Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bernard, sneijder gibi bonservisi 10 üzeri olan adamlarin bize gelme ihtimali yok zaten. bizim bir oyuncuya verecegimiz en büyük rakam 8 milyon euro olabilir, bundan ötesi yoktur. misimovic-elano'dan sonra öyle yüksek bonservisli adam da almadik zaten.

de jong olabilir aslinda yabanci kaynaklarda yaziyor. 'Ajax praat met Galatasaray over De Jong' - Ajax Showtime

bizim hayal görmek yerince bir an önce transfer yapmamiz lazim, serdar tasci orada bekliyor gül gibi getirin savunma bir lider görsün..

nedense inanasım gelmiyor. yine boş laflar..

Türkiye'de en bos is kulüp yöneticisi olmak herhalde, adamlar ne is yapar belli degil. Her gün konusup duruyorlar, Refik Arkan daha önce kac transfer müjdesi verdi liste yapsam sayfalar yetmez..

bernard, sneijder gibi bonservisi 10 üzeri olan adamlarin bize gelme ihtimali yok zaten. bizim bir oyuncuya verecegimiz en büyük rakam 8 milyon euro olabilir, bundan ötesi yoktur. misimovic-elano'dan sonra öyle yüksek bonservisli adam da almadik zaten.

de jong olabilir aslinda yabanci kaynaklarda yaziyor. 'Ajax praat met Galatasaray over De Jong' - Ajax Showtime

bizim hayal görmek yerince bir an önce transfer yapmamiz lazim, serdar tasci orada bekliyor gül gibi getirin savunma bir lider görsün..

de jong dan allah bizi korur insallah, haftalarca aglarim

sneijder27jul.png.crop_display.jpg

bu ayi da gelmesin 6 aydir tatilde dubai falan

sneijder27jul.png.crop_display.jpg

bu ayi da gelmesin 6 aydir tatilde dubai falan

snejder belki gelse futbol olarak bişey katar ama açık ve net söyleyim saha dışında çok eleştiri olur. eşinin veya kız arkadaşı neyse oynadığı bişey vardı arkadaşta sabah koymuştu. çok fena tepki alır gelmeyabilri sırf o yüzdenn

Adnan Öztürk :ayatollah:

bernard , kerim frei iyi isimler.. özellikle kerim frei ı çok istiyorum. ancak sanki ihtiyacımız yakın zaman için daha tecrübeli bir isim sanki.. diego, snijder gibi vs.. bunların zor ihtimaller oldugunu biliyorum örnek veriyorum sadece..

bernard , kerim frei gibi isimler gelse schalke maçında fark yatarabilir miyiz tecrübesizlikle düşünmek gerek

Carlinhos, Bernard, Frei, Ömer Toprak, Alper Potuk gibi isimleri duyunca ben Schalke maçını değil önümüzdeki sezon itibariyle başlayacak 5-6 yıllık bir süreci düşünüyorum. Örneğin iki sezon sonra üst düzey bir sağ bek ve sağ açık ile şöyle bir kadromuz olabilir

---------Muslera--------

xxxxx-Semih-Ömer-Carlinhos

-------Alper-Selçuk------

xxxxx---Bernard-----Frei

---------Burak----------

bu transfer dönemide sneijderle falan harcanır, sonunda Necatiye kalırız.

adnan öztürk konuşuyor, dinliyosanız yazınnn bari. yer müsait olsa açıcam seside..

Şu transfer dönemlerinde H.Üstünel i arıyoruz bu konuda sessiz ve derinden direkt icraat...

Keita gelmeden yanılmıyorsam sadece 1 gün önce haberi çıktı...

Carlinhos, Bernard, Frei, Ömer Toprak, Alper Potuk gibi isimleri duyunca ben Schalke maçını değil önümüzdeki sezon itibariyle başlayacak 5-6 yıllık bir süreci düşünüyorum. Örneğin iki sezon sonra üst düzey bir sağ bek ve sağ açık ile şöyle bir kadromuz olabilir

---------Muslera--------

xxxxx-Semih-Ömer-Carlinhos

-------Alper-Selçuk------

xxxxx---Bernard-----Frei

---------Burak----------

onda hemfikiriz zaten.. ve iyi de olur kanımca.. ancak o zaman bu sene avrupadaki vizyonumuzu tamamladık önümüze bakmamız gerek diyeceğiz

10 numara yıldız alacaklarsa Diego'yu alsınlar...

Kaka,Snejder eskisi gibi değil..

Şu transfer dönemlerinde H.Üstünel i arıyoruz bu konuda sessiz ve derinden direkt icraat...

Keita gelmeden yanılmıyorsam sadece 1 gün önce haberi çıktı...

Keita gelmeden haberi çıkmadı diye hatırlıyorum. Hatta herkes Govou'yu alacağız diye bekliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt