Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Megaslan ‏@Megaslan FLAŞ FLAŞ FLAŞ... SON DAKİKA.... Galatasaray'da Arjen Robben sesleri!! Galatasaray dünyaca ünlü yıldız için B.Münih'in kapısını çaldı..

Geçen sene yuhlandı bir ara o ara olsaydı bırakırlardı şimdi imkansız..

baya uzun zamandir sakat roben. shakiride takima yavas yavas monte edilmeye basladi. mümkün ola bilir bence roben . ama kim bilir hocanin listesinde bile yokdur.

renktaş bizim scout ekibi öyle gezmek için işini yapan insanlar değil. ayrıca scouting sadece hazır futbolcu bulup getirmek de değil.

eğer öneri gelmiyorsa ya scout ekibi ile teknik heyet arasında kopukluk var

yada tam olarak güvenemiyorlar yeni bir sistem olduğu için taraftar tepkisinden çekiniyorlar

son 20 yıldan bahsediorum ben :)

hep burda böyle tıkalı kalmayın aga.film izleyin,gezin dolaşın.güzel transferler olacak,az sabredin.gece görüşürüz

Mevcut sistemde o imkansız hocam. Bir Amrabat'a (ki ben de sevmem), bir Emre Çolak'a (ki ben de sevmem) tahammül bile edemeyen insanlarız biz mesela bu birinci sebep. Türkiye'de artık Galatasaray'ın balon oyuncu yapma riski yoktur, taraftar her gelen oyuncuyu bazen ben de dahil olmak üzere bir şekilde kulplar takar, bir şekilde eleştirmeye başlar. Scouting sisteminde 10 oyuncu getirsen, 1 i tutsa başarıdır.

Bizim şuan ülke olarak ne böyle oyuncular getirme lüksümüz var(yabancı sınırlaması) ne de sabretme. Biz her zaman olmuşunu isteriz, çıkacak performansını gösterecek aslanlar gibi. Biz Galatasaray'ı eğitim yuvası olarak görmeyiz çoğunlukla.

Mevcut düzende yapman gereken sistem Shaqiri gibi, Suarez gibi ve çok önceleri gündeme gelmiş olan Isco gibi oyuncuları getirmektir. Bu adamlar hem henüz gençler, hem de üstüne aşırı koyabilecek adamlar. Yani ne riski var, ne elde patlama olasılığı. İşte bu durumda da yönetimdeki muhalefet ortaya çıkar. Birisi bu kim 10 milyon vereceğiz der, diğeri 20 milyon da olsa verin der. Standartları yok maalesef.

kalınla yazdığım sistem scout sistemi değildir kardeşim. o ilhan cavcav sistemidir. gider 10 tane afrikalı oyuncu getirir 1 tanesi tutar.. böyle bir oran olmaması için scout sistemi vardır zaten.

Bordo-mavili kulüp, G.Saray'da kiralık oynayan eski oyuncusu Umut Bulut için Fransa'da nabız yoklamaya başladı.

kalınla yazdığım sistem scout sistemi değildir kardeşim. o ilhan cavcav sistemidir. gider 10 tane afrikalı oyuncu getirir 1 tanesi tutar.. böyle bir oran olmaması için scout sistemi vardır zaten.

ek olarak nasil bir scout systemi dogru calistigini portoda göre biliriz sanirim. adamlar 10 oyuncu getireyorsa bunlarin 7-8 i iyi olur ve ortalama 1-2 side dünya stari olur

Öyle olmuyor işte. Sen istediğin kadar izle, istediğin kadar incele. Tutmayınca, tutuyor bazen. Tıpkı büyük kulüplerin aldığı her oyuncunun tutmaması gibi. Bir bakın bakalım Porto son 10 yılda kaç tane bu şekilde adam almış, kaçını piyasaya sürebilmiş.

Ben o örneği misal olarak verdim zaten. Scouting sisteminde hata yapma şansın var, bu hata her zaman olabilir. İşte bu hatalar şu an göze alınamaz, yabancı sınırlaması varken lüks.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt