Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yatmıs hahah

ismi en çoçk geçen transferler ile olası bir kadro.ama diego ismi snejider,kaka gib ismlerin yanında her ne kadar kolay görünse de bence çok zor.

-----------burak

amrabat---diego---hamit

--------melo-selçuk

carlinhos-s.aziz-semih-eboue

----------muslera

g-saray-da-gundem-sol-bek-2922727.Jpeg

aradığımız solbekler haberi yapmış ismini vermeyim gazetenin yasak sonuçta :asd:

----------burak

amrabat---diego---Q7

-----selçuk alper/yekta

carlinhos-s.aziz/urfalı-semih-eboue

----------muslera

BEnce hamit'in de melonunda bizim takımda 11 de yeri yok.iyi yedek olurlar.böyle bir kadro kurduğumuzda.

Yukarıdaki kadroyu kurmak çok ama çok zor değil.

Q7 baroş+hakan balta+sabri verilerek alınabilinir.Euro 2.50

Diego kiralık Euro 4

Alper olursa olmazsa yekta orada aslanlar gibi oynar. Olduğunu farzedelim Euro 6 euro

Serdar Azize karşılık G.Zan Ceyhun Sercan verilebilir. Euro 1 de onu saysak.

yıl sonuna kadar :11.5 yada 12 euro ya bu işi nihayetlendirebiliriz.taş gibide takım oluruz.

elde kalan diğer gidecek oyuncularıda genç çocuklarla takas yapabilir ve de bir winner bench oluşturabiliriz.

yedek klübesi de şöyle olmalı:Ufuk,Melo,Emre çolak,Hamit,Umut ,Aydın ve gelecek genç bir arkadaş.

Elmanderde bonus olur.

İşte olay budur.

ismi en çoçk geçen transferler ile olası bir kadro.ama diego ismi snejider,kaka gib ismlerin yanında her ne kadar kolay görünse de bence çok zor.

-----------burak

amrabat---diego---hamit

--------melo-selçuk

carlinhos-s.aziz-semih-eboue

----------muslera

Dostum bu kadro bi harika :yenieek:

kiralık olarak almıslar

HAyırlı uğurlu olsun.Mesele FB nin kimi aldığı meselesi değil,mesele biz kimlere imza attıracağız tüm mesele bu:)))

başkanın söylemleri inşallah fos çıkmaz bu sefer.

hemde diego türkiyeye gelmişken göndermemek lazım almanyaya onu.bitirmek lazım işini .2 gün sonra wolsburg antalyada hazırlık maçları yapacak.başkan kap getir diegoyu bize.

[video=youtube;c4l4zMSQxHE]https://www.youtube.com/watch?v=c4l4zMSQxHE[/video]

neyse kendimizi yavaş yavaş hazırlamaya başlayalım bence iyi yönlerini görmeye çalışalım pozitif olalım bardağın dolu tarafına bakalım :asd:

[video=youtube;QzNEbtMnd_o]https://www.youtube.com/watch?v=QzNEbtMnd_o[/video]

Diego ve yanına BERNARD GELSİN Çeyrek Final ve Şampiyonluk

Q7 yi hakkıyla bugüne kadar ülkemizde izleyemediğimizi düşünüyorum.inşallah bize gelir ve resitallerinden bizde sunar.

Burak'ta BJKspor da hiç dikiş tutturamamıştı.Q7nin 2.bir hakkı hakettiğini düşünüyorum.

Q7 yi hakkıyla bugüne kadar ülkemizde izleyemediğimizi düşünüyorum.inşallah bize gelir ve resitallerinden bizde sunar.

Burak'ta BJKspor da hiç dikiş tutturamamıştı.Q7nin 2.bir hakkı hakettiğini düşünüyorum.

Sanki ilk çıkış yıllsrı hariç her yerde resital sundu..Adam kafa olarak bitik yıllardır. Bu adam nasıl beğenilir, nasıl istenir anlamıyorum. Tek düşüncesi Katar'a yolu düşmeden güzel İstanbul'da 3 milyon euro daha cebe indirmek. 1 senedir adama talip yok. Ülkesindeki 3. sınıf takımlar bile istemedi.

Sanki ilk çıkış yıllsrı hariç her yerde resital sundu..Adam kafa olarak bitik yıllardır. Bu adam nasıl beğenilir, nasıl istenir anlamıyorum. Tek düşüncesi Katar'a yolu düşmeden güzel İstanbul'da 3 milyon euro daha cebe indirmek. 1 senedir adama talip yok. Ülkesindeki 3. sınıf takımlar bile istemedi.

Haklısın ama yeniden kafası geri gelirse gerçekten faydalanabileceğimizi düşünüyorum.En azından bitik hamitten daha faydalı olmazmı sağ kanada?

Haklısın ama yeniden kafası geri gelirse gerçekten faydalanabileceğimizi düşünüyorum.En azından bitik hamitten daha faydalı olmazmı sağ kanada?

Kusura bakmayın ama Hamit bitik değil , ayrıca adamın asıl mevkisi ora değil fakat yine de toparlamaya , faydalı olmaya başladı , Fener maçında vurduğu direkten dönmese gol olsaydı böyle konuşabilecekmiydiniz ?

4-2-3-1 oynayacaksak tabi ki Hamit'e göre daha yararlı olur ileri üçlünün sağında ama Hamit'e bitik diyemezsiniz.

1.si Hamit bitik falan değil son maçlarda iyice toparlanmaya başladı büyük maçların hepsinde çok çok iyidi zaten 2. yarıya bomba gibi girceğini düşünüyorum

2.Quaresma'nın yetenekleri tartışılmaz bunda hem fikirizdir heralde ... Eğer Quaresma'nın gelişi yapılacak 10 numara ya da forvet transferini etkiliycekse sadece Q7 gelcekse zaten gelmesin ... Yine aynı şekilde para verilcekse ya da karşılığında Yekta verilcekse yine gelmesin ... Ama elimizdeki çöplerden 2-3 ünden kurtulcaksak sözleşmeside doğru hazırlanırsa ( adam gibi disiplin maddeleriyle ) gelmesinde bir sakınca görmüyorum çünkü kadro derinliğimizi yok arkadaşlar ... İkinci yarı oluyo hala gol bulamamışız adamlar deli gibi kapanıyo oyuna Emre & Aydın giriyo bunlarmı yani oyunu açcak adamlar ? Dediğim şartlarda geldiği taktirde böyle bir anda Q7'nin oyuna girmesi sanırım herkes tarafından tercih edilir ... Sonuç olarak doğru şartlarda gelirse gelsin yoksa gerek yok ...

1.si Hamit bitik falan değil son maçlarda iyice toparlanmaya başladı büyük maçların hepsinde çok çok iyidi zaten 2. yarıya bomba gibi girceğini düşünüyorum

2.Quaresma'nın yetenekleri tartışılmaz bunda hem fikirizdir heralde ... Eğer Quaresma'nın gelişi yapılacak 10 numara ya da forvet transferini etkiliycekse sadece Q7 gelcekse zaten gelmesin ... Yine aynı şekilde para verilcekse ya da karşılığında Yekta verilcekse yine gelmesin ... Ama elimizdeki çöplerden 2-3 ünden kurtulcaksak sözleşmeside doğru hazırlanırsa ( adam gibi disiplin maddeleriyle ) gelmesinde bir sakınca görmüyorum çünkü kadro derinliğimizi yok arkadaşlar ... İkinci yarı oluyo hala gol bulamamışız adamlar deli gibi kapanıyo oyuna Emre & Aydın giriyo bunlarmı yani oyunu açcak adamlar ? Dediğim şartlarda geldiği taktirde böyle bir anda Q7'nin oyuna girmesi sanırım herkes tarafından tercih edilir ... Sonuç olarak doğru şartlarda gelirse gelsin yoksa gerek yok ...

Niye canım sen Cluj maçlarını izlemedinmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt