Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

768418951.gif
848544585.gif

Küerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrezmaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Hele o 5m'luk ücret için Yekta'yı verirlerse olay çıkar.:mad::mad::mad:

2 ay sonra boş kalacak adama 5 milyon verecek yöneticiye lafımı esirgemem hacı ben.

Shakiri'ye geldiğinde çok pahalı de. Çok değil 3 ay sonra sözleşmesi bitecek adama git 5 milyon bonservis ver. Olmaz olmamalı çok yanlış. Madem quaresmayı istiyoruz. Gelsin çıksın antremanlara ön protokol imzalarsın bu sözleşme sayılmaz hocanın vs ekibin vereceği programa uyarsan başlar transferinn bu süreç için 200-300bin dolar neyse seni idare edecek para verilir. Kiralık bi kanat oyuncusu gözüne kestirirsin ayağına hakim hızlı onunla idare etmeye çalışırsın. Seneyede quaresma'yı bomba gibi sahalara sürersin.

Ama bence boşuna garezleniyoruz. Kimin yerine oynayacak quaresma. Amrabatı yedeğe çekip yerine türk koymadıktan sonra hikaye veya defansa bir türk koyacaksın

tekrar hayırlı ossun diyelim 7 numarada aydında ama kaç numara vericez acaba??

Beşiktaş en sevmediğim takımdır. Ama Quaresma gibi futbolcu demeye bin şahit gereken sirk göstericisini bize satmasınlar gerekirse 5 milyonu aramızda toplayalım.

Vuuv naptın ya aramızda 5 milyon topayacaksak 5 tane footbonaut alırız, sonra gelsin alt yapıdan pas canavarları :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Yonetim burayi okusa iyice sasirir kimi alacagina

Amrabat-Riera-Yiğit-Sercan için boşa ödenen 18 milyon euro bonservis bedeli var. Buna bide Q7 falan eklemeyelim.

quaresma_devre_arasinda_fransa_yolcusu_h16649.jpg

Sana kırmızı çok yakışacak. :ayatollah::ayatollah:

İnanılmaz katkı vereceğinden hiç şüphem yok.

Beşiktaş gibi disiplinsiz bir takımda yaptıkları beni hiç ilgilendirmiyor. Galatasaray'da estireceğinden hiç şüphem yok.

Umarım doğrudur haberler.

lan ne q 7 si ya bu transfer olursa kusura bakmasında hoca dahil bu transferi savunan herkese iki çift lafım var :mad:

soner seni anlıyorum, ancak bana mantıklı geliyor quaresma transferi. iç sahada kapanan takımlara karşı ciddi bi silahımız olmuş olur. quaresma her türlü rakibini geçer, verdiği ortalar üst düzey olmasada, gayet güzel orta verebiliyor kendisi.

özellikle devre arasında transfer yapmak kolay değil, tabii ki bunu sende biliyorsun ancak tekrarlatmakta fayda var diye düşünüyorum. şu an bize katkı sağlayabilecek olan futbolcuların hepsi ya şampiyonlar liginde oynar, veya takımları için okadar önemli oyuncular ki, mesela hernanes, bernard, thiago neves bizim bu oyuncuları almamız için çok ciddi bi bonservis ödememiz gerekiyor.

Quaresma ile ilgili sadece bir tweet'den yola çıkarak mı hayırlı olsun diyor herkes.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt