Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

çok büyük bir bilgi kirliliği var.

siem de jong haberlerin kaynağı türk basını. sporx'i kaynak olarak gösteriyolar.

akil var mantik var . de jong iyi oyuncu gelmesini bende isterim ama simdi degil. Bize sampionlar liginde yardimci olacak birisi gerekiyor . De jong oynayamaz cünkü ajax ile oynad CL inde

de jong bize yaramazzzzzzzzz

forvet falan degil 10 numara oynar, duz oyuncu, sadece sut ceker, az once bu haber hollanda da paylasildi adamlar diyorki 4 falan verseler bile raziyik o kadar sevindiler bu habere... siz havalara ucun..

tam beşiktaş topçusu siem de jong. :)

Hala ayni mantik Soner bu ne alaka simdi (Messi adam olsaydi Arjantin'i dünya sampiyonu yapardi) ? :)

Bir kere ben final fln beklemiyorum. Bize bu sene resmen sans üstüne sans atildi CL'de. Oyun anlaminda degil, orda cok sanssizlik yasadik. Takimlara bak, Braga, Cluj, ve defansi cöp olan Manchester. Sonraki tur en kolay rakiplerden biri Schalke. Bu firsat elimize gecmisken neden ben baska oyuncularin cikis yapmasini bekleyecem? Gidin baska yerde yapin ve gelin oynayayin. Ayrica sorun surda, tabi bende cikis yapabilecek gen oyuncular isterdim, ama bir kere Amrabat 25 yasinda (yasli degil) ve cikis yapacak o yetenek yok.

Kiyaslamak gerekirse Quaresma bizim ligde Amrabat'tan cok daha iyidi ve yetenek olarak bir kere daha iyi. Ve Amrabat'in Kayseri'deki performansi hic bir zaman bizim kalitemize yakisacak bir performans degildi. :yenieek:

ben seninle aynı kanaatte ben amarabatı her maç 90 dakika gözüm kapalı koyarım ve bnce büyük yetenek... neyse benim adamım burda oda gelsin onuda görelim ne diyeyim... ama artık q7 gibi futbolcuların işi bitti kardeş :) bi topçu girdiği zaman ses getirecek taş gibi olacak :)

Hakan senin kondisyonun bir futbolcu için ne demek olduğunu ve aylardır ayağına top değmeyen birinin nasıl bir çöküş içinde bulunacağını bilmen lazım. O eski Q7 yok, olsa bile umursamaz oyuncuya yer olmazdı zaten bizim takımda.

Eren profilinde ki kim?

Bernardla , Kerim Frei bize yeterde artar. solbekle stoper bulsunlar Türk asıl mesele orası defans sağlam olsun biz zaten gol atıyoruz her halikarda rakiplerimize gol sıkıntımız yok.

[TABLE="class: designLayout, width: 645"]

[TR]

[TD="class: playerPicture, align: center"]
18781_186x236.jpg

Ajax

[/TD]

[TD="class: playerCard, align: center"][TABLE="width: 350"]

[TR]

[TD="class: playerName, align: left"]Siem de Jong[/TD]

[TD="class: playerStatValue, align: right"]2.70

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: playerStatLabel, align: left"]Date of Birth:[/TD]

[TD="class: playerStatValue, align: right"]Jan 28, 1989 (Age 23)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: playerStatLabel, align: left"]Place of Birth:[/TD]

[TD="class: playerStatValue, align: right"]Aigle, Switzerland[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: playerStatLabel, align: left"]Nationality:[/TD]

[TD="class: playerStatValue, align: right"]Netherlands[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: playerStatLabel, align: left"]Height:[/TD]

[TD="class: playerStatValue, align: right"]187 cm.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: playerStatLabel, align: left"]Weight:[/TD]

[TD="class: playerStatValue, align: right"]76 Kg.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: playerStatLabel, align: left"]Position:[/TD]

[TD="class: playerStatValue, align: right"]Midfielder[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: playerStatLabel, align: left"]Squad Number:[/TD]

[TD="class: playerStatValue, align: right"]10[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: playerStats, colspan: 2"]Player Rating

[TABLE="width: 632"]

[TR]

[TD="class: ratingsBarGraph"]Club Loyalty

[/TD]

[TD="class: numericRating numericRating75"]7.5[/TD]

[TD="class: ratingsBarGraph"]Creativity

[/TD]

[TD="class: numericRating numericRating60"]6.0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: ratingsBarGraph"]Discipline

[/TD]

[TD="class: numericRating numericRating70"]7.0[/TD]

[TD="class: ratingsBarGraph"]Diving

[/TD]

[TD="class: numericRating numericRating30"]3.0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: ratingsBarGraph"]Dribbling/Ball Control

[/TD]

[TD="class: numericRating numericRating60"]6.0[/TD]

[TD="class: ratingsBarGraph"]Durability

[/TD]

[TD="class: numericRating numericRating70"]7.0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: ratingsBarGraph"]Passing

[/TD]

[TD="class: numericRating numericRating65"]6.5[/TD]

[TD="class: ratingsBarGraph"]Shooting

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: ratingsBarGraph"]Speed

[/TD]

[TD="class: ratingsBarGraph"]Tackling

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Siem de Jong'un kardesi bana kalirsa daha yetenekli ve 10 nr ariyorsak Hollanda'da su isimler aklima geliyor:

-Eriksen ( fiyati yuksek )

-Maher ( super yetenek )

-Djuricic

ben seninle aynı kanaatte ben amarabatı her maç 90 dakika gözüm kapalı koyarım ve bnce büyük yetenek... neyse benim adamım burda oda gelsin onuda görelim ne diyeyim... ama artık q7 gibi futbolcuların işi bitti kardeş :) bi topçu girdiği zaman ses getirecek taş gibi olacak :)

Sorun surda (ben en basta dedim Q7'e bende hayir diyordum) :

Devre arasi tas gibi ses getirecek adamlar alamazsin. Ben Hernanes hayraniyim, cok önerdim, istemezmiyim? Tabi ki isterim, ama futbol'u biraz takip eden bu transferin imkansiz oldugunu anlar zaten. Yani uzun lafin kisasi, devre arasi kaliteli oyuncular cok zor alinir. Sadece takimda deger düsmüs ve elden cikarilmak isteyen oyuncular transfer olur (bknz Quaresma, Zarate vsvs). Ve bize acilen ofans'a level atlatacak adam lazim, bu yüzden ben Quaresma'ya kesinlikle ve kesinlikle hayir diyemem.

hernanes - alper derim bide tabi alınabiliyorsa sol bek

De Jong gelirse Yöneticilerin visyonun icine .... gerisini siz doldurdun. ADAM BU SENE SAMPIONLAR LIGINDE OYNAMIS DIYORUZ HALEN GELSIN DIYENLER VAR YA :SS:

Hakan senin kondisyonun bir futbolcu için ne demek olduğunu ve aylardır ayağına top değmeyen birinin nasıl bir çöküş içinde bulunacağını bilmen lazım. O eski Q7 yok, olsa bile umursamaz oyuncuya yer olmazdı zaten bizim takımda.

Asagida Soner'e verdigim cevaba bak, neden istedigimi anlayin :) Devre arasi bu isler böyle :)

hollanda dan alinacak 10 numara: DJURICIC

Eriksen gelmez De Jong da 2 . haftada kufurler yer

Sorun surda (ben en basta dedim Q7'e bende hayir diyordum) :

Devre arasi tas gibi ses getirecek adamlar alamazsin. Ben Hernanes hayraniyim, cok önerdim, istemezmiyim? Tabi ki isterim, ama futbol'u biraz takip eden bu transferin imkansiz oldugunu anlar zaten. Yani uzun lafin kisasi, devre arasi kaliteli oyuncular cok zor alinir. Sadece takimda deger düsmüs ve elden cikarilmak isteyen oyuncular transfer olur (bknz Quaresma, Zarate vsvs). Ve bize acilen ofans'a level atlatacak adam lazim, bu yüzden ben Quaresma'ya kesinlikle ve kesinlikle hayir diyemem.

ben hala ihtimal vermiyorum gerçi bu transferin olacağına gelirde giyerse parçalıyı başımızın üstüne koyarız.. bana sola carlinhos gelecek gibi geliyor ama ortasahaya gelecek adam konusunda hiçbir tahmin yürütemiyorum yav :o

De Jong gelirse Yöneticilerin visyonun icine .... gerisini siz doldurdun. ADAM BU SENE SAMPIONLAR LIGINDE OYNAMIS DIYORUZ HALEN GELSIN DIYENLER VAR YA :SS:

Ne kadar sığ bakıyorsun olaya vizyondan bahsediyorsun max 4 maç için değerlendiriyorsun isim doğruluğu ya da yanlışlığını konuşmuyorum.Vizyon ne demektir ona bir çalış önce istersen.

De Jong nasıl beğenirmisin çıplak gözle izlemek farklıdır ?

açıkçası çok acayip akıllı olan bir futbolcu. pozisyon bilgisi üst düzey. ancak bizi heyecanlandıracak futbolcu tipi değildir.

birde şunu eklemek isterim. senin takımında 10 tane siem de jong olsun, şampiyonlar liginde çeyrek final garanti. dediğim gibi, çok akıllı futbolcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt