Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evertonda 1 topcu bonus kafalı oyuncu vardı ayrılmak istiyormus...

Alamaz miyiz...:)

Transfer çalışmalarına devam eden Sanica Boru Elazığspor, eski Galatasaraylı Mustafa Sarp'ı kadrosuna kattı.

Hakan lafı doğru anla ben 11 oynasın demedim, ama bir halt olmaz da demeyin... La olm Fatih hocadanda çok biliyorsunuz ya helal olsun size küçük Mourinholar :D

Valla bende bu mantığa hayranım. Sıkışınca vay Fatih Hoca dan iyi mi biliyorsunuz. Severiz büyük adamdır ama takıntılıdır bunuda unutmayın. Çok iyi adamları harcayıp çok boş topçularıda doldurduğunu biliyoruz.

Amrabat 11 oynaması lazım dediğim post u bulup beni rezil edermisin????????

Sorun surda Soner, biz bi halt olmaz diyoruz, sen assist yapti diye bekleyelim diyorsun. Assist yapti diye her oyuncuyu bekleyeceksek vay halimize. Oyun icerisinde yetersiz oldugunu nasil göremiyorsunuz yani nasil izliyorsunuz ki maci.

Re: Transfer Nöbeti

He he

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Bu şekilde bir sonuca ulaşamayız geçen sene kıbrıs takımı tur atladı onlarıda el üstünde tutmaları lazım bu mantıkla yoka çıkersak. Veya culio bize gelirken ş.liginde 3 gol 2 asistle mi ne oynuyordu. İyi o zaman onu niye gönderdik.

Tamam saolsun amrabat kıçını dönmeyi bırakıp 2 tane orta yaptı gol attık tur atladık. Teşekkürler ama abartmmak gerekir. Yapması gerektiğini yaptı zaten. Biz ondan ekstra birşeyler yapmasını istemiyor muyuz zaten.

Herkesin beklediği amrabat bu değil ve malesef gelecek adına bir ışıkta verdiği yok.

Bizim abarttığımız yokki millet geliyo Amrabat gidiyo Amrabat tmm 8 verilmiş olabilir bu adama çok para ama 1 e oynuyo ya bu adam 1 e. Sene sonu olsun bakılır edilir gereken yapılır.

Transfer Nöbeti

Valla bende bu mantığa hayranım. Sıkışınca vay Fatih Hoca dan iyi mi biliyorsunuz. Severiz büyük adamdır ama takıntılıdır bunuda unutmayın. Çok iyi adamları harcayıp çok boş topçularıda doldurduğunu biliyoruz.

Hah, bir Fatih Hoca'ya sarmadiginiz kalmisti.

Olm sonuna gülücük koydum gene anlamıyon he Serdat he Amrabatı satalım 2 ye rahatlayalım

Ynt: Transfer Nöbeti

Ne diye kavga ediyorsunuz bos bos kavga etmeyin

Bu on yargiyla verirler bence.

La ne önyargısı, nerenle okuyosun mesajları. Adama bu sıkıntılı dönemde 8,5 milyon vermişiz karşılığını alamamışız. Soner kendini 2 asistle avutur ben avutmam.

Genç topçuyuda kazanalım diye sonuna kadar desteklerim, Aydın gibi olmadığı sürece

Sorun surda Soner, biz bi halt olmaz diyoruz, sen assist yapti diye bekleyelim diyorsun. Assist yapti diye her oyuncuyu bekleyeceksek vay halimize. Oyun icerisinde yetersiz oldugunu nasil göremiyorsunuz yani nasil izliyorsunuz ki maci.

Ne yapalım zararına satalım mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt