Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Etmiş olduğum küfürden dolayı bütün forum üyelerinden özür dilerim ama bu federasyonun yaptıklarına dayanamadım bir an..:mad:

bu Google'ın bize kastı ne? Sürekli reklamlarde Fenerium reklamları var!!

Taşçı + Hernanes (Bernard-diego)+Atila Turan gelsin kapansın olay. Serdar azız yada ömer sezon sonu daha makul olabılır ama su an bıze ıhtıyac reıs bırı...

spartak moskowa emenikiyi birakmaz. ha 50 milyon getirirsin alirsin herhalde. adamlarin ligi mart ayinda basliyor ve sampionlar ligine girmek icin ugras vereceklerdir yine ve en iyi forvetleri emenikiyi kolay kolay birakmazlar. yaptiklari aciklamalarada bakarsak emenike hem rusyada mutlu hemde kulübü hocasi kesinlikle birakmayi yanasmiyor. bunun üstünede orda taraftar ayaklanir böyle sacma bir sey olursa. kiralik bile gidemez f7 lere. böyle bir sey olursa rus takimi hem intihar etmis olur hemde bu isden anlamadigini göstermis olur . emenike 100 100 degil 100 de 10000000000 gelmez kuslara bence.

Transfer listesini neymis neymis?

Carlinhos, Serdar, Ömer ve Alper'mi ?

Cöpcü kralimiyiz biz? Bu nedir. Hayal kirikligi, tabi dogru ise.

3 oyuncu = cöp

Tahminimce bundan sonraki 2 transfer nöbeti başlığıda kapanır. Ondan sonraki başlıkta transfer gelir 1 tane.

hakan gözünü seveyim bu oyunculardan hangisini begenmedim :) yada hangisini begendin sorayim bari

Ya begenmemek degil, mesela Carlinhos'a hayir demem. Serdar Aziz ise abartiliyor bence. Diger ikisini evet begenmedim. Bizim ihtiyacimiz ofansa kreatif bir oyuncu. Alper nedir ya..

Ya begenmemek degil, mesela Carlinhos'a hayir demem. Serdar Aziz ise abartiliyor bence. Diger ikisini evet begenmedim. Bizim ihtiyacimiz ofansa kratif bir oyuncu. Alper nedir ya..

Serdar aziz (Serdar tasci zanetim ) ise bu lsitedeki bende oh vay be demem de ha bide ömer toprakda da az bir sühelerim var ne kadar da leverkusende banko oynasa. ama alper cok kaliteli genc bir yerli. ilk 11 de direk hemen oynayamasa bile en az 1-2 yil sonra banko oyuncumuz ola bilir. melo giderse onun yerine monte edilir yavas yavas. iyi bir asker yani suat kaya gibi. carlinhos da hem fikiriz en azindan. ama bu listeye bir 10 nummara eksik zaten ve böylece terimin listesi oldugunu zanetmiyorum. medjada cikan isimleri toplamislar rast gele yapmislar isde

Serdar aziz ise bu lsitedeki bende oh vay be demem de ha bide ömer toprakda da az bir sühelerim var ne kadar da leverkusende banko oynasa. ama alper cok kaliteli genc bir yerli. ilk 11 de direk hemen oynayamasa bile en az 1-2 yil sonra banko oyuncumuz ola bilir. melo giderse onun yerine monte edilir yavas yavas. iyi bir asker yani suat kaya gibi. carlinhos da hem fikiriz en azindan. ama bu listeye bir 10 nummara eksik zaten ve böylece terimin listesi oldugunu zanetmiyorum. medjada cikan isimleri toplamislar rast gele yapmislar isde

Ya 10 numara veya kanat lazim, eger bunu Terim göremiyorsa diyecek bir sözüm olmaz. Bu 4 oyuncuyu al, sana hic biri Schalke'ye karsi yardimci olamaz, hic biri.

Ya 10 numara veya kanat lazim, eger bunu Terim göremiyorsa diyecek bir sözüm olmaz. Bu 4 oyuncuyu al, sana hic biri Schalke'ye karsi yardimci olamaz, hic biri.

Carlinhos ve Serdar ola bilir diye düsünüyorum ama ben daha cok serdar tasciyi isterdim acikcasi. ama hucum bölgesinde bir 10 nummara olmadikdan sonra bende schalkeyi gececegimizi zanetmiyorum . en azindan schalke toparlanirsa gecemeyiz . simdiki form durumu ile schalke yi rahat geceriz simdiki kadromuz ile bile

manduzkici begenmeyenlerde vardı. ama gördük bayern münihte. alper şu an önceligimiz olmamalı zaten. bize 10 numara şart diego nijderden başa isimde yok ortalarda. alınmamazlık olmaz inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt