Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bize Braga'daki Alan tarzı bir adam lazım aslında kendisi cuk oturur ama yaşlıymış.

ben hala ihtimal vermiyorum gerçi bu transferin olacağına gelirde giyerse parçalıyı başımızın üstüne koyarız.. bana sola carlinhos gelecek gibi geliyor ama ortasahaya gelecek adam konusunda hiçbir tahmin yürütemiyorum yav :o

Zaten bende ihtimal vermiyorum. Ama ben burda bos yerine niye bize faydali olacak adamlar öneriyim Soner? Devre arasi sana kim önemli oyuncusunu birakir? Kimi Sampyionluk icin oynar, kimi düsmemek icin oynar. Sen devre arasi Selcuk veya Burak'i verebilirmisin bu durumda? Veremezsin tabi. Bu yüzden baska care yok.

Q7 gelsin . yigit gibi birisine 4.5 milyon verdigimiz ortamda q7 ye 10 kere verinir. son 20 dk da sokarsin yine kurtarma ihtimali var seni. Cok ters bir oyuncu rakip icin. ne yapacagi belli olmaz bir oyuncu. bir maci tek basina ala bilen bir oyuncu. oyun disiplini de artik terim hocaya güvenerek yapar o diyecez. yapamasza zaten oynanamz. ama bu riske girerim ben cünkü kazanirsan Q7 yi cok büyük güc kazanirsin diye düsünüyorum.

Bernard'ın video Neymar'a taş çıkarır yakın zamanda maçını izlemek istiyorum videoda ki kadar değildir heralde :o

djuricic e 10 milyon feda olsun ya varya 10 nurmero diye o adamı alcaksın ama bizde numero yok

amkarbatı gonderelim renkdaşlar

newcastle united'ın orta sahasında oynayan elemanı var, marveaux, müthiş topçu değil belki ama işimize yarayabilir.

aynı şekilde premier league'ten, bryan ruiz çok iyi bir transfer olur.

Re: Transfer Nöbeti

newcastle united'ın orta sahasında oynayan elemanı var, marveaux, müthiş topçu değil belki ama işimize yarayabilir.

aynı şekilde premier league'ten, bryan ruiz çok iyi bir transfer olur.

Marveaux adamım benim ,ruiz zaten cok yetenekli.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

sizce amkarbatı satmaya calıssak satabilirmiyiz 4 m €ve üstüne

-BENCE SATAMAYIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt