Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Schalke Lewis Holtby'i kontrat için ikna edememiş, ara transfer döneminde Tottenham'a gidebilir diyorlar. Umarım da gider, Holtby giderse Schalke ortasahada büyük güç kaybedecek.:ayatollah:

neyin peşindesin emrah.

bu takım selçuk inan'ı kaç yıldır bekliyor bilmiyormusun?

selçuk inan olmasaydı eğer, kimi oynatacaktın orta sahanın göbeğinde?

bir şeyin peşinde değilim sadece senin Türkiye Ligindeki tüm futbolcuları küçümsemene içerledim.

ki Selçuk verebileceğim örneklerden biri sadece.

Onun biraz yaşı var ama iş yapar Aynı takımdaki Forvet cristaldo defans gueye kanat/ortasaha Taisonda etkili isimler

29 yasinda .mart ayinda 30 olacak. rahat 3-4 sene oynar .hagide bu yasda gelmisdi . Bence burda yazilan cizilien en iyi 10 nummara acik ara Cleiton Xavier dir. muthis ara paslari birakiyor.ortalari muthis resmen pass yapior ortalarda. bide hagi gibi bir özeligi var . farkina vardiysaniz top havadan giderken aniden asaga iniyor hemde atmak istedigi noktaya. bu pass sut teknigi kolay kolay bulamasin kimsede.

29 yasinda .mart ayinda 30 olacak. rahat 3-4 sene oynar .hagide bu yasda gelmisdi . Bence burda yazilan cizilien en iyi 10 nummara acik ara Cleiton Xavier dir. muthis ara paslari birakiyor.ortalari muthis resmen pass yapior ortalarda. bide hagi gibi bir özeligi var . farkina vardiysaniz top havadan giderken aniden asaga iniyor hemde atmak istedigi noktaya. bu pass sut teknigi kolay kolay bulamasin kimsede.

Haginin cvsinde Barcelona Real madrid yazıyordu ama Emin ol su adamı alıp gelse daha maca cıkmadan yok ederler sonra maca cıkıncada ulan aslında iyi adammıs derler ben az cok biliyorum özellikle metalistin avrupa maclarından iyi oyuncu

sa naparsınız gençlik transferi sormuyorum çünkü daha 1 ay var :asd:

Hobaaaaaaa Schalke macina gidiyorum :f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

BJK Misimovic'le görüşüyormuş.

can sıkıntısından ölecem pc de ekran kartı yok hiçbir oyunu açmıyor filmde kalmadı izlemediğim off off

hb21p.gif

bir şeyin peşinde değilim sadece senin Türkiye Ligindeki tüm futbolcuları küçümsemene içerledim.

ki Selçuk verebileceğim örneklerden biri sadece.

kardeş bende türküm, vatanımı herşeyden çok severim, kendi vatandaşlarımı her platformda şartlar ne olursa olsun savunurum veya överim. ancak özellikle 'torpil' dediğimiz olay türkiye'nin her tarafında mevcut. bu ülkede, bir 'ağabey'in' olacak, veya baban iyi para kazanacak, ancak o şekilde 'başarılı' olabiliyorsun. yoksa yüzüne bakmıyolar be kardeş. :)

kısacası, tabii ki kaliteli olan futbolcularımız var çok şükür. ancak tıpkı senin selçuk inan'ı saydığın gibi, benimde bir kaç örneğim var. ancak bunu burada tartışmak istemiyorum. kimsenın hakkını yemek istemem. ancak selçuk şahin'i örnek olarak verebileceğimi düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt