Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bak bu simdi aklima gelmedi ama evet dogru. Gecenlerde bir tartismada kullanmistim, ben günü kurtarma operasyonu diyorum buna. Kisaca vizyonsuz diyebiliriz.

Ki yıllardır bu vizyonla biz,bizim gibi kulüpler başarısız olmuştur.

Ama ağızları sütten bir yanmıyor. Mazoşist çoğu. :)

ciddi şekilde quaresma dedikodusu vardı. onu tartıştık forumda. :)

başka'da gelişme yok bildiğim kadarıyla.

yav hikaye hepsi kulübün işine geliyor Q7 ile uğraşması medyanın Q7 yi istediğimizde yok alacağımızda sezon başı olmuş bitmiş olmadan işte aslında iyide oluyor medya Q7 yi konuşsun yönetim rahat etsin transfer görüşmelerinde

yav hikaye hepsi kulübün işine geliyor Q7 ile uğraşması medyanın Q7 yi istediğimizde yok alacağımızda sezon başı olmuş bitmiş olmadan işte aslında iyide oluyor medya Q7 yi konuşsun yönetim rahat etsin transfer görüşmelerinde

bana mantıklı geliyor açıkçası quaresma haberleri. :)

Ki yıllardır bu vizyonla biz,bizim gibi kulüpler başarısız olmuştur.

Ama ağızları sütten bir yanmıyor. Mazoşist çoğu. :)

Aynen öyle. Mesela bizim Muslera,Eboue vs. 1 kere al ama temiz al. Takım içi dengeler lafı aslında takımın dengesini en çok bozan ve takıma maliyet getiren en önemli şey. 10 milyona mevkisinde Muslera kalitesine yakın adam almak varken, 3 tane 'lauro' alırım iade ederim mantığı kulüpleri yedi bitirdi.

sen sabır ver yarabbim !

Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan taraftarlarının merakla beklediği transfer çalışmaları için de ilginç ipuçları verdi. “Kaka, Sneijder ve Diego gibi önemli isimlerin adı Galatasaray ile anılıyor. Bunlardan birisi gelecek mi” sorusuna Arkan “Fatih Terim, bir rapor verdi. Bu rapor doğrultusunda bir değerlendirme yapılıyor. İsim veremem. Quaresma deniyor; ama çok daha büyük. Şu anda konumları çok yüksek isimler var. Şampiyonlar Ligi’ne de uygun isimler” ifadelerini kullandı.

https://spor.bugun.com.tr/arkan-dan-iddiali-cimbom-aciklamasi-haberi/217589/

Ne zaman çok iddalı, net, tutarlı, tuttuğunu kopartan, istediğini alan bir yöneticimiz olacak.

Zaten böyle bir yönetim geldiği an Galatasaray uçar.Diğer iki şikeci takımda arkamızdan nal toplar.

Transfer konusunda Ne İmparatora ne Ali dürüst nede Albayrağa güvenmiyorum.Galatasarayı birazcık seviyorlarsa bu konuda uzman kişilere danışmalılar.Yok klübün parasını düşünüp ucuz maliyetli oyunculara yöneliniyor lafları falan palavra.

Burada hata yaparsam korkusu var.Başarısız olunursa çok büyük paralar harcanmadığı için bunun altından kalkabilir bu saydığım yöneticiler.Ama iki tane üst düzey toplam bonservisi 25,30 milyon edecek oyuncuyu alıp başarısız olmaktan korkuyor bizim yönetenler.En başta Fatih Terim.

Bir taraftar olrak gerçekleri gördüğüm için sene başında çok kulaklarını çınlattım yöneticilerin.Taraftarların büyük çoğunluğuda polyana modunda olduğu için rüya kadro alemlerindeydi.Şimdi aynı kişler 4,5 mevkide eksiğimiz olduğunu söylüyor.İşte o yüzden başımızdakilere tepki şart.Çünkü tepkiyi hakediyorlar.Biz tepki vermediğimiz sürece transferde iş bilmezliklere devam edilecek.Ve bu klübün ekonomisi hiçbir zaman düzelmeyecek.

O yüzden bir kereliğine çok ciddi bir para yatıracaksın transfere.Çok üst düzey yerli ve yabancı oyuncular transfer edeceksin.Eldeki yetersizleride gönderip revizyonu tamamlayacaksın.Ama bizim başımızdakiler ne yapıyor.Birkaç yetersiz oyuncu gönderiliyor yerine gene ucuz olsun,bonservizsiz olsun mantığıyla oyuncular alınıyor.İçlerinde her sene olduğu gibi bir ikisi tutuyor diğerleri her zamanki gibi gidecekler listesine konuluyor.Kısır döngü böyle devam ediyor.Tabiki burada paradan ziyade bireysel anlamda teknik,fiziksel ve mental olarak oyuncu analizini iyi yapabilen,anlayabilen yöneticilerin olmamasıda bu sonuçlarda etken.

Hala düşündükçe çıldırıyorum.Sene başında bu eksiklikleri görmek bu kadar zormuydu...

refik arkan listede Q7den daha büyük isimler var demiş bugün gazetesine.bi de Q7 için başkanın kesin talimatı varmış.alıncakmış.

ii gecelerrr q7 olayı bence yem yonetım onemlı bır ısmı ınsallah takıma kazandıracaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt