Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu para + Yekta/Alper takası değilde,para + Ceyhun/Alper takası olsa ne güzel olur..

performans olarak bakarsak Holmen bile alperden çok iş yapıyor bence.. geçen seneden beri ben alperde bi numara göremedim .. 5 6 7 m edecek oyuncu değil bunlar...

Alper 21 yaşında yekta 27 yaşında beyler :cool: yekta yaşlanmış

Aralık ayındaki resmi dergideki röportajında bizzat kendi söylüyordu adam hocam bırakmadı ve ben de kendimi kanıtlamak istiyorum vs.

ya arkadasım haklısındır belki ama benim anlatmak istediğim alperde yektada bizim takımda rotasyon oyuncaları olur ancak..furkan kayseride alperin oynadığı topun 2 katını oynuyordu bize geldi noldu?

Çağlar+Ceyhun+3 m€ da olabilir.

performans olarak bakarsak Holmen bile alperden çok iş yapıyor bence.. geçen seneden beri ben alperde bi numara göremedim .. 5 6 7 m edecek oyuncu değil bunlar...

21 yasindaki oyuncu icin 22 macta 4 gol 6 asist hemde orta sahanin ortasinda oynayan biri icin gayet iyi bir istatistik

ya arkadasım haklısındır belki ama benim anlatmak istediğim alperde yektada bizim takımda rotasyon oyuncaları olur ancak..furkan kayseride alperin oynadığı topun 2 katını oynuyordu bize geldi noldu?

Furkan oynadımı kardeşim ?

Ceyhun / Hakan / Furkan / Çağlar / Sabri takasta kullanılabilir ya da Sercan kiralık olarak gönderilebilir vs. vs. Eskişehir'in illa bu adamlardan isteyebilcekleri vardır Yekta'yı Fatih Hocanın bırakacağını hiç sanmıyorum ...

harbiden. furkani neden hic oynatmiyor hoca ? bence cok yetenekli birisi

Sezon sonu büyük bir temizlik sart, Ujfa, Elmander, Riera yi yollayip yerlerine bizde 5 sene den fazla rahat ilk 11 oynicak kaliteli yabanci oyuncu lazim.

Takimin level atlamasi lazim, yedekler için hesap yapmaya gerek yok, Serdar Aziz, Kerim Frei, Alper Potuk ... Bunlar Gelecek için çok iyi yatirimlar olur hatta tutarsa Semih gibi ilk on bir de oynayabilirler ama bence bize daha çok Muslera, Eboue kalitesinde topcular lazim.

ya Allahiniza Alper ne yapmis yau..Alper gibi bin tane örnek var ..Anadolu takimin yildizi büyük takimin vasat futbolcusu tarzinda..say say bitmez..

aklima ilk gelenler..Altan,Murat Erdogan

Sercan + Ceyhun verelim yeter. Sercan denilen adam bizde kendini gösterememiş olabilir ama bir anadolu takımını şampiyon yaptığını unutmayalım.

Baris Cenk Akkaya ‏@bariscenkakkaya

Alper konusunda benim bildiğim Eskişehir kulubü başkanına büyük bir tepki var transfer olurmu olmazmı görecez yanlız gs teklifi oldukça iyi

Bu transferde takastan çok Eskişehir kadroya çok giremeyen bir kaç oyuncuyu istiyor Sercan gibi

Arkadaslar detayları transfer açıklanınca hepimîz görecez :))

BCA sallamaya başlamış eğilinnnnn :o

ya Allahiniza Alper ne yapmis yau..Alper gibi bin tane örnek var ..Anadolu takimin yildizi büyük takimin vasat futbolcusu tarzinda..say say bitmez..

aklima ilk gelenler..Altan,Murat Erdogan

O zaman Anadolu'dan adam almayalım..Selçuk nerden çıktı alt yapıdan mı??

Şu önyargılarınızdan kurtulun..Alper olmadığı zaman top yapamıyor Eskişehir orta sahası...

Furkan > Alper

Yekta > Alper

Ceyhun = Alper

Galatasaray formasını giyince anlarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt