Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melih sen geçen sene bu adamı izledinmi. özellikle uefada 12 maçta 3 gol 9 asist yaptı. ligdede baya iyiydi. kaldıki bu senede iyi oynuyor. ben izliyorum maçlarını. tam bizim aradıgımız oyuncu. bu ligin kralı olur. dortmund maçını izledim bu sene 1 gol 2 asist yaptı. çokta iyi oynuyor o çorba gibi takımda. wolfsburg leş bir takım.

Barış geçen sene pek fazla takip etmedim. Bu sene fırsat buldukça takip ediyorum. Aklıma hamburg maçı geliyor sanırım 1-1 kalmışlardı. ayağına gelen bir çok topu ezdiğini gördüm. Karşı görüşler olabilir normaldir. işin zevkide burada zaten. Keşke tutsa diego ve bende utansam. Benim gönlüm de jong'dan yana. aralık ayında da de jong ile ilgili bir konu açılmıştı orada da alamayız yedirmezler demiştim. Ş.liginde oynamayacağını bile bile gözüm kapalı de jong derim. Ha daha iyisi olursa onada hayır demem. Sneijder mesela. Gelirse süper ligi çok rahat 2-3 sezon götürürüz. hele bir de eboue gibi bir sol bek bulursak amrabatın bile değerini ikiye katlayacağını düşünüyorum. Amrabat bu değil. bu kadarla sınırlı değil.

Terim bu şekilde liseli ağzıyla konuşmaz :D

Hocanın bir günü bir gününü tutmuyor ki...

Bir gün geliyor dünyalar tatlısı herşeye gülen bir adam...

Bir gün geliyor konuşmuyor ama gözünden ateş fışkırıyor...Merhaba demeye bile cesaret edemezsın.

Menajer önerisi olacağını sanmıyorum...Zaten bir kaç tane iyi kulüp peşinde...

Terim’in gözdesi ise Atletico Mineiro’da forma giyen 1992 doğumlu Bernard. Chelsea, PSG ve Inter başta olmak üzere pek çok devin takibinde olan Bernard’ı Terim’e ilk izleten ise Claudio Taffarel oldu.

İlk geldiği zaman Damiao’yu Terim’e öneren Brezilyalı kaleci antrenörü, “Hocam Damiao’yu o zaman 9 milyon euro’ya almadık. Şimdi 40 milyon euro. Bu çocuk da şimdi 8-10 milyon euro ama fazla değil iki sezon sonra 30-40 milyon euro olacak” diye Terim’i gece 01:00′de ekran karşısına dikti ve Atletico Mineiro’nun maçını izletti.

Hatta Terim ekranda Ronaldinho’yu görünce, “Tafo bana Ronaldinho’yu izletmeyeceksin di mi?” diyerek espri bile yaptı. Fakat Terim maçı izledikçe Bernard’a hayran kaldı. Ronaldinho’yu bile gölgede bırakan bilek hareketleri sonrasında Terim, “İşte benim yeni Hagi’m. Kaka’dan bile daha iyi” dedi. Terim’in hayran olduğu Bernard için ilk temas Ekim başında kuruldu.

Taffarel “Noel Tatili”nden Onunla Birlikte Gelecek - Futbol

Dünyada yokki bilek hareketiyle R10 u gölgede bıraksın. Benim fikrim sadece

İmparator a saygı duyuyorum orası ayrı tabi :ayatollah:

[video=youtube;KOGyORN11A0]https://www.youtube.com/watch?v=KOGyORN11A0[/video]

Çok beğeniyorum alsak mı? :troll:

Barış geçen sene pek fazla takip etmedim. Bu sene fırsat buldukça takip ediyorum. Aklıma hamburg maçı geliyor sanırım 1-1 kalmışlardı. ayağına gelen bir çok topu ezdiğini gördüm. Karşı görüşler olabilir normaldir. işin zevkide burada zaten. Keşke tutsa diego ve bende utansam. Benim gönlüm de jong'dan yana. aralık ayında da de jong ile ilgili bir konu açılmıştı orada da alamayız yedirmezler demiştim. Ş.liginde oynamayacağını bile bile gözüm kapalı de jong derim. Ha daha iyisi olursa onada hayır demem. Sneijder mesela. Gelirse süper ligi çok rahat 2-3 sezon götürürüz. hele bir de eboue gibi bir sol bek bulursak amrabatın bile değerini ikiye katlayacağını düşünüyorum. Amrabat bu değil. bu kadarla sınırlı değil.
bilmiyorum bende jongu pek izlemedim almanya ligini daha çok takip ediyorum. amrabata gelince bencede daha iyisini oynar ama çok büyük beklentide degilim ondan.

[video=youtube;KOGyORN11A0]https://www.youtube.com/watch?v=KOGyORN11A0[/video]

İş yapmaz mı acaba? :trollface:

tumblr_lsrghpppwy1qdxbhho1_500.jpg

Bernard' ı izliom

[video=youtube;S5a8fna4Vu8]https://www.youtube.com/watch?v=S5a8fna4Vu8[/video]

Çok istiyorum ya.

alalım Bernard' ı Emre Çotanak diye oynatırız.

Fedarasyon zaten anlamaz 15 cm' den tükürük göremiyor.

Bernard'a deriz arada bir topu dağlara taşlara vur

alalım Bernard' ı Emre Çotanak diye oynatırız.

Fedarasyon zaten anlamaz 15 cm' den tükürük göremiyor.

Bernard'a deriz arada bir topu dağlara taşlara vur

Bu kadar gerizekalı bir federasyon varken altyapıdan oyuncu desek yerler..

bilmiyorum bende jongu pek izlemedim almanya ligini daha çok takip ediyorum. amrabata gelince bencede daha iyisini oynar ama çok büyük beklentide degilim ondan.

Bonservisinin altında ezilen bir futbolcu amrabat ne yazık ki. Fakat bu durum şimdilik geçerli. 4-3-3'ün ileri uç kanat oyuncusunu biz sol kanatta kullanmaya çalışıyoruz. Buna uyum sağlaması zaman alacak. bir de bu yetmezmiş gibi ileri geri yapıp riera'nın boşluklarını kapatmaya başladı son 3-4 maç. bu sebeple ofansta pek fazla gösteremedi kendisini. Carlinhos konuşuluyor mesela. Amrabata inanılmaz artı katkıları olur o adamın. Aslına bakarsan en büyük sorunumuz bence sağ kanat. Hamit kanat oyuncusu değil. içe doğru oynar. oyunun sıkışmasının asıl sebebide budur bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt