Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bi takımda 2 emre colaq olursa 2-0 geride başlarız :sad007:

sneijder27jul.png.crop_display.jpg

masallah benim göbegi gececek az kalsin :lol:

Bu adami sevmiyorum + turkiyeyi kucumser bu cuce..

onun disinda havalimi havali kendini bisey zannediyor.. Hollanda Milli takim kaptani yapti Van Gaal ama su anda yeri bile garanti degil..

Bernard'ı isterük.

Bu adami sevmiyorum + turkiyeyi kucumser bu cuce..

onun disinda havalimi havali kendini bisey zannediyor.. Hollanda Milli takim kaptani yapti Van Gaal ama su anda yeri bile garanti degil..

Vallah banada fazla havali geldi. hanimida öyle sanki. bide bir göbek yapmis ay ay ay. brezilyali ronaldoyu gececek resmen . yatip yatip keyfine bakmis .insan biraz kendine bakar. o göbek zor iner :)

Vallah banada fazla havali geldi. hanimida öyle sanki. bide bir göbek yapmis ay ay ay. brezilyali ronaldoyu gececek resmen . yatip yatip keyfine bakmis .insan biraz kendine bakar. o göbek zor iner :)

Kendimi kanıtladım havasında söner valla bu adam böyle giderse

adam nasil ara paslari birakiyor vay vayy

diego gelsin de soyle zeki adamlar gorelim top ayaginda olurken

Ciddiyim bak bu adam tam bi sinsi.. Hollanda gectigimiz sampiyonada niye basarisiz oldu? Hocasiyla kumpas kurdu.. Van Persie oyniycak dedi.. Van Marwijkla kankaydi..

sonra Huntelaar felan kizmaya basladi.. Bu adam hocasina marwijka toz kondurmuyodu.. Boyle takim icinde inanilmaz dengesizlik sagliyor.. Isler istedigi gibi olacak.. Fatih hoca bunun gibi havalisini hic sevmez.. Tam bi subyanci.. Bunun yerine 10 numara olarak Diegoyu tercih ederim.. Adamin hirsi yeter.. Ama niye biz kendi 10 numaramizi bulmaya calismiyoruzda..

bayatlamis Diegosu, Sneijderi yada Kakasini istiyoruz? Tamam muthis topcular(idi) ama hem ikna etmek zor hemde eski gunlerini mumla ariyor hepisi.. Cok riskli..

Bernard diegodan iyi beyler :trollface:

son dakika demim de yine de :

demba ba, taison ve belki paulinho chelsea de olacak devre arasi

Serdar Aziz 90 dogumlu ya la resmen benden 3 yas kucuk.. Yaslaniyorum :(

Yarim Saat.

Bakalim ney var bugün Fotomac ve Fanatik'de....:troll:

Diego falan gelecekse Bernard'ı 10 kere tercih ederim Diego gelirse takımın içine eder gider.

Ciddiyim bak bu adam tam bi sinsi.. Hollanda gectigimiz sampiyonada niye basarisiz oldu? Hocasiyla kumpas kurdu.. Van Persie oyniycak dedi.. Van Marwijkla kankaydi..

sonra Huntelaar felan kizmaya basladi.. Bu adam hocasina marwijka toz kondurmuyodu.. Boyle takim icinde inanilmaz dengesizlik sagliyor.. Isler istedigi gibi olacak.. Fatih hoca bunun gibi havalisini hic sevmez.. Tam bi subyanci.. Bunun yerine 10 numara olarak Diegoyu tercih ederim.. Adamin hirsi yeter.. Ama niye biz kendi 10 numaramizi bulmaya calismiyoruzda..

bayatlamis Diegosu, Sneijderi yada Kakasini istiyoruz? Tamam muthis topcular(idi) ama hem ikna etmek zor hemde eski gunlerini mumla ariyor hepisi.. Cok riskli..

renktaş hepsini anladım da subyancı olduğu kanısına nasıl vardın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt