Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

media_xll_1446970.jpg

Delinin ta kendisi bu adam iste

Bu Adam bizim Milli TakIma YarasIr.:D

Diego iyidir ben Bernardi cok savuruk buldum videpdan tabi.. Bizim ligde carrusca bile olabilir diye korkmuyo degilim.. Diegoyu aldinmi ne mal aldigin ortada olur.. Iyi futbol kaliteli topcularla oynanir

Diego tecrübe olarak agır basar ama bernard daha 20 yaşında şimdiden göze batıyor alıp degerlendirmek lazım sonra neden böyle topcuları bulamıyoruz alamıyoruz diyoruz. Bu adam birazdaha parlarsa büyük takımlara gider 40 50 ye o zaman izleriz öyle la ligalarda epl'lerde :D

bu diego brüt 6 alıyor diyende var 9 alan diyende. hangisi dogru bunun. vergi kesildiginde 5 biraz fazla geliyor bana. wolfsburg kimki buna bukadar para verebiliyor. araplarmı yönetiyor bunları anlamadım.

9 milyon euro civari brut, primler icinde mi bilmiyorum... yani turkiyede hangi oyuncu bu paralari aliyor? Q7 den bile daha cok.

hem wolfsburg bunu alirken yonetim transfer sezonunda butun ekonomik transfer yetkisini Magatha verdiler, yani adam sadece kimi transfer edecegini degil, isin maasini bile ayarlamak zorundaydi, o salak hoca yuzunden boyle astronomik fiyatlar verdiler.. ferguson modeli gibi, ama bu magath batirdi gitti

9 milyon euro civari brut, primler icinde mi bilmiyorum... yani turkiyede hangi oyuncu bu paralari aliyor? Q7 den bile daha cok.

hem wolfsburg bunu alirken yonetim transfer sezonunda butun ekonomik transfer yetkisini Magatha verdiler, yani adam sadece kimi transfer edegicini degil, isin maasini bile ayarlamak zorundaydi, o salak hoca yuzunden boyle astronomik fiyatlar verdiler.. ferguson modeli gibi, ama bu magath batirdi gitti

1348151317-felix-magath.9.jpg

diego haberleri bu kadar nerden geldi acaba??? yeni geldim de 2 gündür gün boyu yoğundum

Diego tecrübe olarak agır basar ama bernard daha 20 yaşında şimdiden göze batıyor alıp degerlendirmek lazım sonra neden böyle topcuları bulamıyoruz alamıyoruz diyoruz. Bu adam birazdaha parlarsa büyük takımlara gider 40 50 ye o zaman izleriz öyle la ligalarda epl'lerde :D

Oylede bernard gelsin.. schalkeye karsi ben ondan bisey bekleyemem risk.. Ama diego gelse adam 1 hareketle bize maci cevirir sanki..

bizim için en hayırlısı kim olacaksa o gelsin.

Oylede bernard gelsin.. schalkeye karsi ben ondan bisey bekleyemem risk.. Ama diego gelse adam 1 hareketle bize maci cevirir sanki..

Belli olmaz reyiz aydın yılmaz o golü atıp bize turu getirmişti bernard'ın şansı daha yüksek bizim şuan ki oyunumuza bakınca kim gelirse katkı yapar gibi :D

hem wolfsburg bunu alirken yonetim transfer sezonunda butun ekonomik transfer yetkisini Magatha verdiler, yani adam sadece kimi transfer edegicini degil, isin maasini bile ayarlamak zorundaydi, o salak hoca yuzunden boyle astronomik fiyatlar verdiler.. ferguson modeli gibi, ama bu magath batirdi gitti

diegonun keyfine kalmış herşey demekki. bizimkiler 3 ten yukarı vermez kesin. maç başıyla 4 milyon euroya kadar çıkarlar. yani onuda almak zor. ben pek güvenemiyom bu yönetime ama belki süpriz yaparlar. o bölgeye hiçbirini almayadabilirler. ozaman gene kabız bir şekilde 2. yarıyı izleriz. umut nekadar gol atsada futbol keyfimi bozuyor. burak bir bakıam idare ediyorda 2 si fazla geliyor. birde yanda amrabat var. nasıl organize olacan. biz boşuna organize sorunu yaşamıyoruz.

fft104mm2060242.jpg
bu çocuk gelecek devre arası:yup:

hiç bir zaman genç yıldız adayı alıp yıldız yapamicez.

+29 futbolcuların son durağı olcez her zaman

diegonun keyfine kalmış herşey demekki. bizimkiler 3 ten yukarı vermez kesin. maç başıyla 4 milyon euroya kadar çıkarlar. yani onuda almak zor. ben pek güvenemiyom bu yönetime ama belki süpriz yaparlar. o bölgeye hiçbirini almayadabilirler. ozaman gene kabız bir şekilde 2. yarıyı izleriz. umut nekadar gol atsada futbol keyfimi bozuyor. burak bir bakıam idare ediyorda 2 si fazla geliyor. birde yanda amrabat var. nasıl organize olacan. biz boşuna organize sorunu yaşamıyoruz.

bencede astronomik para vermezsek diego mus, sneijderm is, yok kaka mis, unutalim, bu fm fifa pes degil yani

bence bu yonetim oyle maas vermicek gibi, bu adamlarin hic biri 3-3.5 e gelmez, 4.5-5 e anca olur, onuda vermezler tabi

o yuzden transfer cok zor diyorum, ancak isim yapmamis adamlari alabilirler mesela, iste genc oyuncular falan

Cidden oyle yahu. Dusunsene..

Burak

Diego

RieraSelcukMeloHamit

BastosSemihRolandoEboue

Muslera

CL maclari icin su kadro..

turkiye ligi icin.. Aydin/Emre monte et Amrabati 5 e salla bu transfer seyinde..

off off off

Duzeltiyorum

Burak

Diego

K.FreiSelcukMeloHamit

BastosSemihRolandoEboue

Muslera

re: Transfer Nöbeti | ARŞİV 1

Amkatbati gonderip tuncay sanliyi alalim

Sent from my XT615 using Tapatalk 2

bencede astronomik para vermezsek diego mus, sneijderm is, yok kaka mis, unutalim, bu fm fifa pes degil yani

bence bu yonetim oyle maas vermicek gibi, bu adamlarin hic biri 3-3.5 e gelmez, 4.5-5 e anca olur, onuda vermezler tabi

o yuzden transfer cok zor diyorum, ancak isim yapmamis adamlari alabilirler mesela, iste genc oyuncular falan

eger öyle birini becerebilip alacaklarsa lafım yok zaten. diego şampiyonlar liginde oynamak istiyorum demişti. belki okadar istemez 4 te yeter. ama ikna edecek biri lazım. haldun üstüneli götürelim direk:D

bence eger 10 numara olacaksa felipe anderson olabilir, 10 milyon euro diyorlar, 20 yasinda, maasi da az.. yani,..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt