Serdar Cengiz
10 Numara!
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti
demek ki oluyormuş değil mi imla kılavuzu
Cep telefonundan yazinca oyle olur
Cep telefonundan yazinca oyle olur
Bir yaratıcı oyuncuya ihtiyacımız olduğu kesin ama bu isim Quaresma'mı olmalı,olmalıysa 3 ay sonra serbest kalacak adam için 5 Milyon Euro'ya mı olmalı bilemiyorum.
Hele ki Yekta falan verilirse tam komedi olur.Quaresma şu an en fazla 2 Milyon Euro+Milan Baros eder.
Aslında Baros+ bir şey de etmez normalde ama Baros'da bizim elimizde kaldı ve paramızı yiyor.En azından ona verdiğimiz paradan kurtulup onların bize Quresma'yı itelediği gibi biz de onları Baros'u vermemiz parasını bir miktar çıkartır.Yoksa 3 ay sonra serbest adama hele ki 29 yaşında ve 1 sene oynamamışsa 5 Milyon Euro verirlerse adama enayi derler.
Cep telefonundan misini ayri yazamiyor musun?bak ben musunu ayri yazdim![]()
sen ayrı yazmayınca soru olduğunu anlayamıyormusun
ban anlayamıyormusun dedim yine birleşik yazdım
29 yasinda adam sene sonu serbest 6 ay futbol oynamamis ve ne oynayacagi da belli degil bu da vizyon degil bence.
Hem bitisik yazmis hemde ban yazmis al iste![]()
6 oynamamış olması bir tarafa oynayınca ne yapmış ki? Porto'daki 1-2 yılı hariç nerede tutunmuş? Hangi takıma ne katmış? Hangi takımda fark yaratmış? Sıradan bir kanat oyuncusundan ne farkı varmış?
O kadar övenler, uçacak kaçacak diyenler bunlara bir cevap verse mutlu olacağım.
olum sen cepten yazma, ne yazdığını anlamak için sözlük lazım
böyle bişey olmaz tuna. hakan balta'yı verirler gibime geliyor. hakan balta ve ceyhun gülselam misal.