Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera gonderilmez, dendigi gibi Amrabat Afrika kupasina gidecek. Dondugunde de formayi zor kapar gibi. Sol kanatta saglam rekabet olacak. Riera/Emre/Amrabat. Keske ayni cesitlilik sag tarafta da olsaydi.

Emre'yi sil bir defa kanat oynaması günah adamın. Sağ kanat içinde aynı şeyin olması için Sercan Sararer gerekli , 1-2 Mn € iken bonservisi alıp denemekte fayda var en kötü elimizde Aydın'dan daha iyi Alman altyapılı bir yerli yedek olur.

Emre'yi sil bir defa kanat oynaması günah adamın. Sağ kanat içinde aynı şeyin olması için Sercan Sararer gerekli , 1-2 Mn € iken bonservisi alıp denemekte fayda var en kötü elimizde Aydın'dan daha iyi Alman altyapılı bir yerli yedek olur.

Sercan çok kopuk maçtan , 90 dakikalık maçın toplasan 5 dakikasında etkili oluyor.Aydın'dan ekstra bir farkı yok bence.:b5:

Sercan çok kopuk maçtan , 90 dakikalık maçın toplasan 5 dakikasında etkili oluyor.Aydın'dan ekstra bir farkı yok bence.:b5:

Valla ben anlatmaktan usandım hocam , adam tek başına takımını Bundesliga 1'e çıkardı , şuan takım olarak kötüler o yüzden pek bir etkisi yok , Portekiz maçında nasıl oynadığını açında izleyin lütfen , bu adamın en azından patlama ihtimali var.

Bu yılada transfersiz girdik,yönetim pintilikten gene transfer yapmayacak :asd:

CNBC-E'ye yumulun gencler. :ayatollah:

tüm renkdaşların yeni yılını kutlar sağlık mutluluk kupalarla dolu bir sezon dilerim.

Q7 gelecekse biran önce gelsin.Antreman eksikliği var adamın.3-4 ayda zor toparlar.

millet annemle babam türkü dinliyor ben gs forması ile internetten cncbe'deki hatunları izliyorum (alessandra afet bu arada)

Emenike kiralanmış fenere sanırım son dakika.Sow ne olcak? Sowu da biz alalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt