Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

diego gibi oyuncu mu var bu ligde hadi onu birak bu takimda?

sorunluymus diyorlar, hepsi palavra dedikodu, hic sorunlu oldugunu gormedim, hep camur atmalar

iyiki magahtla sorun yaşadı. o adamın herkesle sorunu vardı zaten. kimsenin magathı sevdigini sanmıyorum ben. ismi çıktı adamın

iyiki magahtla sorun yaşadı. o adamın herkesle sorunu vardı zaten. kimsenin magathı sevdigini sanmıyorum ben. ismi çıktı adamın

Zaten oyla bas dost bile ilk gittiginde nededi.. Antremandan sonra bi an once yatagima kosuyordum diyor.. Futbol takimi degil asker ocagi sanki diyor..

Magath denen hasta bunlain sirtina adam bindirip merdivenlerden indirip cikartiyormus..

diego gibi oyuncu mu var bu ligde hadi onu birak bu takimda?

sorunluymus diyorlar, hepsi palavra dedikodu, hic sorunlu oldugunu gormedim, hep camur atmalar

Diegoyu sahadaki hirsindan dolayi takdir etsemde, bende cok istesemde, tabiki sorunlu oldugu görülmüstür.

Mesela Wolsfburg son macta düsmemeye oynadigi sezonda, sirf yedek kalacagini bildigi icin adam kacti , maca bile gelmedi.

Diego sorunluymuş bilmem neymiş onlar önemli değil, Fatih hocaya tımarhaneden topçu getir uğrasmak isterse kedi yapar.. Ben Diego'yu beğenmiyorum bir 10 numara için vasat buluyorum bizim takıma gelse de katkı sağlamaz. Belki istatistik olarak kendini öne taşır ama takımı ileri taşımaz..

Diegoyu sahadaki hirsindan dolayi takdir etsemde, bende cok istesemde, tabiki sorunlu oldugu görülmüstür.

Mesela Wolsfburg son macta düsmemeye oynadigi sezonda, sirf yedek kalacagini bildigi icin adam kacti , maca bile gelmedi.

niye yapti biliyonmu, MAGATH

o adamla her gun antremanda sozlu satisiyordu, hoca kafadan kontak yani, benim de oyle hocam olsa bende ona giciklik yapardim, ee bunu madrid de yapmis mi, bremen de? torino da? hayir.. ona bakarsan bizde melo da var

media_xll_1446970.jpg

Delinin ta kendisi bu adam iste

Diego sorunluymuş bilmem neymiş onlar önemli değil, Fatih hocaya tımarhaneden topçu getir uğrasmak isterse kedi yapar.. Ben Diego'yu beğenmiyorum bir 10 numara için vasat buluyorum bizim takıma gelse de katkı sağlamaz. Belki istatistik olarak kendini öne taşır ama takımı ileri taşımaz..

Balotelli vs Fatih Hoca merak ediyorum :D

Zaten oyla bas dost bile ilk gittiginde nededi.. Antremandan sonra bi an once yatagima kosuyordum diyor.. Futbol takimi degil asker ocagi sanki diyor..

Magath denen hasta bunlain sirtina adam bindirip merdivenlerden indirip cikartiyormus..

:asd: vallah oyleydi, hatta bu manyak Magath kampta 20 km kosturup sonra suyu saklarmis, bu kadar geri zekali hocam olsa gider kafa atardim vallahg

Diegoda iyi bernardda iyi beyler hangisi gelirse razıyım yeter ki 10 numara gelsin :D

diego nun bonservisi ne kadar tahiminen renktaşlar?

"Drie zware trainingen per dag. Ik ben kapot en slaap elk moment van de dag dat ik kan slapen. Dit is echt loodzwaar..." zegt Dost tegen NUsport. De nieuwe aankoop moet bijvoorbeeld 's morgens vroeg boslopen en krachttraining doen en vervolgens anderhalf uur traplopen met een medespeler op de rug. 's Middags volgt nog een parcours van anderhalf uur dat hij moet afleggen met medicijnballen boven zijn hoofd.

boyle antreman yaptirdi 8 haftada 5 puan topladi ardindan kovuldu dengesiz herif

niye yapti biliyonmu, MAGATH

o adamla her gun antremanda sozlu satisiyordu, hoca kafadan kontak yani, benim de oyle hocam olsa bende ona giciklik yapardim, ee bunu madrid de yapmis mi, bremen de? torino da? hayir.. ona bakarsan bizde melo da var

Tabiki Magathin büyük payi var. Ancak takimi son macta böyle yalniz birakmak güclü bir karakterin kaniti degildir.

hadi diego yu begenmedin diyelim, buda normal, herkesin kendi futbol stili vardir, ama birde isin ekonomik tarafina bakmak lazim, bende isterim mesut ozil i falan da adama 40 milyon euro dicen, arti hadi parayi buldun ikna etme durumu da var, bunlari unutmayalim, ben olayin iki tarafina baktigim icin diego bile zor diyorum, adamin aldigi maasi bildigim icin.. keske gelse diyorum ama o bile zor..

Diegoda iyi bernardda iyi beyler hangisi gelirse razıyım yeter ki 10 numara gelsin :D

Diego iyidir ben Bernardi cok savuruk buldum videpdan tabi.. Bizim ligde carrusca bile olabilir diye korkmuyo degilim.. Diegoyu aldinmi ne mal aldigin ortada olur.. Iyi futbol kaliteli topcularla oynanir

hadi diego yu begenmedin diyelim, buda normal, herkesin kendi futbol stili vardir, ama birde isin ekonomik tarafina bakmak lazim, bende isterim mesut ozil i falan da adama 40 milyon euro dicen, arti hadi parayi buldun ikna etme durumu da var, bunlari unutmayalim, ben olayin iki tarafina baktigim icin diego bile zor diyorum, adamin aldigi maasi bildigim icin.. keske gelse diyorum ama o bile zor..
bu diego brüt 6 alıyor diyende var 9 alan diyende. hangisi dogru bunun. vergi kesildiginde 5 biraz fazla geliyor bana. wolfsburg kimki buna bukadar para verebiliyor. araplarmı yönetiyor bunları anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt