Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amrabat tartismasini baslatmak icin ve forumu birbirine katmak icin süper taktik Ugur. Ve Amrabat tartismasi nerde ise ben ordayim.

Kim alir o yeteneksiz arkadasimizi ? Ciddiyim, sert ama gercek.

belki borussia mönchengladbach, southampton, west bromwich albion, aston villa'da felan oynayabilir.

ama hic birisi ona 5 mio'dam fazla vermez. mümkün değil.

o biraz daha pahalı olur ali. en az 8-9 mio isterler.

haklisin renktas..ama adamda super yetenek var, gecenki macta baya dokturdu, bana gore Maher ve Djuricic Hollandanin en iyi nr.10 oyunculari...

De Jong da fena degil, ama avrupa maclarinda fazla tatmin etmedi..

gaston ramirez de super ama cok pahali

albayrak'ta yalancının teki çıktı. amrabat transferinde sponsor felan buldum diyordu, aha sana sponsor; 8.6 mio.

yazık günah ya.

Son 10 yilda sen ilk defa son 16 ya kalmisin camia olarak dünyanin en büyük turnufasinda. Bir tur sansi cikmis karsina ve almanyanin su an yerlerde sürünen schalke takimi cikmis. sen simdi direk katki saglayacak bir oyuncuyu almayip bu turnufada trübünden seni izleyen adami mi alirsin yoksa katki saglaya bilecek bir oyuncumu alirsin onun yerine. Bizim ülkede sanki her sene sampionlar liginde son 16 yi ceyrek finaleri görüyormusuz. bu turlari gecmek ne kadar öenmli oldugunu sen anlamiyorsan asil sen visyonunu bir düsün kardesim. Evimizdeki lig banane. sampion olmusuz olmamisiz umrumda degil pek. avrupa hedefimiz olmali her zaman. ha ligde en az 2ci olmaya bak seneye Cl ye katilmaya bakarsin yine .Ön elemeleri gecersin bir cekilde gecemesen gidip avrupa ligini almaya calisirsin ama hedef yine avrupa olur. Senin visyonun anladigim kadari ile lig icin. sen Cl ini önemsimiyorsun yada bos ver seneye gideriz yine . Seneye sanki bu seker takimlar cikacak karsina. Seneye grupllara barca-chelsea-ajax gibi cikarsa görürüm o azamn cikiyormuyuz cikmiyorumuyuz diye. sonra keske gecen sene adam gibi Cl i icin adam alsaydik aglarsiniz.

Kendi içinde çelişkisin 1 sene için başarı sağlamak diyorsun vizyon demek o turnuvada her sene yer alabilmek ligimiz lig mi ki ben onu takayım bizi her sene Avrupa arenasına taşıyacak adamlar lazım seneye yeter ki yine katılalım ama gruptan çıkmayalım o kısımda kaldığımız sürece 1 kere başarısız olur ama sonrası başarı sağlanır yani alacağın adamı 4 maç için değil seni kaç yıl taşıyacak ne yapacak diye düşünürsün bunları düşünmeden kaç kere 16 ya kalma fırsatı geliyor dersen kusura bakma da vizyondan falan bahsetme komik duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt