Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Griezmann diye bi oyuncuyu seyreden varmi..ahh bi alabilsek :D

albayrak'ta yalancının teki çıktı. amrabat transferinde sponsor felan buldum diyordu, aha sana sponsor; 8.6 mio.

yazık günah ya.

Fatih Terim'in kendi ağzından "Amrabat Galatasaray'a 5m €'ya mal oldu.Yani kasasından çıkan para 5M €" lafı var.Hoca'da mı yalancı şimdi?

Milan'ın Brezilyalı yıldızı Pato'nun menajeri, önümüzdeki günlerde 23 yaşındaki golcünün Corinthians'a transferinin gerçekleşeceğini söyledi.

(Sporx)

bnde takımların ismine bakıyorum q7 gitsin premiier lig temposunda oynasa da bnde görsem onu

soner ısrar etmene gerek yok. tama amrabat hoş biri, sempatik felan ancak inanılmaz yeteneksiz.

assaidi transferini bitirmemiz lazımdı. çok çok kötü oldu.

soner ısrar etmene gerek yok. tama amrabat hoş biri, sempatik felan ancak inanılmaz yeteneksiz.

assaidi transferini bitirmemiz lazımdı. çok çok kötü oldu.

Amrabat> Assaidi. Adam çöp resmen oynatıldığı bile yok, önemsemedikleri Avrupa maçlarında oynatıyorlar..

Milan'ın Brezilyalı yıldızı Pato'nun menajeri, önümüzdeki günlerde 23 yaşındaki golcünün Corinthians'a transferinin gerçekleşeceğini söyledi.

(Sporx)

o mevkide dunyanin en iyilerinde biri..ama o sakatlik.. Milan lab, pek iyi bakamadi..

Aubemeyang alalım dertler bitsin.Geçen sene Demba Ba dedik o kadar.Bu sene bütün büyüklerin listesin de.Bari bunu kaçırmayalım diyecem de bizimkisi sadece temenni ile kalıyor.Maalesef sesimizi duyuramıyoruz.

amrabat > q7 demek benim sevgilim adriana limadan güzel demek gibi bir şeydir :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt