Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valbuena cocukluk arkadasi oldugu icin Remy'yi birakamazmis, o yüzden o da gelmeye hazirmis.

Yalniz Valbuenayi cok begenmiyorum ben. Iyi topcu, ama kesinlikle abartildigi kadar degil gözümde. Sen ne diyorsun ustad? :ayatollah:

Remymi Mathieumu deseler, gözüm kapali Loic derim.

akhisarla deplasmanda oynuyoruz umut-elmander forvetler keita sağ kanat sabri sağ bek 1.gol umuttan 3.gol elmander topukla 4.golde keitadan geliyor 30.dakkalar falan 4-0 öndeyiz sonra uyandım:D

iyi ki Hagi'nin geldiği dönem internet yaygın değildi, ne yorumlar okurduk kim bilir... veya Taffarel falan, kilise takımına gidecek adamın GS'de ne işi var diyen çıkardı kesin :D

fft104mm1892448.jpg

mauro%2Bzarate3.jpg

Oooo Sexy Lady...

Üzerime çullanmayın bilen bilir hepinizden daha çok maç izliyorum . Remy ile Kaka'yı bile kıyaslayan olmuş ona değinmiyorum bile. Remy dediğiniz adam Marsilya'da yedek. Hani şu eziklerin grubunda sonuncu olan Marsilya ? Cok iyi biliyorsanız söyleyin şu özelliklerinden dolayı almalıyız diye.

Remy'i ne yapcanız beyler biz 10 numara arıyoruz

Üzerime çullanmayın bilen bilir hepinizden daha çok maç izliyorum . Remy ile Kaka'yı bile kıyaslayan olmuş ona değinmiyorum bile. Remy dediğiniz adam Marsilya'da yedek. Hani şu eziklerin grubunda sonuncu olan Marsilya ? Cok iyi biliyorsanız söyleyin şu özelliklerinden dolayı almalıyız diye.

:Z3: Kaka kim, Remy Avrupa'nin en iyisi secildi kisa süre önce. Tek rakibi Messi.

-----------------------Muslera--------------------------

------------Semih-----------------Tasci-----------------

Eboue----------------------------------------Carlinhos

-------------------Melo--------Selcuk--------------------

Valbuena------------------------------------------Remy

-----------------------Umut-------------------------------

----------------------------------Burak-------------------

Iyimi beyler? :lol: Serdar Tascinin yerine Serdar Azizde olur, Remy ile Valbuena gelcekse.

-----------------------Muslera--------------------------

------------Semih-----------------Tasci-----------------

Eboue----------------------------------------Carlinhos

-------------------Melo--------Selcuk--------------------

Valbuena------------------------------------------Remy

-----------------------Umut-------------------------------

----------------------------------Burak-------------------

Iyimi beyler? :lol: Serdar Tascinin yerine Serdar Azizde olur, Remy ile Valbuena gelcekse.

Remy ve Valbuena cöp, Amrabat reis'i unutmusun. 40 milyon'a satacagiz ya adami, su an degeri 20 milyon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt