- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti
Uyu sen uyu
Ne oldu uyuyodum ben.
Uyu sen uyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne oldu uyuyodum ben.
Şampiyonlar liginde kim ne kadar katkı vermiş takıma Amrabat a sallayanlar cvp versin sadece ?
Homecoming? Ronaldo could make £60m United return with Nani and De Gea going the other way
Portuguese has refused to sign a new deal at Real Madrid and could be reunited with Ferguson for around £60m
The Sun
Uyu sen uyu
Bu ne saçma yorum Mahir, kendi fikrimi söylüyorum ben. Buradaki herkesin istediğini yapıyor mu kulüp
Fikir olarak soylesen tamam, yok rahatliycam, yok bir halt olmaz falan, olmuyor.
Amrabat'a sadece bu sene için bakarsak, Selçuktan daha faydalı bir Amrabat var bence.Selçuk kat kat daha üstün fakat, Şampiyonlar liginde bakarsak, çoğu golde Amrabat'ın katkısı var.
Yedek beklediği sürece benim için sorun yok. Onun alacağı şansı Okan Derici alsın daha iyi
Fikir olarak soylesen tamam, yok rahatliycam, yok bir halt olmaz falan, olmuyor.
Hala Shakiri diyenler var,Bayernin istedigi futbolcuyu hangi kulüp alabilmiski biz alalim
Soldan gidip sağına çekip orta yapsın diye dünyanın parasını bayıldık. Başka numarası yok.
Futbol zekası sıfır
Adam geçemez
Top tutamaz
Şut atamaz
Takım oyununda yok
Defansif özellikleri yok.
İyiki 2 asist yaptı.
Soldan gidip sağına çekip orta yapsın diye dünyanın parasını bayıldık. Başka numarası yok.
Futbol zekası sıfır
Adam geçemez
Top tutamaz
Şut atamaz
Takım oyununda yok
Defansif özellikleri yok.
İyiki 2 asist yaptı.
Okan iki mac oynasin ona da sallamaya baslarsiniz hemen.
O 2 asist bizi son 16 ya soktu canım![]()
Olmaz iste Mahir, gercekleri konusalim ne var bunda. Oyuncumuz diye körmü olacagiz yani.
Okan iki mac oynasin ona da sallamaya baslarsiniz hemen.
Dortmund = Reus
Şampiyonlar liginde kim ne kadar katkı vermiş takıma Amrabat a sallayanlar cvp versin sadece ?