Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
Cevap: Transfer Nöbeti
alper ve ömer toprak ile transfer kapanır,fena da olmaz hanii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper olayı doğrumu ya beyler yeni haberim oldu müthiş bir futbolcu alıcaz alırsak doğru mu ya
Furkan'ı beğeniyorum Alper'i de beğeniyorum ancak yeter artık anadolu takımlarını zengin ettiğimiz. 5 milyon euro falan cok büyük rakamlar arkadaşlar
beyler doğru mu ? güvenilir bi duyum filan mı geldi çok istiyorum alperi ya
bu haberi yazan bile inanmıyordur buna şaka gibiBu habere inanan var mı
Sorun Alperde değil Yekta+5 m€ oluşu yani Yektanın takasta kullanılması
Yekta + € 5 milyon renktas istenmi ?
Turu gecemeyiz acık ve net
En az bi yaratıcı oyuncu almazsak tur mur hayal
kim dedi bunu abi. ozaman kalsın almayalım. şu an öncelikli degil zaten. biz enayimizyiz yahu. niye vrelim yektayı birde üstüne 5 milyon euro verecem oha. yalandır herhalde.
Eskisehiri takip eden biri olarak Alper'in simdiden bile Yekta'dan daha iyi oldugunu düsünüyorum. Alper kücük takim topcusu diyip akisini iddaa edenler ise Yekta'nin nerden geldigini unutmasin.
(Hele o iki Marsilya macinda Alper öyle bi futbol sergilediki agzim acik kaldi, yok böyle bisey)
tamamda bu yabanci sinirlamasi ile senin elin mahkum bu oyunculara bu parayi vermeye ha yabanci sinirlamasi olmasa bu paralara ne adamlar alirsin dogru, ama önümüzdeki seneki yabanci sinirlamasi kurallari degisecegi icin bu oyuncular alman lazim