Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

De gea bence orta sınıf bir kaleci.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

De Gea yedigi hatali goller sebebiyle cok elestiriliyor ama bence eksik onda eksik olan tek sey ozguven ve tecrube. Bu cocuk daha 22 yasinda. Onunde uzun yillar var ve 3-5 sene icinde dunyanin en iyi kalecilerinden biri olmasi icin hic bir sebep goremiyorum. Kaldi ki 3 sene sonra daha 25 yasinda olacak. Kalecilerin en verimli yasi 28+

Tamam tecrubesiz diyelim ama yeteneksiz dersek haksizlik etmis oluruz sanki Gea icin.

Cevap: Transfer Nöbeti

benim içimden bir his diego'yu alacakmışız gibi geliyor inşallah hislerim yanıltmaz beni

----------------------muslera---------------------

carlinhos-------semih------dany-----eboue

-----------------selçuk------melo---------------

amrabat-------------diego-------------hamit-

-----------------------burak-----------------------

Kanatlar fena değilmiş. Ters ayak her zaman iyidir.

Hocam kanatları şaşırdın galiba ;

Düzeltiyorum ;

------------Muslera---------------

Eboue-Semih-Dany-Carlinhos

-----------Melo-Selçuk-----------

Hamit------Diego-----Amrabat

-------------Burak-----------------

Hamit'i cikar Sercan Sararer ya da Quaresma'yi koy tamamdir. Hamit kanat oynamaz. Onun oynayacagi en ideal yer Melo ve Selcuk'un oynadigi mevkii.

Dany yerine de Omer Toprak ya da Serdar Tasci'yi tercih ederim. Gerisine bir itirazim yok.

73 Mn € fazla gibi geldi bana :D zaten 94 Mn €'ya gitmedimi bu oğlan ; De Gea + Nani = 21 Mn € cuk mu :D

Nani'nin sözleşmesi 2014'te bitecek en kötü bu yaz satmak zorundalar eğer uzatmayacaksa. De Gea ise zaten malum.

bu şartlarda Manu'nun teklifi en fazla 100-110 milyon euro civarına denk geliyor ki bence normal Ronaldo'nun Real'deki performansından sonra.

Transfer Nöbeti

y2umana8.jpg

• I wish you all a Happy New Year

simdiden soylim yani :D

Serdar Taşçı'yı sürekli izleyen biri varsa bilgi verebilir mi?

Transfer Nöbeti

Serdar Taşçı'yı sürekli izleyen biri varsa bilgi verebilir mi?

vallah renkdaş ben bundesligayı arada takip ederim serdarın bu sene 3-4 maçını kısmen izledim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki çok istikrarlı bir adam performans açısından tekniği ve oyun görüşü bir stoper için bir hayli üst düzey.

vallah renkdaş ben bundesligayı arada takip ederim serdarın bu sene 3-4 maçını kısmen izledim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki çok istikrarlı bir adam performans açısından tekniği ve oyun görüşü bir stoper için bir hayli üst düzey.

Tamamen katılıyorum ayrıca , gerçekten pas ve tekniksel yetenek olarak üst düzey , defanstan top çıkarma yeteneği de üst düzey ve oyun kurmaya yardımcı olması çok iyi bir özellik gördüğüm kadarıyla hava toplarına da hakim , pozisyon alma bilgisi de üst düzeyde , yani Dünya çapında , Avrupalı stoperler gibi , 1.sınıf Alman stoperlerden farkı yok :) Ve bu adamı getirirsek yerli statüsünde genç Semih'imizin yanında oynatabileceğimiz büyük nimet doğrusu :) Kesinlikle alınmalı.

Hamit'i cikar Sercan Sararer ya da Quaresma'yi koy tamamdir. Hamit kanat oynamaz. Onun oynayacagi en ideal yer Melo ve Selcuk'un oynadigi mevkii.

Dany yerine de Omer Toprak ya da Serdar Tasci'yi tercih ederim. Gerisine bir itirazim yok.

Ara transfer olarak Sercan Sararer daha mantıklı gibi :) Serdar Taşçı 1.hedef olmalı :)

Kulüp N.United'ı takip etse çok iyi olur.

Sylvain Marveaux - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

İş yapar bir eleman. 4-5 milyona getirilir.

Hatem Ben Arfa - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

8 milyona getiririz manyak bir transfer olur.

Cheik Tioté - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Melo yerine sezon sonuna alınabilir 8 milyon gibi bir bedele.

Davide Santon - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

6-7 milyona alabiliriz sol bek için.

Santon'u izleyen bir renktaşımız yok mu ? Biraz bilgilerini , izlenimlerini aktarsa ? Tiote ve Marveux'a gerek yok :) Tiote'nin yerine İnler'e uğraşacağız :) Marveux'dansa daha iyi isimler lazım sol açığa ise :) Ben Arfa ise mükemmel olur :)

Santon ve Ben Arfa takip edilmeli. İzleyen varsa izlenimlerini , bilgilerini aktarsınlar :)

newcastle dan hic bir ilk 11 oyunsucu alamayiz, demba ba suanda mesela chelsea ile maas pazarligi yapiyor

Transfer Nöbeti

şu üç ismi getirsinler 3 tane forma almazsam fenerli olayım.

diego-s.sararer-s.taşcı

şu üç ismi getirsinler 3 tane forma almazsam fenerli olayım.

diego-s.sararer-s.taşcı

Bende aynı şekilde Sneijder / Diego - Serdar Taşçı - Sercan Sararer gelirse 3 formada benden :)

Ek olarak Hakan ve Çağlar'ı gönderip Gökhan Süzen'i sol beke yedek ve alternatif için alırlarsa çok güzel bir hamle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt