Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bi site kurucam sporla ilgili sallıcamda sallıcam tutarmı ne dersiniz köşeyi dönermiyim :asd:

Abi bizim lig sen daha iyi bilirsin oynatmamaya dayalı bir lig. Fizik güce dayalı. Diego için doğru adresin türkiye olacağını sanmıyorum. Kaldı ki diego eski diegoda değil. iki oyuncuyu karşılaştırdığımız zaman fizik güç olarak de jong diegodan daha iyi. ikinci avantajı yaşı genç. üçüncü avantajı hollanda ekolü var. alt yapısı sağlam yani. Eksi tek özelliği diego kadar pasör bir oyuncu değil.

melih sen geçen sene bu adamı izledinmi. özellikle uefada 12 maçta 3 gol 9 asist yaptı. ligdede baya iyiydi. kaldıki bu senede iyi oynuyor. ben izliyorum maçlarını. tam bizim aradıgımız oyuncu. bu ligin kralı olur. dortmund maçını izledim bu sene 1 gol 2 asist yaptı. çokta iyi oynuyor o çorba gibi takımda. wolfsburg leş bir takım.

Son Dakika|

Galatasaray Chesea nin başarili sol beki A.Cole ile 2 yillik anlaşma sagladi

(The Sun)

Böle birşey var mı arkadaşlar facebookta gördüm ::)

Abi bizim lig sen daha iyi bilirsin oynatmamaya dayalı bir lig. Fizik güce dayalı. Diego için doğru adresin türkiye olacağını sanmıyorum. Kaldı ki diego eski diegoda değil. iki oyuncuyu karşılaştırdığımız zaman fizik güç olarak de jong diegodan daha iyi. ikinci avantajı yaşı genç. üçüncü avantajı hollanda ekolü var. alt yapısı sağlam yani. Eksi tek özelliği diego kadar pasör bir oyuncu değil.

Kardeşim dikkat edersen Diego demedim Diego tarzı dedim asist özelliği ve bir pasla pozisyona sokmalı forveti , aklıma gelen çok isim var ama alamayız.

fulhamdan bryan luiz nasıl sizce

Geçen sene gene istemiştik tanınmıyordu o zamanlar...Bek olarak istemiştik..Cortes'i falanda istiyorduk.

bernard degildi o karıştırmışsın sanırım. bernard solda ve yardımco forvet olarak oynar.

Yanlis anlamayinda..

8,5 milyon Amrabat..

+ 7 Milyon bernard.. 15,5 milyon sol kanada? Amrabati sag tarafta oynatip hamiti Melonun yanina cekip Selcugu 10 numara oynatamazmiyiz?

yani

------------------Muslera--------------

Eboue-------Semih---Dany------Carlinhos

-----------------------------------------

-------------------Melo-----------------

--------------Hamit---Selcuk-----------

Amrabat------------------------Beenard

--------------------Burak---------------

Yanlis anlamayinda..

8,5 milyon Amrabat..

+ 7 Milyon bernard.. 15,5 milyon sol kanada? Amrabati sag tarafta oynatip hamiti Melonun yanina cekip Selcugu 10 numara oynatamazmiyiz?

yani

amrabat sol kanada 6 ayda alışamadı

bi 6 ay da sag tarafa alışmasını bekleriz

Bu Bernard scout önerisimi, menajer önerisimi onu merak ediyorum

Yanlis anlamayinda..

8,5 milyon Amrabat..

yani

Stopere yerli gerekiyor yoksa 7 yabanci olur ama bu cekilde kadro süper olur diye düsünyorum bende acikcasi. Q7 de gelirse Amrabat kesik yeme ihtimali var herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt