Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oyuncuların yıllık ücretleri üzerinden net birsey söylenemez. Sonucta oyuncunun CL'de ceyrek final oynama ihtimali olan bir takıma transferi gündemdeyse daha uygun fiyatlara bu iş olabilir. Mesela Diego UEFA kupası kazansada basarıya ac bir oyuncu. Wolfsburg'dan aldığı ücretten daha ucuza oynayabilir burda.

bu diego brüt 6 alıyor diyende var 9 alan diyende. hangisi dogru bunun. vergi kesildiginde 5 biraz fazla geliyor bana. wolfsburg kimki buna bukadar para verebiliyor. araplarmı yönetiyor bunları anlamadım.

vergileri filan bilemem ama aldığı para 8 milyon euro diegonun. bu haliyle çok zor bu transfer.

eger öyle birini becerebilip alacaklarsa lafım yok zaten. diego şampiyonlar liginde oynamak istiyorum demişti. belki okadar istemez 4 te yeter. ama ikna edecek biri lazım. haldun üstüneli götürelim direk:D

:D

Başarıya aç oyuncu alsak daha güzel olur beyler :D

yonetim eger orta-uzun vadeli dusunecekse:

bernard, carlinhos, felipe anderson, kerim frei paketi yapar alirlar gelirler

he yok illa tecrube, bilinen adamlar deniyorsa iste diego falan belki

re: Transfer Nöbeti | ARŞİV 1

eger öyle birini becerebilip alacaklarsa lafım yok zaten. diego şampiyonlar liginde oynamak istiyorum demişti. belki okadar istemez 4 te yeter. ama ikna edecek biri lazım. haldun üstüneli götürelim direk:D

Tobeeee takimimizda oynayacak adami neden becerelim mubarek

Sent from my XT615 using Tapatalk 2

neyse iyi geceler, hoca 1 yildir kerim frei i izletirmis, onu alsinlar daha cok sevinirim..

:cool:

shaktarda bir futbolcu var bonus saclı o nasıl alma şansımzı var mı?

acı gercek den ziyade taraftar bile 30 una merdiven dayamış adamlar gelsin istiyor, yönetimi düşünemiyorum.

O ödül alan scout ekibini boşuna kurmuşuz, adamları sağa sola boşuna gönderiyoruz futbolcu izletmeye[/QUOTE

reis 29 yasindaki Diego/Sneijder/Kaka bize gelmez diyoruzxz yani burda acaba Navas gelirmi.. willian gelirmi diye konusmak dahada manasiz olmazmi? Bende isterim Yaya Toureyi David Silvayi yazalim ama alabilecegimiz oyuncular bunlar hatta buyuk bi olasilik bu 3 topcuyuda alamiyacagiz..

Sadri Şener : Tam Dany'yi alacaktık , Her konuda anlaştık , 1 saat yemek yemeye gittim , ondan sonra dany'yi trabzona getircektim , Tesislere gittim ,Dany Galatasaray'a transfer olmuş.

10dkdır gülüyorum :D

acı gercek den ziyade taraftar bile 30 una merdiven dayamış adamlar gelsin istiyor, yönetimi düşünemiyorum.

O ödül alan scout ekibini boşuna kurmuşuz, adamları sağa sola boşuna gönderiyoruz futbolcu izletmeye[/QUOTE

reis 29 yasindaki Diego/Sneijder/Kaka bize gelmez diyoruzxz yani burda acaba Navas gelirmi.. willian gelirmi diye konusmak dahada manasiz olmazmi? Bende isterim Yaya Toureyi David Silvayi yazalim ama alabilecegimiz oyuncular bunlar hatta buyuk bi olasilik bu 3 topcuyuda alamiyacagiz..

Scouting ekibi dedim renktaş, 1. sınıf dünya yıldızları demedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt