Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
höst höst höst zirt ziewrsd
yatmiyorum
höst höst höst zirt ziewrsd
yatmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ismi en çoçk geçen transferler ile olası bir kadro.ama diego ismi snejider,kaka gib ismlerin yanında her ne kadar kolay görünse de bence çok zor.
-----------burak
amrabat---diego---hamit
--------melo-selçuk
carlinhos-s.aziz-semih-eboue
----------muslera
yok arkadaş 5 tane yılbaşı bileti aldım amorti bile yok.
neyse yarın sabah bir daha bakarım ayık kafayla.
Yönetim İstifa

Q7 yi hakkıyla bugüne kadar ülkemizde izleyemediğimizi düşünüyorum.inşallah bize gelir ve resitallerinden bizde sunar.
Burak'ta BJKspor da hiç dikiş tutturamamıştı.Q7nin 2.bir hakkı hakettiğini düşünüyorum.
Sanki ilk çıkış yıllsrı hariç her yerde resital sundu..Adam kafa olarak bitik yıllardır. Bu adam nasıl beğenilir, nasıl istenir anlamıyorum. Tek düşüncesi Katar'a yolu düşmeden güzel İstanbul'da 3 milyon euro daha cebe indirmek. 1 senedir adama talip yok. Ülkesindeki 3. sınıf takımlar bile istemedi.
Haklısın ama yeniden kafası geri gelirse gerçekten faydalanabileceğimizi düşünüyorum.En azından bitik hamitten daha faydalı olmazmı sağ kanada?
1.si Hamit bitik falan değil son maçlarda iyice toparlanmaya başladı büyük maçların hepsinde çok çok iyidi zaten 2. yarıya bomba gibi girceğini düşünüyorum
2.Quaresma'nın yetenekleri tartışılmaz bunda hem fikirizdir heralde ... Eğer Quaresma'nın gelişi yapılacak 10 numara ya da forvet transferini etkiliycekse sadece Q7 gelcekse zaten gelmesin ... Yine aynı şekilde para verilcekse ya da karşılığında Yekta verilcekse yine gelmesin ... Ama elimizdeki çöplerden 2-3 ünden kurtulcaksak sözleşmeside doğru hazırlanırsa ( adam gibi disiplin maddeleriyle ) gelmesinde bir sakınca görmüyorum çünkü kadro derinliğimizi yok arkadaşlar ... İkinci yarı oluyo hala gol bulamamışız adamlar deli gibi kapanıyo oyuna Emre & Aydın giriyo bunlarmı yani oyunu açcak adamlar ? Dediğim şartlarda geldiği taktirde böyle bir anda Q7'nin oyuna girmesi sanırım herkes tarafından tercih edilir ... Sonuç olarak doğru şartlarda gelirse gelsin yoksa gerek yok ...