Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

TRT Spor'a göre;

Serdar Aziz için herhangi bir teklifte bulunmamışız...

Semih'ten ve Dany bi artısı olmayan adamı niya alıcaktık ki zaten.Sağbek için alternatifse Dany sağbekin kralını oynar.Umarım iyi bir stoper alabiliriz.Gökhan, Ceyhun, Furkan, Çağları da Alper'in takasında kullabilirsek kadroyu nicelik olarak küçültüp nitelik bazında yükseltiriz

Miranda niye beğenilmiyor atlde 20 maç oynamış bu sene

184474_10152401404120164_402493506_n.jpg

Hocam puanları ben kendi kıstasıma göre verdim yani Messi ile kıyaslayarak değil :) Burda ki problem şu anki yönetim değil ki. Yıllardır süregelen kanayan yaramız bana göre. Dediğim gibi umarım anlatabilmişimdir. Bunların hiçbiri yıkıcı eleştiri değil. Nasıl daha iyi olabiliriz onu kenimce göstermek istedim.

Anladım arda. Hepimizin aslında ortak eleştirisi bu değil mi. Eskiden çok borcumuz vardı buna geçen senede dahil, avrupada prestij yakalayarak daha iyi oyuncular getirebiliriz. Anca bu şekilde olur yoksa avrupada adımızı duyurmadan kaliteli oyuncu hayal.

Bide bu şike vs olaylarından sonra oyuncular ayrı bir yatış keyfi için bizi tercih ederler. Şöyle üst üste 2-3 sene daha ş.liginde takılalım üstüne bir çeyrek final gelsin o zaman kaliteli oyuncu neden gelmiyor diye sorgulayabiliriz.

Bugün için eleştirilerimiz havada kalır. Çünkü bilmiyoruz ki avrupalı takımlar ve oyuncuların bize karşı transfer görüşmelerinde ki tutumu.

Misal biz arda olayında çok yanlış yaptık. Bugün git bakalım atleticodan bir oyuncu iste kapıyı kaçtan açıyor parayı kaç parça şeklinde istiyor. Biz gittik adamlara esneklik sağladık. Adamları bulmuşken tekmeyi basacaktık örneğin sonraki satıştan %30 falan ekstra olarak isteyebilirdik, babamızın oğlu değillerdi ya çeksinler bankadan para ödesinler biz yıllar boyunca az çekmedik.

Sebastian Blanco'da olabilir. Avatarımda olduğu için söylemiyorum çok ama çok iyi bi oyuncudur :)

luisao olabılır

alex

miranda

danilo

maicon(porto)

dante

ewerthon

naldo

dede

S.a .Transfer döneminin bu zamanı baya bir nöbetçi var. :) Bir umut bekliyor herkes sanırım.Yoksa transfer dönemi başında transfer yaptığımız görülmemiştir. Son bir haftaya saklamak lazım enerjiyi. :)

bence biz yabancı stoper almayacağız yerli bir stoper alırız nasıl olsa ujfa da dönüyor yabancı hakkı sol bek ve forvet arkası transferi için kullanılır

S.a .Transfer döneminin bu zamanı baya bir nöbetçi var. :) Bir umut bekliyor herkes sanırım.Yoksa transfer dönemi başında transfer yaptığımız görülmemiştir. Son bir haftaya saklamak lazım enerjiyi. :)

Hepimiz biliyoruz ama gelenek haline döndü nöbet olay ı, yani transfer bahane nöbet şahane gibi oldu :)

Hicrân yine hicrân mı bu aşkın sonu söyle

Dalgın ki o gözler seni söyler bana böyle

Âvâre gezen gönlüme sevmek bu mu söyle

Dalgın ki o gözler seni söyler bana böyle...

109119hp2.jpg

Bu gece katalunya-Nijerya maçı vardı, o maçın amacı neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt