Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alper ve ömer toprak ile transfer kapanır,fena da olmaz hanii

Furkan'ı beğeniyorum Alper'i de beğeniyorum ancak yeter artık anadolu takımlarını zengin ettiğimiz. 5 milyon euro falan cok büyük rakamlar arkadaşlar

tamamda bu yabanci sinirlamasi ile senin elin mahkum bu oyunculara bu parayi vermeye ha yabanci sinirlamasi olmasa bu paralara ne adamlar alirsin dogru, ama önümüzdeki seneki yabanci sinirlamasi kurallari degisecegi icin bu oyuncular alman lazim

Alper=Gökhan Zan, Çağlar, Ceyhun Furkan, Sercan hatta Baros artı 3 m euro keşke böyle olsa

yektada gazetecilerin bile gözü var anlaşılan.takas denildi mi yekta diyolar hemen.bunları top etmek lazım.ceyhun,hakan balta ve çağlar kullanılır takas olursa

Sorun Alperde değil Yekta+5 m€ oluşu yani Yektanın takasta kullanılması

kim dedi bunu abi. ozaman kalsın almayalım. şu an öncelikli degil zaten. biz enayimizyiz yahu. niye vrelim yektayı birde üstüne 5 milyon euro verecem oha. yalandır herhalde.

Arkadaşlar Yekta yı takasda kullanmıyalım diyor forumun çoğu..... yani çoğunluk rotasyon için alpere karşı değil ne alper yektadan nede yekta alperden iyi oyuncu değil yada çok farklı değil diyelim ... biz bize level atlatıcak oyuncuları tartışalım keşke KAKA mı PATO mu kolo TOURE mi ROLANDO mu diye tartışsak..

Eskisehiri takip eden biri olarak Alper'in simdiden bile Yekta'dan daha iyi oldugunu düsünüyorum. Alper kücük takim topcusu diyip akisini iddaa edenler ise Yekta'nin nerden geldigini unutmasin.

(Hele o iki Marsilya macinda Alper öyle bi futbol sergilediki agzim acik kaldi, yok böyle bisey)

Hoca bu kadara düşüncemiz olur mu sizce Yekta ve 5 milyon verecek..

Bilgi kimliği var şu an azıcık sabır.

kim dedi bunu abi. ozaman kalsın almayalım. şu an öncelikli degil zaten. biz enayimizyiz yahu. niye vrelim yektayı birde üstüne 5 milyon euro verecem oha. yalandır herhalde.

Radyospor demiş kesin bilgi değil zaten

Arkadaskar, umarim alper tranferi olur, iyi türk futbolcusu yok, iyi olan yada olabilecek ender adamlardan ise alper.

Furkan bence cok genc daha, oda kesinlikle yollanmasin. Illaki takas olucaksa Ceyhun ve Caglar gibi adamlar verilsin. Sercan kiralansin. Ama Alperi almak lazim diye düsüniyorum. Genclestirmek lazim yerli kadroyu.

alpere karşılık= tahminim ceyhun+sercan 3,5 minyon euro verilicek:)

Eskisehiri takip eden biri olarak Alper'in simdiden bile Yekta'dan daha iyi oldugunu düsünüyorum. Alper kücük takim topcusu diyip akisini iddaa edenler ise Yekta'nin nerden geldigini unutmasin.

(Hele o iki Marsilya macinda Alper öyle bi futbol sergilediki agzim acik kaldi, yok böyle bisey)

aynen alper hakkında böyle konuşanlar alperi hiç izlemeyenler bnce :) çok önemli bi oyuncu olacak bence

tamamda bu yabanci sinirlamasi ile senin elin mahkum bu oyunculara bu parayi vermeye ha yabanci sinirlamasi olmasa bu paralara ne adamlar alirsin dogru, ama önümüzdeki seneki yabanci sinirlamasi kurallari degisecegi icin bu oyuncular alman lazim

Elin mahkum falan değil gurbetçilere yöneleceksin olacak bitecek. Ellerinin altındaki oyuncuyu almak kolaylarına geliyor tüm olay bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt