Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim'in kendi ağzından "Amrabat Galatasaray'a 5m €'ya mal oldu.Yani kasasından çıkan para 5M €" lafı var.Hoca'da mı yalancı şimdi?

ben yalancı demiyorum. kap'a yapılan açıklama gayet net. 8 mio kayserispor'a ödenmiş, 600.000 PSV Eindhoven'a.

ozaman çıkıp söylesinler, kim ne vermiş nezaman vermiş. sow transferi gibi, cümle alem o transferi ferit şahenkin yaptığını biliyor.

Hakan yine kimseyi beğenmiyor, 2013 te de :D

henry i kiralayabilirz bence

Narsingh iyi adam bence ben beğeniyorum Assaididen iyi bence

Aubemeyang alalım dertler bitsin.Geçen sene Demba Ba dedik o kadar.Bu sene bütün büyüklerin listesin de.Bari bunu kaçırmayalım diyecem de bizimkisi sadece temenni ile kalıyor.Maalesef sesimizi duyuramıyoruz.

Aubemeyang evlerden ırak artistin teki sevmiyom

Bir kere Assaidi'nin oynamsiyla hic alakasi yok. Oynadigi o maclar bile Amabart'in bir macta yapmadigi ve hayatta yapamiyacagi seyler yapti adam. Bir kere daha yetenekli.

sana katılıyorum. ancak narsingh konusunda yanılıyorsun.

Narsing gecen sezon cok super oynadi..Psv de yedek kaldi Lens yuzunde..ama yinede, amrabattan iyi bana kalirsa..

Amrabat iyi oyuncu, ama bize gore degil.. yaptigi effor tartisilmaz ama bizim takimda kim dogru durust adam gecebiliyor..? Engin Aydin haric ve onlarda as oyuncu degil suan..

geçen yaz barcelonalı adrianoyla ciddi ciddi ilgilenmiştik. ne olurdu alaydık sanki.bu sezon çok iyi:sad007:

Kendi içinde çelişkisin 1 sene için başarı sağlamak diyorsun vizyon demek o turnuvada her sene yer alabilmek ligimiz lig mi ki ben onu takayım bizi her sene Avrupa arenasına taşıyacak adamlar lazım seneye yeter ki yine katılalım ama gruptan çıkmayalım o kısımda kaldığımız sürece 1 kere başarısız olur ama sonrası başarı sağlanır yani alacağın adamı 4 maç için değil seni kaç yıl taşıyacak ne yapacak diye düşünürsün bunları düşünmeden kaç kere 16 ya kalma fırsatı geliyor dersen kusura bakma da vizyondan falan bahsetme komik duruyor.

alacan adam ben de jongdan daha kötü olmasina bakmiyorum ki ama. alinacak kisi en az hata hata daha iyi olmasini istiyorum de jongdan.bunun tersini istesem tamam hak vere bilirim sana ama alacagimiz adami ben sadece o dedigin 4 mac icin degil senin de dedigin 4 -5 yil icin alinsin. yani bu 4 macida önemseyerek yorumu yaziyorum ben. Sen ise bos ver sampionlar ligini bundan sonra diyorsun resmen. Ben bos vermek istemiyorum ama. Kuralara bakarmisin hele ya. bu turda en az 3 tane elit takim birbiriyle eslesmis ve elenecek. ceyrek finalde de sansimiz olursa yine disimize göre takim cekip bir yari final görme sansimiz dogar. Bu sene böyle bir sans yakalamisken ben bir de jong veya daha dogrusu sampionlar liginde oynamayacak bir adam icin niye bu tarihi bir sansini tepeyim ki ?! Senin icin buda iyi dersen son 16 tatmin edici sonuc dersen o zaman bir sey diyemecem sana.

amrabat sonuca gitme özürlüsü

O kadar maçına şahit oldum da hangi maçta ne yaptı?

Izle ve gör. Bana burda hesap sorma. Ben kendim izledim ve kendime güvenirim. Ya okuyamiyorsun yada inadina yapiyorsun. Kimse Assiaid ortaligi dagitti yazmadi bir kere. Amrabat'in hayatinda yapamayacagi basit seyler yapti. Mesela adam gecmek ve dikine oynamak.

Ilk AMrabat ne yapti onu sorgulayin ki baskasi siraya gelsin. :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt