyen ?

Güzel kardeşim iyi diyorsunda burada da 24 saat transfer, futbolcu analiz edemeyiz değil mi, ister istemez sohbet ediyoruz arada güzel güzel.

Abi ben o konuda bişey demıyorum bana senın ne yazdıklarını cıkarırım diyor o yüzden dedim sonucta benden fazla burda muhabbet ediyor kendisi.

Kusura bakmada, Recep ne diyecegini bilmedigi icin bunlari yazdi. Sohbet etmek kimi rahatsiz ederki. Dedigin gibi 24 saat transfer mi konusulacak? Birde ortalikta birsey yok yani, sizler gibi Twitter'dan tvit mi tasiyacagiz buraya.

Ortamın gerilmesine gerek yok beyler bir ali lukunku videosu sizi kendinize getirir.

[video=youtube;gMwcgp9cPlI]https://www.youtube.com/watch?v=gMwcgp9cPlI[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt