Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Mumkunse artik su ligden oyuncu almayalim.

Hele q7yi hic almayalim.

Cevap: Transfer Nöbeti

Q7 bencede yem medya ona yoğunlaşsın transfer görüşmeleri rahat yürütülsün diyedir :D :ka21:

Başkan Q/ için gerçekten talimat verdiyse ve aynı başkan geçen sene Suarez'in piyasası 3-4 milyon dediyse buna gülünür..

Transfer Nöbeti

Q7 bencede yem medya ona yoğunlaşsın transfer görüşmeleri rahat yürütülsün diyedir :D :ka21:

Umarim oyledir, yoksa q7 buyuk hata olur.

Fatih Hoca da cok elestirilir. Yine ligden tanidigi adam aldi, bakin baskasi oynatamiyor ben oynatirim demek icin aldi, yine egosu hakim geldi diye.

Bernard'ı alabilir miyiz acaba? Ya da bu çocuk biz de iş yapar mı? Yeni Pinto veya Carrusca olmasın sonra?

Carlinhos ne durumda? Onu da alacak mıyız?

REFİK ARKAN:''Şu anda listede konumları çok yüksek isimler var. Şampiyonlar Ligi’ne de uygun isimler”

Başkan Q/ için gerçekten talimat verdiyse ve aynı başkan geçen sene Suarez'in piyasası 3-4 milyon dediyse buna gülünür..

Başkan talimat verdiyse hoca istemiştir. Çünkü kendisi her fırsatta "ben futboldan anlamam" diyor. Ki ne hocanın bu kadar istediğine, ne de başkanın talimat verdiğine inanmıyorum.

cl de oynayabilen ve kalitesi ile fark yaratacak oyuncular :

Sneijder

Hernanes

Honda

Diego

Bu dörtlüden birisini alacağız bence.

Umarim oyledir, yoksa q7 buyuk hata olur.

Fatih Hoca da cok elestirilir. Yine ligden tanidigi adam aldi, bakin baskasi oynatamiyor ben oynatirim demek icin aldi, yine egosu hakim geldi diye.

adam etmesi mesele değil fit olması maç kondisyonunu bulması derken sezon biter :D bize diri fit adam lazım 1 ay sonra schalke ile oynayacağız kampta takımla kaynaşıp aslan gibi çıkması lazım schalke karşısına

Başkan talimat verdiyse hoca istemiştir. Çünkü kendisi her fırsatta "ben futboldan anlamam" diyor. Ki ne hocanın bu kadar istediğine, ne de başkanın talimat verdiğine inanmıyorum.

Talha geçen de konuşmuştuk. Ben de inanmak istemiyorum ama Diego ve Sneijder'i veto edip Quaresma'yı istemek ciddi bir akıl tutulması olur. Hatta zeka sorgulaması getirir.

Ha inşallah olmaz bunlar.

demekki sneijder ve lescott yalan değil. inşallah alınırlar.zaten forma çok satar.taraftar çıkmaz o staddan

Bu transfer döneminin benim için en heyacan verici duyumu/dedikodusu/haberi Hernanes ve Serdar Taşçı idi.

REFİK ARKAN:''Şu anda listede konumları çok yüksek isimler var. Şampiyonlar Ligi’ne de uygun isimler”

Açıklamasını canlı dinledim Radyospor'da.

Başta taraftar çıtayı fazla yükseltmesin,CL'de gruptan çıktık ama bu taraftara yetmiyor böyle olmaz gibi cümleler kullanıp röpörtajın sonunda hedefimiz yari final olursa şampiyonluk falan dedi.

Fütürsuz bir amcamız sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt