Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:asd:

Selcuk Inan daha cok ara paslari/uzun pas atarak basarili oluyor. Ama bu sistemde gercekten merkezde kisa pas yaparak ilerlemelisin ve Selcuk ve Nuri bunu yapabilirmi bilemiyorum. Ben hep kanat'li sistemleri tercih etmisimdir.

GALA gibi kulup kanatli sistemle basarili olamaz 4 5 milyonluk tobcularla. elinde 2 iyi orta saha varken iste 2 tane daha ekle, beklerin bindirimiyle atak yap, capraz kosu yapan forvetler de varsa zaten her macin buyuk bolumu tek kale oynarsin. harbi iyi kadroydu o yazdigim.

Sezon başında geldiği Galatasaray ile yolları ayrılanCris, Facebook sayfasından veda etti. Ülkesinde Gremio ve Cruzeiro takımlarıyla adı anılan Brezilyalı stoper "Aşkı Galatasaray'da öğrendim" dedi. Crisduygularını şöyle dile getirdi:

"Herkese merhaba, ben Galatasaray ile sözleşmemi dostane bir şekilde feshettiğimizi duyurmak istiyorum. Bana destek veren herkese ve tüm teknik ekibe teşekkür ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde tur atladığımız ve ligde yolumuza devam ettiğimiz için memnunum. Galatasaray her zaman benim kalbimde olacak. Ben aşkı bu kulüpte ve bu güzel ülke Türkiye'de öğrendim."

Nasıl öğrenmiş acaba birkaç ayda?

Fatih Terim özellikle yerli oyuncular üzerinde müthiş etkisi olan bir adamdır

hangi takımdan olursa olsun çoğu futbolcu onu görünce saygı duruşuna geçer

hatta bırak oyuncuları rakip takımın teknik direktörleri dahi hallerine tavırlarına bir çeki düzen verirler

ama gariptir ki bizim taraftarımız Fatih Terim etkisini bilmiyor

her neyse lafı fazla uzatmayalım kısacası umarım bizim yöneticiler Nuri Şahin'le ilgileniyorlardır

Fatih Terim'in elinde müthiş bir performans gösterebilir demiyorum direk gösterir diyorum

selcuk ile hemen hemen 1:1 ayni stildeki oyuncu gereksiz olur bence. nuriden daha cok bir forvet arkasinda oynaya bilen 10 nummara beklerdim acikcasi.

Sezon başında geldiği Galatasaray ile yolları ayrılanCris, Facebook sayfasından veda etti. Ülkesinde Gremio ve Cruzeiro takımlarıyla adı anılan Brezilyalı stoper "Aşkı Galatasaray'da öğrendim" dedi. Crisduygularını şöyle dile getirdi:

"Herkese merhaba, ben Galatasaray ile sözleşmemi dostane bir şekilde feshettiğimizi duyurmak istiyorum. Bana destek veren herkese ve tüm teknik ekibe teşekkür ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde tur atladığımız ve ligde yolumuza devam ettiğimiz için memnunum. Galatasaray her zaman benim kalbimde olacak. Ben aşkı bu kulüpte ve bu güzel ülke Türkiye'de öğrendim."

Türkçemi yazmış :troll:

Benim scout sisteminden anladigim sey farkli. Brezilya´yi az bucuk takip eden herkes Bernard´i bilir zaten. Bonservisi de az degil yani.

Scout sistemi bana Falcao´yu Kolombiya´dan getirecek, Hulk´i Japonya´dan getirecek mesela. Ucuza getirecek.

Bernard´a basarsin 6-7-8 Milyon alirsin. Ama bu bence scoutluk degil yani.

Benim bahsettigim sistem de Türkiye icin gecerli degil. Asarlar yönetimleri valla

Sonunda scout kavramini anlayan bir arkadasimiz cikmis. Tebrik ederim.

S.Aleyküm, Hakan Delikanlı hala tüm gelme ihtimali olan futbolculara ''çöp'' diyor mu? :D

Burası yine gergin !

Son 10 yılda Ribery dışında keşfettiğimiz, karlı bir iş yaptığımız bir transfer var mı ? Sözleşmesi bitmiş, ligimizde oynayan, menajerlerin önerdiği transferler dışında yaptığımız bir transfer var mı ?

Ödül neye göre verilmiş, çok merak ettim...

keyiften verilmiş ödül, alacak kimse yokmuş vermişler.

bu sistem son 2-3 senedir olan bir şey.

bana dürüstçe cevap ver bir tane scout ekibinin önderdiği oyuncuyu getirleseler adı sanı duyulmamış bir eleman. verilcek tepkiler ne olurdu.

benim burda bir konu dikkatimi cekti. nefizade SAKI nli nikli arkadaslarin bir kaci ortailgi geriyor. acaba Arkadaslar sakin kelimisini ters anlamdami algiliyorlar :D

avrupa kupasında oynamış oyuncu alsak cl de oynayabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt