Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Carlinhos, Bernard, Frei, Ömer Toprak, Alper Potuk gibi isimleri duyunca ben Schalke maçını değil önümüzdeki sezon itibariyle başlayacak 5-6 yıllık bir süreci düşünüyorum. Örneğin iki sezon sonra üst düzey bir sağ bek ve sağ açık ile şöyle bir kadromuz olabilir

---------Muslera--------

xxxxx-Semih-Ömer-Carlinhos

-------Alper-Selçuk------

xxxxx---Bernard-----Frei

---------Burak----------

Alper yerine Leroy Fer yada ayarında bir adam lazım. Alper güçsüz kalır o bölgeye. Eboue'den iyi sağ bek bulmak kolay değil O da kalsın. Bernard ve Frei nın yanına defansif yönü güçlü bir sağ kanat lazım O da Hamit olabilir. Cok uzak değil yani bu kadro :)

bu alperde benim göremediğim neyi görüyorsunuz anlamıyorum hız mı pas mı , kesicilik mi , fizik mi şut mu nedir biri açıklasında anlayayım 5-6 € civarı ettiğini

Erkeklerde boy kaç yaşına kadar büyüyordu ? Bernard 1.62 ymiş de :asd:

Carlinhos, Bernard, Frei, Ömer Toprak, Alper Potuk gibi isimleri duyunca ben Schalke maçını değil önümüzdeki sezon itibariyle başlayacak 5-6 yıllık bir süreci düşünüyorum. Örneğin iki sezon sonra üst düzey bir sağ bek ve sağ açık ile şöyle bir kadromuz olabilir

---------Muslera--------

xxxxx-Semih-Ömer-Carlinhos

-------Alper-Selçuk------

xxxxx---Bernard-----Frei

---------Burak----------

alper yerine gökhan inler olursa muhteşem ötesi olur.

snejder belki gelse futbol olarak bişey katar ama açık ve net söyleyim saha dışında çok eleştiri olur. eşinin veya kız arkadaşı neyse oynadığı bişey vardı arkadaşta sabah koymuştu. çok fena tepki alır gelmeyabilri sırf o yüzdenn

:confused:

Ünal Aysal : "Şampiyonlar Ligi'nde oynatamayacağımız bir oyuncu için büyük bir maliyet altına girmeyi doğru bulmam. Sonuçta ciddi rakamlar telaffuz ediliyor ve bu bedel sadece Türkiye'de oynatılabilecek bir oyuncu için ödenmemeli diye düşünüyorum "

şampiyonlar liginde oynatamayacağımız transfer yapmayız bu lafa göre siem de jong filan hikaye

Necati sayesinde şu an CL'desin :)
ben Necatiye kötü demedim ki:) Sneijder falan hikaye almayız. sonunda ya Necati yada benzer bir futbolcu alırız. mesela quaresma ve Alper en olabilir transferler. Sneijder, diego falan bunları devre arası almak impossible bizim için. yazılan twitler sadece reytinglerini arttırmak için sallıyorlar bence.

bu alperde benim göremediğim neyi görüyorsunuz anlamıyorum hız mı pas mı , kesicilik mi , fizik mi şut mu nedir biri açıklasında anlayayım 5-6 € civarı ettiğini

Tempolu, dikine oynayan, iyi bir orta saha oyuncusu Alper. Bende cok begeniyorum. Maliyeti herzaman tartisilir ama klasik Türkiye fiyati iste.

Ünal Aysal : "Şampiyonlar Ligi'nde oynatamayacağımız bir oyuncu için büyük bir maliyet altına girmeyi doğru bulmam. Sonuçta ciddi rakamlar telaffuz ediliyor ve bu bedel sadece Türkiye'de oynatılabilecek bir oyuncu için ödenmemeli diye düşünüyorum "

şampiyonlar liginde oynatamayacağımız transfer yapmayız bu lafa göre siem de jong filan hikaye

E S04 çıkmışken hangi garip düşünce yapısına sahip insan ŞL'de oynatamayacağımız transfer yapmamızı düşünebilir ki ?:o

düşsekte yeni aşkların peşine

sneijdermiş,diegoymuş hikaye

sendin en şahanesi be

ronaldinho.1024x768.wallpapers_Ronaldinho23.jpg

Marko Marin haberleri çıkmış...Ama yani yıldız sonuca giden bir adam almak lazım..Genç yetenek olabilir ama adamın ne vereceğini tam olarak kestiremezsin...

Türkiye'de potansiyeli sönen çok genç yetenek geçti...

Aldığımız anda katkı verecek hazır oyuncu lazımdır...Bu isimde Diego Ribas'tır.

34cimbom34 ‏@34cimbom34

serdar taşçı'ya teklif götürdük 1 gün sonra fenerbahçe randevu istedi ömer ile ilgilendik fenerbahçe yine atladı onun için sessiz sakin

34cimbom34 ‏@34cimbom34

misal oyuncunun değeri 3 milyon euro galatasaray isteyince oyuncu 8 milyon euro oluyor oda transferi engelliyor

fulhamdan bryan luiz.bonservisi de azdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt