Ferhat Coskun
Parçalı Üye
- 19 Ocak 2010
- 3.032
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
yekta gitmesin ama Alper de 21 yasinda henüz.
yekta gitmesin ama Alper de 21 yasinda henüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aralık ayındaki resmi dergideki röportajında bizzat kendi söylüyordu adam hocam bırakmadı ve ben de kendimi kanıtlamak istiyorum vs.
performans olarak bakarsak Holmen bile alperden çok iş yapıyor bence.. geçen seneden beri ben alperde bi numara göremedim .. 5 6 7 m edecek oyuncu değil bunlar...
ya arkadasım haklısındır belki ama benim anlatmak istediğim alperde yektada bizim takımda rotasyon oyuncaları olur ancak..furkan kayseride alperin oynadığı topun 2 katını oynuyordu bize geldi noldu?
Baris Cenk Akkaya @bariscenkakkaya
Alper konusunda benim bildiğim Eskişehir kulubü başkanına büyük bir tepki var transfer olurmu olmazmı görecez yanlız gs teklifi oldukça iyi
Bu transferde takastan çok Eskişehir kadroya çok giremeyen bir kaç oyuncuyu istiyor Sercan gibi
Arkadaslar detayları transfer açıklanınca hepimîz görecez)
ya Allahiniza Alper ne yapmis yau..Alper gibi bin tane örnek var ..Anadolu takimin yildizi büyük takimin vasat futbolcusu tarzinda..say say bitmez..
aklima ilk gelenler..Altan,Murat Erdogan
ya Allahiniza Alper ne yapmis yau..Alper gibi bin tane örnek var ..Anadolu takimin yildizi büyük takimin vasat futbolcusu tarzinda..say say bitmez..
aklima ilk gelenler..Altan,Murat Erdogan
Furkan oynadımı kardeşim ?