Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Brezilyalı stoper Dede ya da Rhodolfo olsa keşke. Brezilyanın gelecekteki stoperleri bu adamlar

Yanlis cevap vere bilirim diye millet soruma cevap veremedi yada cididen bu bizimle kafa buluyor zanediyor düsünmüsdür :)

Cevap : 1481 dir Galatasaray in kurulus tarihi. Cogu genclerimiz bilmez diye sordum :)

Güven veriyor da ama öndekileri güven vermedi bana .Daha dogrusu Dany Galatasaray yin Stoperi degil. Amatörce hatalar yapior resmen.

Bu arada Soruma halen cevap alamadim :) ciddi soruydu emrah. Dalga filan gecmiyorum yani .

Google de soruyu cözmek icin zaman geciriyormus

Eski adı Mekteb-i Sultanî olan Galatasaray Lisesi, 1481 yılında II. Beyazıt tarafından devlet adamı yetiştirmek amacıyla kuruldu. Okul, ismini bulunduğu bölgeden aldı ve “Galata Sarayı” olarak anılmaya başlandı.

1 Ekim 1905'te, Mekteb-i Sultani'de Mehmet Ata Bey'in dersi sırasında arkadaşlarıyla konuşan Ali Sami Yen, bir futbol kulübü kurmaya karar verir. Asım Sonumut, Reşat Şirvani, Refik Cevdet Kalpakçıoğlu, Abidin Daver ve Kamil Ulus Bey'in de ortaklığıyla; Refik Cevdet Kalpakçıoğluasbaşkanlığında Galatasaray Spor Kulübü kurulur.

1905 dogrudur bence. 1481 de lise acilmis, ama, bugünkü bildimiz GS ozamand(1905) yapilmis.

Yanlis cevap vere bilirim diye millet soruma cevap veremedi yada cididen bu bizimle kafa buluyor zanediyor düsünmüsdür :)

Cevap : 1481 dir Galatasaray in kurulus tarihi. Cogu genclerimiz bilmez diye sordum :)

Galatasaray Lisesinin kuruluşu bu.

Senin sorunda eksiklik var abi. :D

Eski adı Mekteb-i Sultanî olan Galatasaray Lisesi, 1481 yılında II. Beyazıt tarafından devlet adamı yetiştirmek amacıyla kuruldu. Okul, ismini bulunduğu bölgeden aldı ve “Galata Sarayı” olarak anılmaya başlandı.

1 Ekim 1905'te, Mekteb-i Sultani'de Mehmet Ata Bey'in dersi sırasında arkadaşlarıyla konuşan Ali Sami Yen, bir futbol kulübü kurmaya karar verir. Asım Sonumut, Reşat Şirvani, Refik Cevdet Kalpakçıoğlu, Abidin Daver ve Kamil Ulus Bey'in de ortaklığıyla; Refik Cevdet Kalpakçıoğluasbaşkanlığında Galatasaray Spor Kulübü kurulur.

1905 dogrudur bence. 1481 de lise acilmis, ama, bugünkü bildimiz GS ozamand(1905) yapilmamis.

eski adı yanlış. o ikinci ismi ilk ismi Galata Sarayı Enderün-u Humayünu

1905 dogrudur bence. 1481 de lise acilmis, ama, bugünkü bildimiz GS ozamand yapilmamis.

Galatasaray sadece Galatasaray sk degildir. Galatasaray liseden dogru kurulmusdur. liseleri ne kadar sevmesemde her seye burunlarini sokduklari icin yinede tarihimizin merkez parcasini isgal ediyorlar. 1905 sadece spor kulübünün kurulus tarihidir ama Galatasaray 1481 de kurulmusdur .Galatasaray sk ne zaman kuruldu diye sorsaydim senin dedigin dogru olurdu ama Ben Galatasaray in kurulus tarihini sorudguma göre A cIkI dogrudur yani 1481 :)

Gec oldu, ben yatiyorum, size sorma oyunda bol keyfiler dilyiorum :D

ulan şu lanet stoper kim?bu kadar bekledikten sonra birde diego falan yazarlarsa ağır sözerim :mad:

Bende kactim.

Iyi geceler, iyi nöbetler.

ulan şu lanet stoper kim?bu kadar bekledikten sonra birde diego falan yazarlarsa ağır sözerim :mad:

Ömer topraktır o.

Edit: Brezilyalıdan girer yerli stoperden çıkar bizim basın. Ben Ömer toprağın %90 bittiğini düşünüyorum açıkcası.

Korktugumuz basimiza geldi,gercekse iyice suyunu cikardi Terim artik

Es-es li Diego mu :mad::mad::mad::mad:

Bu adam gerçekten listemizde ise Fatih hoca hiç kusura bakmasın ama bir daha transfer listesi falan hazırlamasın.

crisin geldiği dönemde yine bu geliyo denmişti taraftar tepki gösterince alınmamıştı umarım yine alınmaz eskişehir 7den aşağı satmayız desin:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt