Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ayrıcalık bu.

benim için ne mutlu 'türk'üm' diyenedir yani derdim yok

yahu sabahdan beri sen ayrimcalik yapiorsun burda. ben burda gruebtci veya türkiyede yasayan türk ile ayrimcaliga karsiyim . Sanki türkiyede her blgede herkez ayni düsüncede de gurbetcileri ayri koyuyorsun. bir karadenizin düsüncesi bir egeli ile uyusmaya bilir mesela. ama orda öyle bir ayrimcalik yapilmiyor pek senin yaptigin gibi.

Amacımız :gs: :b5: Birbirimizi kırmayalım :yenieek:

Beyler konuyu dagitmayin lütfen. Kimseyi konudan uzaklastirmak istemiyorum.

beyler kusura bakmayın da futbol konuşmadıgınız zaman hiç çekilmiyosunuz

siz türkler derken? sen türk değilmisin? yoksa hitlerci faşist almanların işci olarak getirtiği tuvalet temizleyen anadolu köylüsü mü? yoksa kanake misin?-

Sent from my iPhone using Tapatalk

hahahaha, olm senin orda 1 ayda kazandigin parayi ben 1 gunde kazaniyom aptal aptal konusmayi birak. :)

bu arada, tuvalet temizlemek kotu birsey midir? ekmek parasi icin tuvalet temizleyende var dunyada.

Transfer Nöbetinde sacma sapan seyler tartisiyorsunuz,futbol konusun biraz.

Yunus Nevizade'ye yaz da kankalarin gelsin hemen.

ya varya ben yapardımda ugraşmıyorum son iki postun o kadar saçma e yanlş ki ve devam ediyorsun :D algılarında komik düşündügün algıladıgın gibi deigl olaylar.

siz türkler derken? sen türk değilmisin? yoksa hitlerci faşist almanların işci olarak getirtiği tuvalet temizleyen anadolu köylüsü mü? yoksa kanake misin?-

Sent from my iPhone using Tapatalk

o arkadas onu siz gurbetciler dedigi icin sinirle oyle yazdi.. Hepimiz turkuz sonucta..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt