Cevap: Transfer Nöbeti
Kusura bakmayın ama Hamit bitik değil , ayrıca adamın asıl mevkisi ora değil fakat yine de toparlamaya , faydalı olmaya başladı , Fener maçında vurduğu direkten dönmese gol olsaydı böyle konuşabilecekmiydiniz ?
4-2-3-1 oynayacaksak tabi ki Hamit'e göre daha yararlı olur ileri üçlünün sağında ama Hamit'e bitik diyemezsiniz.
Bir oyuncuda özellikle ortasahanın herhangi bir mevkiisinde oynayan topçu için en temel özellik fundamentıl özelliğidir.
maalesefki hamitin oynadığı tüm maçlarda bakınız ya top kaptırıyor(bu kaptırılan top)yol su elektrik olarak kalemize dönüyor)ya da açık ve net asortik paslar atmaya çalışıyor.daha henüz geldi geleli yardımlaşarak anlaşarak paslaştığını görmedim.bu kadar para vermemiş olsak irdelemem.takımda şuan en fazla kazanan kişiden bahsediyoruz.en temel özellik pas olayını hala çözememiş durumda.
18 maç oynadı.2 tane direkten şutu gol olsaydıyla gidersek biryere varamayız.benim hamitten beklentilerimi karşılarsa amenna .4 milyona gelen bir kişinin:
1-pas alış verişinde etkin olmalı
2-sağ açıktan akarak adam gibi gerçekten ortalar yapmalı
3-dibe kadar inip adam eksiltip arkadaşlarına serviste bulunmalı
ve en önemlisi 90 dak.ayakta kalmalı.
500.000 euro alan kişiden bahsetmiyoruz.şuan takımımızın en üst seviyede ücret alanından bahsediyoruz.
ve 2 senedir yatan bir oyuncudan bahsediyoruz.benim asla garezim yok kendisine başarılıda olmasını istiyorum ama hala takım başka türkü çalıyor kendisi başka.sağ açık desen değil,sağ orta desen değil,pres yapsın desen yapmıyor.
o nedenle bence yedek oturmalı ve adam gibi bir sağ açık almalıyız kanısındayım.katılırsınız katılmazsınız bilemem benim görüşüm bu.