Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Icimden bir his Ronaldinho gelecek diyor arkadaslar, ister inanin ister inanmayin valla...

ronaldinyoyu isteseydik şu saniye alırdık.seve seve gelir bize.

Istemedigimizi nerden biliyorsun? Gerci Aagh bi isteyip alsak varya aaagh agh :sad007:

Yemin ediyorum bu adam tekrar avrupayi toza dumana katar, kendini zaten son birdaha ispat etmek isteyecektir DK oncesinde

Forma satislari, maca gelenler izleyenler felan decoder zart zurt onlari saymiyorum bile

AMK bir açıklama mı yapacak acaba??? öyle bi duyum mu var

Keşke gelse de imkansız gibi duruyor.

yatıyorum iki saat sonra kalkıcam bakıcam nba maçlarına sarmazsa nöbete gelirim şimdilik iyi geceler :ayatollah:

Sneijder candir lan

En sevdigim adamdir kucuklukden beri

Hele spikerlerin sinadeeaaaaaa diyisini hatirliyorum dunya kupalarinda ayakta bosalirdim gelisine cakardi

hayal edin lan champions leaguede bunu:D

Cris'i yolladıklarına göre ilk transfer stoper olur gibime geliyor. 5'inde stoper açıklanabilir.

Brezilya'dan stoper almak çok ta iyi olmayabilir gibi geliyor bana. Yani ekol olarak çıkan en sağlam adamlar genelde hücum oyuncuları. Benim felsefem defansı italyadan, ortasahayı ispanyadan, forveti ise brezilyadan almalısın. Alex (defans olan), Lucio, Thiago Silva gibi nadir oyuncular çıkıyor ki bunlarda çok üst düzey. Bakalım neler olucak.

Brezilya'dan stoper almak çok ta iyi olmayabilir gibi geliyor bana. Yani ekol olarak çıkan en sağlam adamlar genelde hücum oyuncuları. Benim felsefem defansı italyadan, ortasahayı ispanyadan, forveti ise brezilyadan almalısın. Alex (defans olan), Lucio, Thiago Silva gibi nadir oyuncular çıkıyor ki bunlarda çok üst düzey. Bakalım neler olucak.

Sana katılıyorum ama piyasada başka isimler de var. Mesela Vasco de Gama'da Dede var çocuk harika oynuyor, kaliteli oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt