Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hagi ile cerbati bir baglantili cümlede kurmak bir idaam cinayet sebebedir herhalde :D

Yani futbolu konusmayi birakdim senle bu cernat ile hagi kiyaslamasi seni öldürmek istegimi ortaya cikartiyor nedense

yeni ergenliğe girmiş veya çıkmış insanlar bunca yıllık yönetim tecrübesi olan insanlardan daha çok bildiğini, gördüğünü düşünmesi günümüz gençliğinin sorunu.

kısaca ben her şeyi bilirim sendromu

bu da olabilir mesela. söyle listesindeki isimleri en az 2 tanesi olsun bizde sana hak ettiğin gibi davranalım

Ben zaten buna karşıyım işte. Buraya bir ton adam yazarım şuan ama sizin dediğiniz gibi reklam olacak. Sonrasında ise bazıları alkışlar, bazıları küfürler eder, bazıları sağda solda benimle ilgili bir şeyler yazar falan. Ben böyle bir adam olmak istemiyorum.

Çoğunlukla isimden ziyade, suni gündem yaratılmış olan isimleri yalanlarım ben.

Quaresma, Marko Marin isimleri dolaşıyor ortalıkta ve bunlar asla gündemde değil. Kjaer'de aynı şekilde.

Şimdi size Serdar Aziz, Serdar Taşçı ve Ömer Toprak gündemde, artı olarak dün itibari ile Diego'da (stoper olan) radara girdi desem, bunlar medyada dönüyor zaten diyebilirsiniz. Nasıl oluyor bilmiyorum ama AMK denen gazete bir şekilde her şeyi öğreniyor. AMK'daki haberlerin %95 i doğrudur, bazen özünden sapsa bile.

En son 10 Ocak ile ilgili haberlerini bilirim ki kesinlikle doğru bir haberdi o, noktası noktasına. Sonrasında Başkan arayıp düzeltme istedi ve resmi sitede tarih kısmını yalanladılar. Başkanın yazın bu tarihler yüzünden itibarı çok düşmüştü bilirsiniz.

Terim istesin, yarın Sneijder gelir imza atar mesela. Ortada büyük muhalefetler var karşılıklı. Birinin istediği, diğerini istemiyor. Bu yüzden Cris, Dany, Yiğit gibi adamlar geliyor hep.

snijder Qouresma Carlinhos u alıp arkana yaslanıp biranı acıp leblebi gibi gelen golleri izleyeceksin....İmkansız deil ucude alınabilir

Yönetim bütçeyi sadece bonservis bedelleri ile hesaplamıyor. Yıllık ücretleri filan da önemli..

En fazla bir tane üst düzey oyuncu alırız, bir ya da iki tane de ederinin üzerinde vasat/vasat üstü oyuncu alırız ve transfer noktalanır.

ben mac izlemek için degil güzel mac seyrettirmek icin baskan secildim.

Ünal Aysal:yenieek:

Kagawa varken Sneijder'i neden isterler ki..Bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası hocam

ManU'nun ortasahası çok varyasyona açık değil. Sadece Kagawa yerine değil Scholes yerine de oynatır Sneijder'i

hagi ile cerbati bir baglantili cümlede kurmak bir idaam cinayet sebebedir herhalde :D

Yani futbolu konusmayi birakdim senle bu cernat ile hagi kiyaslamasi seni öldürmek istegimi ortaya cikartiyor nedense

Hocam ironik yazı şekli nedir bilir misiniz ? :)

Ben zaten buna karşıyım işte. Buraya bir ton adam yazarım şuan ama sizin dediğiniz gibi reklam olacak. Sonrasında ise bazıları alkışlar, bazıları küfürler eder, bazıları sağda solda benimle ilgili bir şeyler yazar falan. Ben böyle bir adam olmak istemiyorum.

Çoğunlukla isimden ziyade, suni gündem yaratılmış olan isimleri yalanlarım ben.

Quaresma, Marko Marin isimleri dolaşıyor ortalıkta ve bunlar asla gündemde değil. Kjaer'de aynı şekilde.

Şimdi size Serdar Aziz, Serdar Taşçı ve Ömer Toprak gündemde, artı olarak dün itibari ile Diego'da (stoper olan) radara girdi desem, bunlar medyada dönüyor zaten diyebilirsiniz. Nasıl oluyor bilmiyorum ama AMK denen gazete bir şekilde her şeyi öğreniyor. AMK'daki haberlerin %95 i doğrudur, bazen özünden sapsa bile.

En son 10 Ocak ile ilgili haberlerini bilirim ki kesinlikle doğru bir haberdi o, noktası noktasına. Sonrasında Başkan arayıp düzeltme istedi ve resmi sitede tarih kısmını yalanladılar. Başkanın yazın bu tarihler yüzünden itibarı çok düşmüştü bilirsiniz.

Terim istesin, yarın Sneijder gelir imza atar mesela. Ortada büyük muhalefetler var karşılıklı. Birinin istediği, diğerini istemiyor. Bu yüzden Cris, Dany, Yiğit gibi adamlar geliyor hep.

bizim scoutlar hiç futbolcu önermiyor mu?

dunku mesajımı bul oku...Aynısını ben yazdım..bizim scout ekibi belese ulke ulke geziyorlar klubun parasıyla...son 20 yılda Hcmi 12_13_14 yaslarında isim getiremıyorlar biraz dusundurucu

yada getiriyorsa klup neden almıyor o dahada dusundurucu....

[h=5]Spor Gündemi[/h]

Brezilyalı efsane Rivaldo'nun 17 yaşındaki oğlu Rivaldinho, Corinthians'a transfer oldu.

dunku mesajımı bul oku...Aynısını ben yazdım..bizim scout ekibi belese ulke ulke geziyorlar klubun parasıyla...son 20 yılda Hcmi 12_13_14 yaslarında isim getiremıyorlar biraz dusundurucu

renktaş bizim scout ekibi öyle gezmek için işini yapan insanlar değil. ayrıca scouting sadece hazır futbolcu bulup getirmek de değil.

eğer öneri gelmiyorsa ya scout ekibi ile teknik heyet arasında kopukluk var

yada tam olarak güvenemiyorlar yeni bir sistem olduğu için taraftar tepkisinden çekiniyorlar

Megaslan ‏@Megaslan FLAŞ FLAŞ FLAŞ... SON DAKİKA.... Galatasaray'da Arjen Robben sesleri!! Galatasaray dünyaca ünlü yıldız için B.Münih'in kapısını çaldı..

Geçen sene yuhlandı bir ara o ara olsaydı bırakırlardı şimdi imkansız..

Mevcut sistemde o imkansız hocam. Bir Amrabat'a (ki ben de sevmem), bir Emre Çolak'a (ki ben de sevmem) tahammül bile edemeyen insanlarız biz mesela bu birinci sebep. Türkiye'de artık Galatasaray'ın balon oyuncu yapma riski yoktur, taraftar her gelen oyuncuyu bazen ben de dahil olmak üzere bir şekilde kulplar takar, bir şekilde eleştirmeye başlar. Scouting sisteminde 10 oyuncu getirsen, 1 i tutsa başarıdır.

Bizim şuan ülke olarak ne böyle oyuncular getirme lüksümüz var(yabancı sınırlaması) ne de sabretme. Biz her zaman olmuşunu isteriz, çıkacak performansını gösterecek aslanlar gibi. Biz Galatasaray'ı eğitim yuvası olarak görmeyiz çoğunlukla.

Mevcut düzende yapman gereken sistem Shaqiri gibi, Suarez gibi ve çok önceleri gündeme gelmiş olan Isco gibi oyuncuları getirmektir. Bu adamlar hem henüz gençler, hem de üstüne aşırı koyabilecek adamlar. Yani ne riski var, ne elde patlama olasılığı. İşte bu durumda da yönetimdeki muhalefet ortaya çıkar. Birisi bu kim 10 milyon vereceğiz der, diğeri 20 milyon da olsa verin der. Standartları yok maalesef.

[h=5]Spor Gündemi[/h]

ManU ,Cristiano Ronaldo İçin R.Madrid'e , Valencia , De Gea , Nani , Rafeal , Welbeck , Young ,Kagawa ve 30 Milyon € Önerdi.

Ligtv

Galatasaray Gana da klup satın aldı diye 2000 li yılların basında resmi siteden acıklanmıstı...Brezilyada pilot klubumuz var dediler ..ne oldu bunlara nereye gitti bilmiorum....Yada klup icindeki fenerlilermi muhalefet bilmiorum altyapıya ffutbolcu getirmek istenmıyor klupte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt