Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icimden bir his Ronaldinho gelecek diyor arkadaslar, ister inanin ister inanmayin valla...
Icimden bir his Ronaldinho gelecek diyor arkadaslar, ister inanin ister inanmayin valla...
ronaldinyoyu isteseydik şu saniye alırdık.seve seve gelir bize.
İçindeki hise mi Ronnie'nin geleceğine mi inanıp inanmayalım?

AMK bir açıklama mı yapacak acaba??? öyle bi duyum mu var
bence şikeciler belhanda'yı alıp havalanacaklar sonra biz sneijder'i açıklayıp bunları toplu intihara sürükleyeceğiz![]()
Belhanda gibi süper yetenekle Snejder gibi tatil havasında göbekli bir adamı aynı kefeyemi koyuyorsun?
Belhanda gibi süper yetenekle Snejder gibi tatil havasında göbekli bir adamı aynı kefeyemi koyuyorsun?
Yuh abicim ne kadar kücümsediniz sizde Sneijder'i.
Brezilya'dan stoper almak çok ta iyi olmayabilir gibi geliyor bana. Yani ekol olarak çıkan en sağlam adamlar genelde hücum oyuncuları. Benim felsefem defansı italyadan, ortasahayı ispanyadan, forveti ise brezilyadan almalısın. Alex (defans olan), Lucio, Thiago Silva gibi nadir oyuncular çıkıyor ki bunlarda çok üst düzey. Bakalım neler olucak.
yatıyorum iki saat sonra kalkıcam bakıcam nba maçlarına sarmazsa nöbete gelirim şimdilik iyi geceler :ayatollah: