Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

bizimkinler bence quaresmayla anlaşmıştır bile inşallah gelirde kanatları bir güzel uçurur.

Transfer Nöbeti

İlk devre en buyuk sikintimiz kapali defanslari acamamamizdi.

Bu yuzden ya kanat ya da 2. forvet olarak 10 numara alinmali.

Diger sikinti ise kolay ve basit goller yememizdi.

Bunun icin de iyi bir stoper alinmali.

Bir de ortalari isabetli bindirme yapabilen gercek bir sol bek alinirsa her iki sorunun cozumune de katkisi olur.

Bu yuzden 3 transfer bekliyorum.

Cevap: Transfer Nöbeti

10 Ocak'a ne var ki..? Başkanımız'a bu sefer güveniyorum. Nöbet başlasın!

Kusura bakmayın ama Hamit bitik değil , ayrıca adamın asıl mevkisi ora değil fakat yine de toparlamaya , faydalı olmaya başladı , Fener maçında vurduğu direkten dönmese gol olsaydı böyle konuşabilecekmiydiniz ?

4-2-3-1 oynayacaksak tabi ki Hamit'e göre daha yararlı olur ileri üçlünün sağında ama Hamit'e bitik diyemezsiniz.

Bir oyuncuda özellikle ortasahanın herhangi bir mevkiisinde oynayan topçu için en temel özellik fundamentıl özelliğidir.

maalesefki hamitin oynadığı tüm maçlarda bakınız ya top kaptırıyor(bu kaptırılan top)yol su elektrik olarak kalemize dönüyor)ya da açık ve net asortik paslar atmaya çalışıyor.daha henüz geldi geleli yardımlaşarak anlaşarak paslaştığını görmedim.bu kadar para vermemiş olsak irdelemem.takımda şuan en fazla kazanan kişiden bahsediyoruz.en temel özellik pas olayını hala çözememiş durumda.

18 maç oynadı.2 tane direkten şutu gol olsaydıyla gidersek biryere varamayız.benim hamitten beklentilerimi karşılarsa amenna .4 milyona gelen bir kişinin:

1-pas alış verişinde etkin olmalı

2-sağ açıktan akarak adam gibi gerçekten ortalar yapmalı

3-dibe kadar inip adam eksiltip arkadaşlarına serviste bulunmalı

ve en önemlisi 90 dak.ayakta kalmalı.

500.000 euro alan kişiden bahsetmiyoruz.şuan takımımızın en üst seviyede ücret alanından bahsediyoruz.

ve 2 senedir yatan bir oyuncudan bahsediyoruz.benim asla garezim yok kendisine başarılıda olmasını istiyorum ama hala takım başka türkü çalıyor kendisi başka.sağ açık desen değil,sağ orta desen değil,pres yapsın desen yapmıyor.

o nedenle bence yedek oturmalı ve adam gibi bir sağ açık almalıyız kanısındayım.katılırsınız katılmazsınız bilemem benim görüşüm bu.

Arkadaş bir yenil yıl hediyesi vereydiniz iyiydi.:sad007:

Quaresma transferi rezillik olur. Hedefi Avrupa'nın en büyük 10 takımı arasına girmek olan takımın aldığı adam 1 senedir nerdeyse sürekli yatan, kariyeri boyunca yeteneklerinden çok saçmalıklarıyla gündeme gelen, gittiği takımlara hemen hiç birşey katmamış, 6-7 aydır Katar'dan bile adam gibi teklif alıp gidemeyen, yetenekleri de ayrıca overrated biri olursa, bu hedefe bir tarafıyla güler insanlar.

Quaresmayı alan yöneticinin zekası Yıldırım Demirören kadardır. Onu isteyip Diego'yu ve Sneijder'i istemiyorum Kakayı istiyorum diyen hoca da bizim bildiğimiz Fatih Hoca değildir herhalde.

q7'den medet ummak ölüden ... istemek gibi bişey ve görüyorum bazı arkadaslar baya baya istio:asd:

Sezon ortası Selçuk İnan'ı satar mısın ?

Tabii ki satmam.

Şimdi diyeceksin ki onlarda satmaz o zaman.

Avrupa takımları bizim gibi değil ki.Onlar çoktan yıldızlarının ayrılma ihtimallerine karşılık genç bir yetenek almışlardır veya alma aşamasındadır.

Gidenin yerini doldururlar.

Quaresma ölü haliyle şu hamitten çok daha faydalı olur

2-3 gol fazla atar. Ama savunma yapmaz, pas vermez, takımı bozar. Ernst'in bizimle oynadıkalrı bir maçta Quaresma'ya sinirlendiği o anı görmenizi isterdim. Adamı kovalamayı bıraktı Ernst ve muhtemelen Quaresma'ya ana avrat gitti.

Hamit'in sol parmağı olamaz Quaresma. Kariyer olarak da Hamit Quaresma'yı öper.

Q7 çok katkı verir ama hamitle bi alakası yok.hamit anca toparlandı...ve ligin 2.yarısında sezonun en önemli futbolcusu olacaktır.

2-3 gol fazla atar. Ama savunma yapmaz, pas vermez, takımı bozar. Ernst'in bizimle oynadıkalrı bir maçta Quaresma'ya sinirlendiği o anı görmenizi isterdim. Adamı kovalamayı bıraktı Ernst ve muhtemelen Quaresma'ya ana avrat gitti.

Hamit'in sol parmağı olamaz Quaresma. Kariyer olarak da Hamit Quaresma'yı öper.

Hamitin topu alıp tank gibi koşmasını izlemekten bıktım,adam zaten geçemiyo onu geçtim bi kanat oyuncusunda olması gereken hiçbi özellik yok adamda aşırı ağır.Zaten bizim sorunumuz hızlı hücum yapamamamız ve kilidi açamamamız Hamit oynadıkça bu eksiklikler daha bi artıyo

ogulcan futboldan anlamıyor bunu gördük hep beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt