Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan şu esesli stoper gelirse iyi söverm ha yeter lan adam gibi birini alın gidip mal gibi paraları bayılıyoz şöyle 3. sınıf topçulara

Fm'de de Diego Angelo direk bize geliyor..Bunlar fm mi oynuoyr ne yapıyor ..Bari biraz da geleceği olan yıldızları görsünler..:d

Nuri Dortmund'da harika bir sezon geçirdi.. Onun dışında Ne Madrid ne de Milli Takım performansına bakarsak bir cacık olmaz.. Alper Potuk , Soner Aydoğdu Milli takımda onun yaptığının fazlasını yaparlar kalıbımı basarım.. Selçuk'u falan zaten mukayese etmiyorum... Bu saatten sonra ne olur bilmem ama Nuri bir sezonluk oyunuyla gelecek 5-6 yılını garantilemiş oldu.. Şimdi hep düşüşe geçse en az 5 sene sonra gelir Türkiye'ye..

sa,kimmis brasil dogumlu stoperimiz,acıkladımı amk

vay anasını es es li diego ha,transfer skalımız türkiyeden ibaret olmak zorundamı ya,yeter be kardesim,bırakın ben yapayım transferleri yeaaa

Gökhan Töre ne oldu ? Rubin'le baya sorunlu kesin ayrılcak deniliyodu ?

Sercan bence balonun alası kesinlikle istemiyorum ama Gökhan alınabilcek bir adam ...

Diego Angelo nedir ki bence yapmazlar böyle saçmalık bu sefer çok büyük tepki olur bende dahil olmak üzere. Sabırla transferleri bekliyorum.

gnydn arkadaslar crıs denen bıtık adamı alanları oynatanları tebrık ederım.sımdıde eseslı dıego gelırse dıyecek sozum kalmaz kelımeler yetmez vızyona..

bekleyelım bakalım

Şu stopere bir tane Türk bulamazlar mı yahu? Al Serdar'ı al Ömer'i..

Sol bek Reira var zaten fazlasıyla iyi oynuyor adam.

Ortasahaya al bir tane 10 numara. Forvete B17'nin yanına bir tane forvet.

Keyfine bak.

EsEs'li Diego nedir yahu.

Vay be arkadaş bu amk gazetesi ne iitibarlı bir gazteymiş böyle :) Herkes inanmış diegonun geleceğine bide gelirse yok şöyle yok böyle olur :D Nie herkes bu gazeteye inanıyo ? Gerçekten merak ettim de bütün haberleri tutuyomu ?

Diego filan gelmez merak etmeyin.Amrabat'tan ağz yanan yönetim ve teknik ekip bu transferi de yaparsa artık denecek söz yok...

Vay be arkadaş bu amk gazetesi ne iitibarlı bir gazteymiş böyle :) Herkes inanmış diegonun geleceğine bide gelirse yok şöyle yok böyle olur :D Nie herkes bu gazeteye inanıyo ? Gerçekten merak ettim de bütün haberleri tutuyomu ?

sezon basıda dıegoya gıtmıstı bızımkıler o sebeple o zaman crıs bombası gelmıstı sımdıde gıtmıslerdır olabılır yanı benceede hoca bu adamı ıstıyor o bakımdan .....

bız dıego beklerken harbı dıego alınırsa alın sıze dıego dıye

sezon basıda dıegoya gıtmıstı bızımkıler o sebeple o zaman crıs bombası gelmıstı sımdıde gıtmıslerdır olabılır yanı benceede hoca bu adamı ıstıyor o bakımdan .....

bız dıego beklerken harbı dıego alınırsa alın sıze dıego dıye

Anladım renktaşım. Ben böyle bir transfer yapıcaklarını sanmıyorum. Hem yabancı olması nedeniyle yapmazlar kanımca. He yaparlarsa eleştirirz tabi ama daha hiç bişiy olmadan tartışmak eleştirmek olmuyo bir gazete haberiyle sadece.

Gökmen Özdemir'in özel haberleri dışında Amk'da abartıyor.Sadece isimleri biliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt