Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rodrigo Moledo olabilirmi acaba?

yaya toure kolou toure paketi yapsak kardeş kardeş takılsalar melo zaten alınmaz seneye

Edgar Davids defansif baslasada benim gönlümde hep kreatif 10 numaraydi.

kolo-and-yaya-tourc3a9.jpg

touregiller

AMK daki transfer haberlerini cok güveniliyor burda. neden acaba ? ben pek dogru haber görmedim acikcasi. 10 tane transfer duyumu söylense orda biri dogru cikiyor belkide. Bu oran belki yinede diger gaztelere daha yüksek ama bir Seref Aydin degil mesela :)

AMK daki transfer haberlerini cok güveniliyor burda. neden acaba ? ben pek dogru haber görmedim acikcasi. 10 tane transfer duyumu söylense orda biri dogru cikiyor belkide. Bu oran belki yinede diger gaztelere daha yüksek ama bir Seref Aydin degil mesela :)

%100 güvenilir değil ama masa başı haber olmuyor genelde.

Mesela yazınki Arda haberlerinde Athletico ile görüşmeler olmuş ama başka sebeblerden dolayı. olayı bulup gerisini biraz süsleyip ittiriyorlar

%100 güvenilir değil ama masa başı haber olmuyor genelde.

Mesela yazınki Arda haberlerinde Athletico ile görüşmeler olmuş ama başka sebeblerden dolayı. olayı bulup gerisini biraz süsleyip ittiriyorlar

evt ordaki resim olayi (aysal baskanimiz ile atl.madrid baskaniydi galiba) bir gazteci basarisi ama olayin ne oldugunu bilmeyip yinede saladilar orda :)

Transfer konularinda ama pek dogru haber görmedim. ya tutarsa olayi resmen. Gercigi bizimkiler bile kimi alacaklarini yada kim gelecegini bilmiyorlardir ama o ayri konu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt