Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Serdar Taşçı'ya 7 milyon istemişler ve bizimkilere pahalı gelmiş :Z14: Allah sabır versin bize bu transfer döneminde de arkadaşlar.Serdar Taşçı'nın yarısı etmeyecek Aykut Demir ve Serdar Aziz'e bile 5-6 istenilen bir ortamda Serdar Taşçı'ya 7 milyon hiçbir şeydir bence.Kaldı ki sıkı pazarlıkla o 6.5 hatta 6'ya bile iner ama yok illa Türkiye piyasasından her transfer dönemi kazık yememiz lazım.

Bazı sitelerin, bazı gazetelerin ne kadar kolpa haber yaptığından bahsedip sonra bu adamların yaptıkları haberleri okuyup, daha sonra da bu haberlere sıkıcasına bağlanıp, ardından ağıtlar yakmaya, birilerine sallamaya ne kadar çok bayılıyorsunuz.

Tebrik ediyorum sizi. Şurada anket açsak sporx' in haberlerine ne kadar güveniyorsunuz diye sorsak 100 kişiden 1 ya da 2 kişi çıkar. Gerisi fener medyası şu bu diye laf eder.

galatasaray gerçekten isterse ve fatih terimin dusundugu ilk onbiri bankosu olacak br isim ise basariz parayi, musleraya verilen paraya bakin bir kaleci için turkiyede,

shaqiri için de zorladik bayern girince yatti,

başkan elini cebine atsın bi yıldız getirsin milyar euro su var ama çok pinti

Bazı sitelerin, bazı gazetelerin ne kadar kolpa haber yaptığından bahsedip sonra bu adamların yaptıkları haberleri okuyup, daha sonra da bu haberlere sıkıcasına bağlanıp, ardından ağıtlar yakmaya, birilerine sallamaya ne kadar çok bayılıyorsunuz.

Tebrik ediyorum sizi. Şurada anket açsak sporx' in haberlerine ne kadar güveniyorsunuz diye sorsak 100 kişiden 1 ya da 2 kişi çıkar. Gerisi fener medyası şu bu diye laf eder.

Sitelik bir olay yok bence.Her transfer döneminde başımıza geliyor bunlar.İlla sitelerin yazmasına gerek yok.Amrabat'a 8.5 milyonu kim verdi,siteler mi verdi ? Hayır bu yönetim verdi.Shaqiri,Podolski gibi adamları pahalı oldukları gerekçesiyle almayan da bu yönetimdi.Benim sinirlendiğim nokta bu.Pahalı geliyorsa almazsın amenna,hiç lafını etmem ama fuzuli para verdiğin adamlar ortada.O halde olayın para olmadığı,bilgisizlik ve zihniyet meselesi olduğu çok açık.Bunu sitelerin yazmasına gerek yok,biraz takip eden anlar bence.

[h=1]Aysal'dan açık çek![/h]

Galatasaray'da transfer için girişimler sürüyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcılarının hazırladığı raporlarda yer alan futbolcularla görüşmelerin başlaması bekleniyor.

Devre arası tatili sona eren Galatasaray'da transfer için geri sayım başladı. Teknik direktör Fatih terim'in yardımcılarının hazırladığı raporların son kez görüşülüp, transferin başlaması bekleniyor.

İlk yarının bitiminin ardından ülkesi Brezilya'ya giderek önemli görüşmelerde bulunan kaleci antrenöre Cladio Taffarel'in hazırladığı raporu teknik direktör Fatih Terim ile paylaşacağı ve bu raporda yer alan isimlerin maliyetlerinin de yönetimi sunulacağı öğrenildi.

Galatasaray'da transfer öncelikle defansa ve sol bek için yapılması planlanırken, Cladio Taffarel'in hazırladığı raporda Fluminense forması giyen Carlinhos dışında yeni isimlerin de bulunduğu bildirildi.

Güney amerikalı futbolcuların bulunduğu listede stoper ve sol kanat özellikle futbolcuların bulunduğu bu konuda son kararı teknik direktör Fatih Terim'in vereceği öğrenildi.

Kaleci antrenöre Taffarel, yabancı futbolcular konusunda rapor hazırlarken, teknik direktör Fatih terim'in diğer yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş'ın da Türk oyuncularla ilgili geniş bir raporu bitirdikleri öğrenildi

Ümit Davala ve Hasan Şaş'ın raporunda Türkiye'de öne çıkan futbolcular olduğu ve bu isimler konusunda kulüpleriyle pazarlıkların bu hafta başlayacağı bildirildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in bu raporlar doğrultusunda başkan Ünal Aysal ile görüşeceği ve transferin son şeklini alacağı belirtildi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın transfere maliyet konusunda bir sınır koymadığı ve Şampiyonlar Ligi için kadronun en iyi şekilde takviye edilmesini istediği öğrenildi.

Aysal'dan açık çek! - Ligtv.com.tr

hadi baskan hep büyük düsünüyorsunuz transfere gellince büyük konusuyorsunuz artik konsuma degil alma zamani

allah askina bir iki milyonun hesabini yapmayin girin riske alin, sonra ucuz oyuncu aliyoruz ve elde patliyor cris bunun en iyi örnegi simdi tekrardan stoper araniyor, cris degilde daha iyisini getirmis olsalarda simdi stopere gerek kalmazdi.

Sitelik bir olay yok bence.Her transfer döneminde başımıza geliyor bunlar.İlla sitelerin yazmasına gerek yok.Amrabat'a 8.5 milyonu kim verdi,siteler mi verdi ? Hayır bu yönetim verdi.Shaqiri,Podolski gibi adamları pahalı oldukları gerekçesiyle almayan da bu yönetimdi.Benim sinirlendiğim nokta bu.Pahalı geliyorsa almazsın amenna,hiç lafını etmem ama fuzuli para verdiğin adamlar ortada.O halde olayın para olmadığı,bilgisizlik ve zihniyet meselesi olduğu çok açık.Bunu sitelerin yazmasına gerek yok,biraz takip eden anlar bence.

Kendin söylüyorsun işte. Demekki istenilen adama bu paralar verilebiliyormuş. Bu arada fuzuli para verilen adamın geçen sezonki performansı falan ortada. Bu sene senin istediğin performansı verememiş olabilir. Ama bunu transfer yapılırken bilemezsin. Aynı şekilde gidip Sniejder' i alsalar bonservisine 8 milyon verseler yıllık 5 milyondan 3 yıllık 15 milyon garanti para verseler ve doğru düzgün bir şey yapmazsa ne diyeceksiniz?

Herkes tutturmuş bir Amrabat gidiyor. Yönetim para vermez bir adama deyip eleştirilip ardından bu adama 8,5 milyon verilir mi diye topa tutuyorlar. fener bu paraları Mehmet Topuz için harcadığında ise yine suçlu bizim yönetim oluyor. Alper Potuk geçen sezon 5 milyona fenere gidecekken millet burada 3 ün 5 in hesabını yapıyor yönetim diye üstüne çullandı.

Bu basın her sozon Hamit' i, Yıldıray' ı Türkiye' ye getiriyordu. Hamit 30 yaşında geldi Türkiye' ye. Şimdi de her transfer dönemi Ömer' in Serdar' ın, Frei' nin, Sercan' ın ismi çıkacak. Bu adamlar Türkiye' ye gelmek istemiyorlar. Sercan bile en son kendi çıktı ben Bundesliga' da oynamak istiyorum, bu yüzden gelen teklifleri değerlendirmeyeceğim dedi. Demekki kıçı kuruk Fürth bile Türkiye' nin 3 büyüklerinden daha cazip geliyor adamlara ki senin bahsettiğin adam Stuttgart' ta ilk 11 in vazgeçilmez ismi.

Her habere inanıp bu oyuncuların Türkiye' ye gelmek istediklerini düşünürseniz, yönetim, teknik ekip ağzıyla kuş tutsa yaranamaz zaten.

İşin aslı öyle degil gibi bu adama cok güveniyorum

34cimbom34@34cimbom34 serdar taşçı'ya teklif götürdük 1 gün sonra fenerbahçe randevu istedi ömer ile ilgilendik fenerbahçe yine atladı onun için sessiz sakin

Q7 hem yetenek hem isim olarak büyüktür . Tabi artık kimseye faydası dokunacakmış gibi durmuyor orası başka bir konu.

cerceve belli

31 ocaga kadar transfer olmafdz 31'inde binya gelir

Bitanesi öyle yazmıs zaten ama gecen seneki selcukla bu seneki arasında daglar kadar fark var yazmıs bu cimbom ordada haklı bu sene tek frikik golu var dimi yanlıs bilmiyorum oda derbide

Evet ama Selcuk kendine gelir 2. yari.

Şu konuyu tartışmaktan bıktım, muhabesecilik oynayanlara doğuştan kılım da tezleri çürütmek farz oldu.

Bu sezon sattığımız oyuncuların kazandırdıklarını da çıkarırsak cebimizden 16 Milyon Euro gibi bir rakam çıkmış.

Bedelsiz olarak : Furkan ve Cris

Melo'ya : 1.75 Milyon .

Nordin'e : 8.6 Milyon

Burak ve Hamit'e toplam 8.5 Milyon

Dany'e 3.3 Milyon

Umut'a ise çerez parası olarak 400.000

Öncelikle : Nordin'in 3.5 Milyon'u kendi cebinden çıktı ki bu kendi transfer ücretini 5 Milyona düşürür.

Kaldı ki Tottenham şuan kendisiyle ilgileniyor ki bu da " Kendisini gösteremedi " dediğimiz bir devrenin ardından bile ne kadar potansiyelli bir adam olduğunu gösterir. Ha gene de daha iyi bir isim katılamaz mıydı kadroya ? Katılırdı ama fiyat / potansiyel oranına baktığımızda kötü bir alışveriş değildi kesinlikle bence.

Burak, Umut , Hamit ve Dany'e verilen yaklaşık 10 Milyon Euro ise sadece Burak'ın mevcut bonservisinden bile daha az bir para :o

Oyuncuların performanslarını tartışmıyorum bile. Tartışanın da beynine :happynew:

Geçen seneye bakalım :

Elmander , Selçuk İnan ve Ceyhun bedelsiz olarak takıma katılmış.

Ujfa, Muslera, Melo, Engin, Albert Riera ve Eboue'yi yani takımı şampiyon yapan iskeleti ise : 17 Milyon harcayarak takıma kazandırmışız.

İkinci yarı bize 120441818 maç kazandıran Necati'ye ise 250.000 Euro verilmiş.

Yani siz 20 yaşında Anadolu'dan şampiyonluk gören Sercan'a verilen 3 ve Yiğit'e verilen 2 milyonun mu derdine düştünüz allasen ?

Bu sebeple mi yönetime küfrediyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt